• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşimde öyle yapalım diyor. Bakalım bi keseyi kalp atışını duyalımda hemen rapor alayım nöbet işine son vereyim. Bizim okul müdürü de çok gıcık. Siz doğuruyorsunuz bende ceremesini çekiyorum diyor her zaman bayan hocalara.
O ne ya bencil adam .Gerci bizimki de oyle olabilir gecende rapor fotomu attim dusum tehlikem var gelemiycem dedim bisey yazmadı. Haber etmesem ben suclu olurdum ama

Daha iyiyim canim yatiyorum sen nasilsin?
Bende iyiyim ailemin yanina geldim ama yarin dersim var doncem evime
Merhaba cnm iyiyim çok şükür. Yok vermedim yarın vermem gerekiyor ama muhtemelen cumartesi veririm. Bugün çok yoruldum 7 saat dersim vardı ve üstüne nöbetim vardı. Öldüm ya. Adet sancımda vardı korkuyordum eve gelip kendimi kontrol edince rahatladım biraz. Yarında 6 saat dersim var artı nöbetim var. Sonra baktım kafamda çok kuruyorum eltime gittim. Vakit geçti valla. İyi oldu yani. Sen nasılsın cnm. İçimden bi his seninde yakında gebe kalacağını söylüyor :) inş gerçek olur.
yaa cok yorma kendini insallah canim bakalim

Afilim92 Afilim92 Aylin diye bir arkadaş vardı her seferinde nickini unutuyorum sen biliyordun sanırım ben tekrar Ali hocaya gittim sonuçlarımı gösterdik aşılama yapalım mı şana diye sordu sonra eşimin sonucunu gösterdik ona bakınca yok aşılamaya gerek yok şimdilik bekleyelim olmazsa çatlatma iğnesini deneyelim rapor çıkar falan dedi

Afilim92 Afilim92 Aylin diye bir arkadaş vardı her seferinde nickini unutuyorum sen biliyordun sanırım ben tekrar Ali hocaya gittim sonuçlarımı gösterdik aşılama yapalım mı şana diye sordu sonra eşimin sonucunu gösterdik ona bakınca yok aşılamaya gerek yok şimdilik bekleyelim olmazsa çatlatma iğnesini deneyelim rapor çıkar falan dedi
Rapor isi cok zor valla yengemin eline bi liste tutusturdu ali acarin sekreteri bilmem kac tane madde vardi hepsini tek tek yaptircan bişeyleri ispatlican filan

Bir şey sormak istiyorum kızlar, sabahtan beri ağlıyorum
Ml olarak 11 milyon sperm
+4 hızlı yüzde 5
+3 hızlı yüzde 30
+2 hızlı yüzde 20
Yüzde 45 hareketsiz

Kruger 3

Bu değerlerle doğal yoldan gebelik sağlanır mı. Doktor bu sonuçlara bi tedavi önermedi.
Benim için klomen verdi günde 1 tane,yarın son yutucam. Bugünbktıyumırtalar oluşuyor dddi.

Çokk korkuyorum gebelik için çok riskli kısımda mıyız doğal yoldan olmaz mı bebeğimiz. Lütfen bi cevap bekliyorum.

Rapor isi cok zor valla yengemin eline bi liste tutusturdu ali acarin sekreteri bilmem kac tane madde vardi hepsini tek tek yaptircan bişeyleri ispatlican filan
Nasıl bir liste ki o öyle. Yaş evllilik süresi 2 yada 3 aşılama şartı belli gün sigorta şartı. Bunları okumuştum da Ali acar da yaptırırsak tüp bebeği yardımcı olur diye düşünmüştüm ben:(

Bir şey sormak istiyorum kızlar, sabahtan beri ağlıyorum
Ml olarak 11 milyon sperm
+4 hızlı yüzde 5
+3 hızlı yüzde 30
+2 hızlı yüzde 20
Yüzde 45 hareketsiz

Kruger 3

Bu değerlerle doğal yoldan gebelik sağlanır mı. Doktor bu sonuçlara bi tedavi önermedi.
Benim için klomen verdi günde 1 tane,yarın son yutucam. Bugünbktıyumırtalar oluşuyor dddi.

Çokk korkuyorum gebelik için çok riskli kısımda mıyız doğal yoldan olmaz mı bebeğimiz. Lütfen bi cevap bekliyorum.
Neden olmasın 1 çılgın sperm yeterli. Sayı ve ileri hareket biraz düşük gibi. Eşine keçiboynuzu kürü gibi takviye kür ve gıdalar kullanabilirsin. Kadın doğumcular erkeğin sonuçlarıyla çok ilgilenmeyebiliyor o yüzden bir ürolog ile görüşmeniz daha doğru olur.

Bana da 1 ay iğneli denedi 2. Ay aşılama yapalım dedi. Ben kendimi hazır hissetmediğim için gitmedim 2 aydır bu defa da eşimde dna hasarı çıktı. Şimdi onun tedavisi için uğraşıyoruz. İnşallah Ankara ya gidicez Kaan hocadan randevu aldık. Yumurta geliştirme ve çatlatma için rapor bizde çıkarttık o kolay eşim gitti hemen çıkartmışlar.iğnelerini saatine dikkat ederek yaparsan daha iyi sonuç alırsın. İnşallah hiç aşılamaya gerek kalmadan sonuçlanır tedavin canım.

Bana da 1 ay iğneli denedi 2. Ay aşılama yapalım dedi. Ben kendimi hazır hissetmediğim için gitmedim 2 aydır bu defa da eşimde dna hasarı çıktı. Şimdi onun tedavisi için uğraşıyoruz. İnşallah Ankara ya gidicez Kaan hocadan randevu aldık. Yumurta geliştirme ve çatlatma için rapor bizde çıkarttık o kolay eşim gitti hemen çıkartmışlar.iğnelerini saatine dikkat ederek yaparsan daha iyi sonuç alırsın. İnşallah hiç aşılamaya gerek kalmadan sonuçlanır tedavin canım.
Kızlar kusura bakmayın hiç bilmiyorum bu rapor tedavinin devlet tarafından karşılanması için mi yoksa yapılmaya uygundur demek için mi ?

Canim sizde de hic hareket oluşmadi dimi ? Bizim de öyle sanirim bize de tüp bebek diyecek
yok canım sıfır sıfır elde var sıfır eşimi ikna etmeyi başardım tüp bebek konusunda sigarayı da bıraktı. belki biraz geç oldu ama sonuçta bıraktı. macun kullanıyor şimdi pzt sperm testi yaptırcak bakalım macun işe yaramışmı daha sonra da göğşen hocaya gitmeyi düşünüyoruz.

yok canım sıfır sıfır elde var sıfır eşimi ikna etmeyi başardım tüp bebek konusunda sigarayı da bıraktı. belki biraz geç oldu ama sonuçta bıraktı. macun kullanıyor şimdi pzt sperm testi yaptırcak bakalım macun işe yaramışmı daha sonra da göğşen hocaya gitmeyi düşünüyoruz.
Canım macun ne hızı mı azdı?? Benim eşiminde hareketli yüzdesi yüzde 55 ama ileri hareketlisi yüzde 5 onu artırmak lazımmış

Canım macun ne hızı mı azdı?? Benim eşiminde hareketli yüzdesi yüzde 55 ama ileri hareketlisi yüzde 5 onu artırmak lazımmış
Canım macunu aktardan aldık balın içine arısütü ve birçok bitki karışımı hareket sıfır bizde sayıda 12 milyon onu yükseltemedik.

Back