• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
6 ayda düzeldi cnm araştırma hastanesinde verdigimiz morfoloji defarmosyon oranı 18 di kaan hoca bize morfoloji hakkında hiç bişey söylemedi tahlillerde özellikle istemedi dahi sadece %65 hasar çıkmıştı sayı hareketlilik düşüktü yani bizim mırfoloji 18 ama neye göre nasıl bilmiyorm
Hasar dusunce sperm degerleriniz nasil oldu canim

Hasar dusunce sperm degerleriniz nasil oldu canim
Düzen labaratuvarına göre 82 milyon aktif sperm 20 milton hareketlilik %70 çıktı ama erzincan araştırmada hareketlilik %17 sayı 30 milyon çıktı aktif sperm yogunlugu 5 milyon çıktı arada 10 gün fark vardı önce düzende verdik sonra araştırma hastanesinde verdk

Herkese günaydın ben yeniyim burda. 1 buçuk yıllık evliyiz bütün denemeler sonuçsuz. Benderahimde septum vardı iki kez histeroskopi oldum düzeldi eşimde de yeni farkettik morfoloji 0 çıktı. Yarın kaan aydos a randevumuz var ilk gidişimiz.
Ay canım bizim de morfoloji sıfır. Bu arada hoşgeldin. Kaan hocanın dediklerini bize de söylersen seviniriz. İnşallah herşey güzel olur.

Kızlar rahim filmini çekindim beklerken çok stres oldum bide benden önce cekinen bayan çığlık attı elim ayağıma dolaştı meğer onda tıkanıklık varmış . 2 dakikalık ciddi bir acı oldu bende bir çığlık attım dr çok iyiydin çok cesurdun falan dedi ama 2 dk ciddi agrı oldu şimdi iyiyim hamdolsun tüpler açıkmış akşam dr ma gideceğiz bakalım ne diyecekler

Aynen cnm pepap a göre yapıyordum bende birde flo vardı ikiside aynı günü gösteriyor fakat ben o tarihten 3 gün sonra yumurtladım
Canım biz en iyisi test alıp yaparak bulalım günümüzü çünkü yumurtlama takibi için sürekli doktora gitmek yıpratıcı ve stresli olabilir.

Herkese günaydın ben yeniyim burda. 1 buçuk yıllık evliyiz bütün denemeler sonuçsuz. Benderahimde septum vardı iki kez histeroskopi oldum düzeldi eşimde de yeni farkettik morfoloji 0 çıktı. Yarın kaan aydos a randevumuz var ilk gidişimiz.
Merhaba hazır gitmişken konu içinde söylermisin maillere cok gec cvp gelio 50 gün gibi bi süreçi geçior bi çözüm bulup kendi hastalarına öncelik sağlıcak bi sistem olusturursa tedavilerimiz daha sağlıklı olucak die yani sekreterine söyledik ama kendisine iletemedim ben bu sorunu tüm hastaları yaşıyor

Aynen cnm pepap a göre yapıyordum bende birde flo vardı ikiside aynı günü gösteriyor fakat ben o tarihten 3 gün sonra yumurtladım
O uygulamalar standarta gore yapiyor. Ben de aynen gec yumurtluyorum. Klomenle bile telefon daha önce yumurtlatmisti veni. Guvenmemek gerek. En güzeli 2 gune bir

Kızlar rahim filmini çekindim beklerken çok stres oldum bide benden önce cekinen bayan çığlık attı elim ayağıma dolaştı meğer onda tıkanıklık varmış . 2 dakikalık ciddi bir acı oldu bende bir çığlık attım dr çok iyiydin çok cesurdun falan dedi ama 2 dk ciddi agrı oldu şimdi iyiyim hamdolsun tüpler açıkmış akşam dr ma gideceğiz bakalım ne diyecekler
Hadi geçmiş olsun sukur ki acıkmış. Doktorun ne güzelmiş. Benimkiler kipraniyorum diye beni bi suru azarlamislardi

Kızlar şok oldum dna hasar testi için 1400 TL dediler
Ankara ya esin kendisi gidip orda versin daha hesapliya gelir. Hem gezmiş olur. Hatta birlikte gidin. Bu ne beee soygunculyk resmen

O uygulamalar standarta gore yapiyor. Ben de aynen gec yumurtluyorum. Klomenle bile telefon daha önce yumurtlatmisti veni. Guvenmemek gerek. En güzeli 2 gune bir

Hadi geçmiş olsun sukur ki acıkmış. Doktorun ne güzelmiş. Benimkiler kipraniyorum diye beni bi suru azarlamislardi

Ankara ya esin kendisi gidip orda versin daha hesapliya gelir. Hem gezmiş olur. Hatta birlikte gidin. Bu ne beee soygunculyk resmen
Orda ne kadar düzen mi canım

Back