• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar sonuçlar düzelmiyor kaan hocada tüp bebek dedi ama eşimi ikna edemiyorum ne yapacağımı şaşırdım daha fazla beklemekte istemiyorum 6 yıl olacak evleneli ve artık çevreden duyduklarım çok üzüyor
Canim sizde de hic hareket oluşmadi dimi ? Bizim de öyle sanirim bize de tüp bebek diyecek

Canım biz en iyisi test alıp yaparak bulalım günümüzü çünkü yumurtlama takibi için sürekli doktora gitmek yıpratıcı ve stresli olabilir.
Aynen ben bu ay ilk sefer gideyim dedim hormonlarda falan sıkıntı varsa veya yumurtalar çatlamıyorsa diye gittim açıkcası

Kizlar nasilsiniz?
Ailemin yanindayim 2 gundur
O yuzden cok yazamadim
Masallah her actigimda sayfalar ilerlemis oluyo
zeynepppppppp zeynepppppppp canim bi daha kan verdin mi bugun?
Merhaba cnm iyiyim çok şükür. Yok vermedim yarın vermem gerekiyor ama muhtemelen cumartesi veririm. Bugün çok yoruldum 7 saat dersim vardı ve üstüne nöbetim vardı. Öldüm ya. Adet sancımda vardı korkuyordum eve gelip kendimi kontrol edince rahatladım biraz. Yarında 6 saat dersim var artı nöbetim var. Sonra baktım kafamda çok kuruyorum eltime gittim. Vakit geçti valla. İyi oldu yani. Sen nasılsın cnm. İçimden bi his seninde yakında gebe kalacağını söylüyor :) inş gerçek olur.

Kızlar ilk defa takvim oluşturdum. Hep derdim acaba bende yapabilecek miyim diye. Erken daha biliyorum. Keseyi kalp atışını duyup öyle takvim oluşturmalıydım belki ama içimde kalmasın dedim. İnşalllllllahhhhhhhhh sizlerde teker teker takvim oluşturursunuz. İnşşşşşşşşşşş:dua::dua::dua:
Cok iyi yapmışsın. Play store a gebelik haftam yaz pembe sembollü olani indir orda gebeligindeki gelismeleri takip edebilirsin su an benim bebegim 1 cm oldu mesela dusunebiliyor musun

Merhaba cnm iyiyim çok şükür. Yok vermedim yarın vermem gerekiyor ama muhtemelen cumartesi veririm. Bugün çok yoruldum 7 saat dersim vardı ve üstüne nöbetim vardı. Öldüm ya. Adet sancımda vardı korkuyordum eve gelip kendimi kontrol edince rahatladım biraz. Yarında 6 saat dersim var artı nöbetim var. Sonra baktım kafamda çok kuruyorum eltime gittim. Vakit geçti valla. İyi oldu yani. Sen nasılsın cnm. İçimden bi his seninde yakında gebe kalacağını söylüyor :) inş gerçek olur.
Canım gebeliğin kesinlesince gidip rapor alabilirsin ben öyle yapmıştım beni bildikleri içinde ilkinin de düştüğünü bildikleri için nobetten muaf olmuştum.gerci buda düştü

Kesinlikle nöbeti bırak rapor al bu gebelik cok kıymetli gerci bizim okulda karnı burnunda öğretmen arkadaslar sırf para için nöbet tutuyo onlar gibi kolay kalamıyoruz biz :cry:

Allah bana da nasip ederse anne olmayı 4 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum ailelerimiz hariç ne olur olmaz die ama bi taraftan ilk duydugumda nöbetten cıkarım diorum o zmnda 40 kişilik kadrodan biri farketse hepsine yayılır :eek::eek::eek: hayal dünyası işte hayali bile güzel Rabbim ikinizinde bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin bize umut oldunuz.:KK200::KK200::KK200::KK200:

Cok iyi yapmışsın. Play store a gebelik haftam yaz pembe sembollü olani indir orda gebeligindeki gelismeleri takip edebilirsin su an benim bebegim 1 cm oldu mesela dusunebiliyor musun
İndirdim cnm. Çok sağol. Evet ya iyi yaptım. Yaptığım ilk idrar testini ve kk da ilk gebelik takvimi ön yüz fotosunu çektim. Anı kalsın istiyorum. :)

Canım gebeliğin kesinlesince gidip rapor alabilirsin ben öyle yapmıştım beni bildikleri içinde ilkinin de düştüğünü bildikleri için nobetten muaf olmuştum.gerci buda düştü
Eşimde öyle yapalım diyor. Bakalım bi keseyi kalp atışını duyalımda hemen rapor alayım nöbet işine son vereyim. Bizim okul müdürü de çok gıcık. Siz doğuruyorsunuz bende ceremesini çekiyorum diyor her zaman bayan hocalara.

Allah bana da nasip ederse anne olmayı 4 ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum ailelerimiz hariç ne olur olmaz die ama bi taraftan ilk duydugumda nöbetten cıkarım diorum o zmnda 40 kişilik kadrodan biri farketse hepsine yayılır :eek::eek::eek: hayal dünyası işte hayali bile güzel Rabbim ikinizinde bebeğinin sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin bize umut oldunuz.:KK200::KK200::KK200::KK200:
Cnm benim inş sizde yaşarsınız bu duyguları tüm kalbimle dua ediyorum size. Allah size bir an önce bu duyguyu yaşatsın istiyorum.

Back