Kızlar günaydın. İnşallah rabbim kucaklarımızı en yakın zamanda mucizelerimizle doldursun. Allahım gözlerim doluyor çok üzülüyorum. Ne zaman olacak kime benzeyecek. Eşime mi bana mı. Hayali bile o kadar güzel ki. Allahım en yakın zamanda hepimize nasip etsin. Arkadaşlar sizler tectübelisiniz bi akıl verin bana. Yaşım 32 1.5 yıllık evliyim. Eşim 1 aydır takviye kullanıyor ama burda bi çok arkadaşım dna testi de yaptırmış bizden doktor talep etmedi. Sanırım onlar sıra ile yapıyor. 3 ay içinde olmazsa gel demişler. Ama bende işimi şansa ve zamana bırakmak istemiyorum. Elimizden ne gelirse bi an önce yapmak istiyorum
Dna hasar testi için izmirde özel bi merkezi aradım 350 TL civarı dedi. Sizce gidip yaptırsak mı bu arada
tüp bebek bölümü yapıyormuş bu testi. Eşimin son sonucları no yüklüyorum. Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını yaparsa cok sevınırım. Bu arada Kaan aydosa da mesaj atmıştım. Bu ay sonu cevap verecek. Elle yazılan sonuc diğerinden bir hafta sonra devlet hastanesinde yaptırdığımız diğeri özel tüp bebek merkezi sonucu