• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bezim test berbat. 43 milyon %7 ileri haraket 93 haraketsiz sıfır morfoloji üstüne bir de çift taraflı varikosel. Çooookkkkk üzülüyorum değerlerimiz çok kötü bu şekilde nasıl hamile kalabilirim ki?:KK61::KK61: Benim gibi sonucu olan hiç yok sanki inşallah birimde sonuçlarımız düzelir.
üzülme lütfen benim eşimin 8 milyon sprem %1 hareketli %4 yerinde hareketli Diğerleri hareketsizdi morfoloji %3 tü sanırım ileri derece varikosel teşhisi kondu ameliyat oldu 3 sonra ileri hareketlilik %15 e çıktı sakın üzülme Rabbime dua et zaten zamanla düzeliyo içini ferah tutki ferah olsun hersey

Kızlar günaydın. İnşallah rabbim kucaklarımızı en yakın zamanda mucizelerimizle doldursun. Allahım gözlerim doluyor çok üzülüyorum. Ne zaman olacak kime benzeyecek. Eşime mi bana mı. Hayali bile o kadar güzel ki. Allahım en yakın zamanda hepimize nasip etsin. Arkadaşlar sizler tectübelisiniz bi akıl verin bana. Yaşım 32 1.5 yıllık evliyim. Eşim 1 aydır takviye kullanıyor ama burda bi çok arkadaşım dna testi de yaptırmış bizden doktor talep etmedi. Sanırım onlar sıra ile yapıyor. 3 ay içinde olmazsa gel demişler. Ama bende işimi şansa ve zamana bırakmak istemiyorum. Elimizden ne gelirse bi an önce yapmak istiyorum
Dna hasar testi için izmirde özel bi merkezi aradım 350 TL civarı dedi. Sizce gidip yaptırsak mı bu arada tüp bebek bölümü yapıyormuş bu testi. Eşimin son sonucları no yüklüyorum. Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını yaparsa cok sevınırım. Bu arada Kaan aydosa da mesaj atmıştım. Bu ay sonu cevap verecek. Elle yazılan sonuc diğerinden bir hafta sonra devlet hastanesinde yaptırdığımız diğeri özel tüp bebek merkezi sonucu
Canim benc3 hasari mutlaka yaptirin ama kaan hoca mumkunse yapan laboratuvarda verin ornegi dedi. Spermler gonderilirken riskli oldugu icin. Biz 2seferdir istanbulda veriyoruz. Sayiniz biraz dusuk hangi vitamini kullaniyo esin

Canim benc3 hasari mutlaka yaptirin ama kaan hoca mumkunse yapan laboratuvarda verin ornegi dedi. Spermler gonderilirken riskli oldugu icin. Biz 2seferdir istanbulda veriyoruz. Sayiniz biraz dusuk hangi vitamini kullaniyo esin
Sağol canım emodex kullanıyor e vıtamini ve klomen

Sağol canım emodex kullanıyor e vıtamini ve klomen
Hangi dr verdi bunlari? Izmirdesin sanirim. Kaan hoca e vitaminini herkese onermiyor biraktirdigi cok kisi oldu. Dikkatli olmak lazim. Emodexin icerigi cok zengin zaten sen kaan hocaya bi danissaydin keske. Klomeni kullandiktan sonra fsha bakidi mi tekrar

Hangi dr verdi bunlari? Izmirdesin sanirim. Kaan hoca e vitaminini herkese onermiyor biraktirdigi cok kisi oldu. Dikkatli olmak lazim. Emodexin icerigi cok zengin zaten sen kaan hocaya bi danissaydin keske. Klomeni kullandiktan sonra fsha bakidi mi tekrar
Evet izmirdeyiz canım fsha ne demek hormonmu

Ege Üniversitesine gittik

Fsh hormonuna demek istedim canim. Kaan hocayla da iletisim kurmani oneririm. Erkek infertilitesinde en iyi dr. Biz de onunla tedavi oluyoruz hasar cok yuksek cikti. Klomeni sadece 20 gun kullandirdi bize
Canım kendisine mesaj attım. Bu ay sonu cevap verecek şimdi bir daha yazdım dna hasar testi yaptıralım mı diye. Birde ilaçlarını yazdım bakalım ne dicek.ama ben dna hasar testi yaptırmak istiyorum

Fsh hormonuna demek istedim canim. Kaan hocayla da iletisim kurmani oneririm. Erkek infertilitesinde en iyi dr. Biz de onunla tedavi oluyoruz hasar cok yuksek cikti. Klomeni sadece 20 gun kullandirdi bize
Kaan hocaya yazdım ay sonunda cevap verecek bu ay. Hatta bi daha şimdi mesaj attım. Kullandığı ilaçları yazdım ve dna hasar testi yaptıralım mı dedim bakalım ne dicek. Ama ben yaptırmak istiyorum

Kızlar doktora gittim 2 gün önce çatlamış yumurtalar 3 tane iyi mi sizce 3 yumurta çatlaması 2 sagda 1 solda
Yaa süper canım degerlendirdin degil mi bugünleri? Yat ayaklarini dik kalkma dedigim gibi. Sonrasında da dikkat etmeye devam et. Hadi insallahhhh tutarrr

Bizden duzenden istedi. Duzende oksidatif stres yeni yapilmaya baslamis bizim testi gorunce cok iyi artik yapmalari sevindim dedi hatta
Hee anladim canım demek ki oksidatif stres istediklerini duzende yaptirmiyordu.

Back