• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla cnm 174 tl ödedik kaan aydosun hastasıyız dedik semen analizide çıktı kaldırdılar mı acaba bütün arkadaşlarda çıkmıştı yani
cevap yazmışsın canm anlamadım ben ya yarın arayıp sorcaz bakalım arada çok farkta yok biz 155 ödedik semenide yapmaları gerekiyodu ama

@Zeynep6302 hayırlı olsun güzel artmış değerin Afilim92 Afilim92 sende dikkat et kolay gelmiyor malum bizim bebişler. Değerleri düsük olan arkadaşlar bence şu muhteşem üçlüyü deneyin biz yine eczaneye gidip aldık 500 tl verdik ama değer faydasını gördük en azından bide bebişimiz gelirse herkese ısrar edicem ☺️ Ama en kötü aşılama ve tüp bebek bile yapmış olsak değerleri yükseltmiş oluruz İnş gerek kalmaz da

@Zeynep6302 hayırlı olsun güzel artmış değerin Afilim92 Afilim92 sende dikkat et kolay gelmiyor malum bizim bebişler. Değerleri düsük olan arkadaşlar bence şu muhteşem üçlüyü deneyin biz yine eczaneye gidip aldık 500 tl verdik ama değer faydasını gördük en azından bide bebişimiz gelirse herkese ısrar edicem ☺️ Ama en kötü aşılama ve tüp bebek bile yapmış olsak değerleri yükseltmiş oluruz İnş gerek kalmaz da
Sayınız mı arttı cnm bu muhteşem üçlü sayesinde faydLarı ne oldu

Kaç ay kullandınız cnm muhteşem 3 lüyü

Kızlar duanızı eksik etmeyin yarın rahim filmi çekineceğim İnş kolay olur ve birşey çıkmaz hafiften beni bir korku sarmaya başladı
sakın korkma canım bende çekildim geçen ay hiç öyle bahsettikleri gibi aşırı bişey yok sen sadece kafanı rahat tut stres yapma bişey olmuyo

Canim nedir bu muhteşem 3lu? Bizim hasar duzeldi ama oksidatif stres yüksek sayilar hareketlilik düşük. Denemek isterim
Afilim92 Afilim92 dikkat et canım insallahh birsey yoktur Allahin izniyle. Kanama yaşayan ama sağlıklı doğuran cok arkadaşım var.
@Zeynep6302 kuzu hadi gözün aydın artış cok iyi. Insallah hep böyle devam eder

Canim nedir bu muhteşem 3lu? Bizim hasar duzeldi ama oksidatif stres yüksek sayilar hareketlilik düşük. Denemek isterim
Afilim92 Afilim92 dikkat et canım insallahh birsey yoktur Allahin izniyle. Kanama yaşayan ama sağlıklı doğuran cok arkadaşım var.
@Zeynep6302 kuzu hadi gözün aydın artış cok iyi. Insallah hep böyle devam eder
Canim hasar duzelirken sperm degerleri nasil oldu

Canim hasar duzelirken sperm degerleri nasil oldu
Sperm yerle bir oldu. 56 milyondan 6 milyona düştü. Morfoloji 5-7 arasi cikarken 1 çıktı. Hareketlilik 70 çıkarken toplamda 34, ileri hareketli 15 e düşmüş. Ya düzen cok abartiyordu yada bizde birseyler yolunda değil

Sperm yerle bir oldu. 56 milyondan 6 milyona düştü. Morfoloji 5-7 arasi cikarken 1 çıktı. Hareketlilik 70 çıkarken toplamda 34, ileri hareketli 15 e düşmüş. Ya düzen cok abartiyordu yada bizde birseyler yolunda değil
Duzenin sonuclari dogrudur kuzum bence. Dusen degerler nerde cikti

Daha önce de yazmıştım l carnitine pharmaton zinco ayrıyeten e vitamini ve q 10 arginin kullandık klomen kullandık morfoloji arttı hız arttı sayı çok değişmedi ama yine de 22 milyon artmış 2 ay kullandık bide proxeed plus kullandık 2 kutu değerlerimiz normale geldi ama yine de riske atmayıp kullanalım dedik ilk testten sonra tabi bunları kullanmadık ama 2 katı sayımız artmıştı hız ve morfoloji de artmıştı ama ben bunların faydası olduğuna inanıyorum

Back