• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rahim filminden korkmuyordum İnş bebeğim için değer bu acıya katlanırım diyordum her ay adet olduğumda kalbimde oluşan acı daha fazla ama yine de insan iyi şeyler duymak istiyor benimki anestesiziz olacak

Duzenin sonuclari dogrudur kuzum bence. Dusen degerler nerde cikti
Gen artta canım. Ruveydanin da cok dusuk çıkmıştı. Sanki düzen çok abartıyor ama bakalim hoca cevap yazsa da içimizi rahatlatacak birseyler söylese

Düzen abartıyordu cnm bizdede aynısı oldu
Galiba öyleydi canim ama 50milyon dusus de cok fazla. Bir de önceleri hep daha yüksek çıkıyordu 30-40milyon civarında. Hatta urologlar normal yolla olur diyordu
Rahim filminden korkmuyordum İnş bebeğim için değer bu acıya katlanırım diyordum her ay adet olduğumda kalbimde oluşan acı daha fazla ama yine de insan iyi şeyler duymak istiyor benimki anestesiziz olacak
Hiç korkma cnm. Kendini rahat bırak. Evet ağrılı ağrısız diyemem ama şöyle düşün 10 saniye sonra bitecek hersey. Aşılama oldun mu bilmiyorum ama spektulum takarken de aynı ağrı oluyor. Nelere katlanmiyoruz ki buna da sıkarsın dişini korkma..

Gen artta canım. Ruveydanin da cok dusuk çıkmıştı. Sanki düzen çok abartıyor ama bakalim hoca cevap yazsa da içimizi rahatlatacak birseyler söylese

Galiba öyleydi canim ama 50milyon dusus de cok fazla. Bir de önceleri hep daha yüksek çıkıyordu 30-40milyon civarında. Hatta urologlar normal yolla olur diyordu

Hiç korkma cnm. Kendini rahat bırak. Evet ağrılı ağrısız diyemem ama şöyle düşün 10 saniye sonra bitecek hersey. Aşılama oldun mu bilmiyorum ama spektulum takarken de aynı ağrı oluyor. Nelere katlanmiyoruz ki buna da sıkarsın dişini korkma..
Duzen labaratuvarinin sonuclari saglikli degilmi sizce kizlar yuksekmi cikariyor eksikmi yani

Bi hep düzende verdik zaten sayımız yerlerde şimdi korktum bu testi mikrogende yaptırcakmışız kaan hoca öyle dedi ama daha düşük cıkarsa yıkılırız

Daha önce de yazmıştım l carnitine pharmaton zinco ayrıyeten e vitamini ve q 10 arginin kullandık klomen kullandık morfoloji arttı hız arttı sayı çok değişmedi ama yine de 22 milyon artmış 2 ay kullandık bide proxeed plus kullandık 2 kutu değerlerimiz normale geldi ama yine de riske atmayıp kullanalım dedik ilk testten sonra tabi bunları kullanmadık ama 2 katı sayımız artmıştı hız ve morfoloji de artmıştı ama ben bunların faydası olduğuna inanıyorum
Hepsini birlikteki kullandın ağır gelmedi mi çoğu proxeed plus da var.

Bi hep düzende verdik zaten sayımız yerlerde şimdi korktum bu testi mikrogende yaptırcakmışız kaan hoca öyle dedi ama daha düşük cıkarsa yıkılırız
Canim bizim duzende egeden dusuk cikti bi arkadasin da memorial dan daha dusuk cikti. Spermde hata olan yerler makine sayimi yapilan yerlermis. Iyi lab lar ve tup bebek merkezleri genelde guvenilir oluyormus

Canim bizim duzende egeden dusuk cikti bi arkadasin da memorial dan daha dusuk cikti. Spermde hata olan yerler makine sayimi yapilan yerlermis. Iyi lab lar ve tup bebek merkezleri genelde guvenilir oluyormus
Yani bende öyle düşündüm sonuçta köklü yıllardır hizmet veren bi lab.bide sadece lab konusunda çalışmaları güven vermişti bana yani hastaneler gibi degiller

Ya kizlar duzen lab.na yanlis test yapiyor diyorsunuzda bu lab.lar akredite lab.lar ve ilk kurulan lab.lardan biri bir suru odulu var. Nasil guvenemkyorsunuz anlamiyorum. Bizim ayni cikti sadece hizimiz artmisti

Kızlr bizdede bayagı fark çıktı düzen lab da ama kaan hocaya iki tahlilide attım düzenn lab güvenin dedi bakalım gelecek ay yakın illerden bi yerde tahlil vermeyi düşünüyoruz bakalım artk

Ya belki de bizim çok düşüş olmuştur bilmiyorum. Sadece duzende 56milyonken ve hareketlilik mukemmelken gen artta yerle birdi herşey.

Hoca baska laboratuardan isteyince de kafamız karıştı. Düzen e güveniyorsa neden şimdi gen artla çalışıyor

Kızlar günaydın. İnşallah rabbim kucaklarımızı en yakın zamanda mucizelerimizle doldursun. Allahım gözlerim doluyor çok üzülüyorum. Ne zaman olacak kime benzeyecek. Eşime mi bana mı. Hayali bile o kadar güzel ki. Allahım en yakın zamanda hepimize nasip etsin. Arkadaşlar sizler tectübelisiniz bi akıl verin bana. Yaşım 32 1.5 yıllık evliyim. Eşim 1 aydır takviye kullanıyor ama burda bi çok arkadaşım dna testi de yaptırmış bizden doktor talep etmedi. Sanırım onlar sıra ile yapıyor. 3 ay içinde olmazsa gel demişler. Ama bende işimi şansa ve zamana bırakmak istemiyorum. Elimizden ne gelirse bi an önce yapmak istiyorum
Dna hasar testi için izmirde özel bi merkezi aradım 350 TL civarı dedi. Sizce gidip yaptırsak mı bu arada tüp bebek bölümü yapıyormuş bu testi. Eşimin son sonucları no yüklüyorum. Tecrübeli arkadaşlarım yorumlarını yaparsa cok sevınırım. Bu arada Kaan aydosa da mesaj atmıştım. Bu ay sonu cevap verecek. Elle yazılan sonuc diğerinden bir hafta sonra devlet hastanesinde yaptırdığımız diğeri özel tüp bebek merkezi sonucu

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-08-19-51-29-781.jpeg
    Screenshot_2017-12-08-19-51-29-781.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_2017-12-08-19-51-17-704.jpeg
    Screenshot_2017-12-08-19-51-17-704.jpeg
    34,2 KB · Görüntüleme: 46
Back