Gen artta canım. Ruveydanin da cok dusuk çıkmıştı. Sanki düzen çok abartıyor ama bakalim hoca cevap yazsa da içimizi rahatlatacak birseyler söyleseDuzenin sonuclari dogrudur kuzum bence. Dusen degerler nerde cikti
Galiba öyleydi canim ama 50milyon dusus de cok fazla. Bir de önceleri hep daha yüksek çıkıyordu 30-40milyon civarında. Hatta urologlar normal yolla olur diyorduDüzen abartıyordu cnm bizdede aynısı oldu
Hiç korkma cnm. Kendini rahat bırak. Evet ağrılı ağrısız diyemem ama şöyle düşün 10 saniye sonra bitecek hersey. Aşılama oldun mu bilmiyorum ama spektulum takarken de aynı ağrı oluyor. Nelere katlanmiyoruz ki buna da sıkarsın dişini korkma..Rahim filminden korkmuyordum İnş bebeğim için değer bu acıya katlanırım diyordum her ay adet olduğumda kalbimde oluşan acı daha fazla ama yine de insan iyi şeyler duymak istiyor benimki anestesiziz olacak
Duzen labaratuvarinin sonuclari saglikli degilmi sizce kizlar yuksekmi cikariyor eksikmi yaniGen artta canım. Ruveydanin da cok dusuk çıkmıştı. Sanki düzen çok abartıyor ama bakalim hoca cevap yazsa da içimizi rahatlatacak birseyler söylese
Galiba öyleydi canim ama 50milyon dusus de cok fazla. Bir de önceleri hep daha yüksek çıkıyordu 30-40milyon civarında. Hatta urologlar normal yolla olur diyordu
Hiç korkma cnm. Kendini rahat bırak. Evet ağrılı ağrısız diyemem ama şöyle düşün 10 saniye sonra bitecek hersey. Aşılama oldun mu bilmiyorum ama spektulum takarken de aynı ağrı oluyor. Nelere katlanmiyoruz ki buna da sıkarsın dişini korkma..
Bizce yüksek bilmiyorum ki başkalarının nasılDuzen labaratuvarinin sonuclari saglikli degilmi sizce kizlar yuksekmi cikariyor eksikmi yani
Yüksek cıkıyorsa o zmn biz yok gibi bişeyizDuzen labaratuvarinin sonuclari saglikli degilmi sizce kizlar yuksekmi cikariyor eksikmi yani
AYyy canım benim gözün aydın bak ben sana demiştim bana prolaktini yüksek eşimin falan demiştin. Allah ol dedi ve oldu çok şükür devamı da gelsin inşallah. :)Guzel artmis canim 2 katindan fazla
benim esimin duzende 5milyon cikti korkutmayin beni kizlar yaBizce yüksek bilmiyorum ki başkalarının nasıl
Hepsini birlikteki kullandın ağır gelmedi mi çoğu proxeed plus da var.Daha önce de yazmıştım l carnitine pharmaton zinco ayrıyeten e vitamini ve q 10 arginin kullandık klomen kullandık morfoloji arttı hız arttı sayı çok değişmedi ama yine de 22 milyon artmış 2 ay kullandık bide proxeed plus kullandık 2 kutu değerlerimiz normale geldi ama yine de riske atmayıp kullanalım dedik ilk testten sonra tabi bunları kullanmadık ama 2 katı sayımız artmıştı hız ve morfoloji de artmıştı ama ben bunların faydası olduğuna inanıyorum
Canim bizim duzende egeden dusuk cikti bi arkadasin da memorial dan daha dusuk cikti. Spermde hata olan yerler makine sayimi yapilan yerlermis. Iyi lab lar ve tup bebek merkezleri genelde guvenilir oluyormusBi hep düzende verdik zaten sayımız yerlerde şimdi korktum bu testi mikrogende yaptırcakmışız kaan hoca öyle dedi ama daha düşük cıkarsa yıkılırız
Yani bende öyle düşündüm sonuçta köklü yıllardır hizmet veren bi lab.bide sadece lab konusunda çalışmaları güven vermişti bana yani hastaneler gibi degillerCanim bizim duzende egeden dusuk cikti bi arkadasin da memorial dan daha dusuk cikti. Spermde hata olan yerler makine sayimi yapilan yerlermis. Iyi lab lar ve tup bebek merkezleri genelde guvenilir oluyormus
Aynen canim. Baska yere gidip kafa karistirma bence. Mikrogen de iyidir sonuclarin benzer cikacagini dusunuyorum.Yani bende öyle düşündüm sonuçta köklü yıllardır hizmet veren bi lab.bide sadece lab konusunda çalışmaları güven vermişti bana yani hastaneler gibi degiller
Daha da düşük cıkmasın inşallah eşime bunu tahlil verdikten sonra söylerim psikolojisi bozulmasın sonrasında hazırlık olsun die söylücem amaAynen canim. Baska yere gidip kafa karistirma bence. Mikrogen de iyidir sonuclarin benzer cikacagini dusunuyorum.
Ben sanmiyorum cok farkli cikacagini. Sizin ilk hasar testi verdiginiz aya gore sperm sayisi falan nasildiDaha da düşük cıkmasın inşallah eşime bunu tahlil verdikten sonra söylerim psikolojisi bozulmasın sonrasında hazırlık olsun die söylücem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?