• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bestttt Bestttt en son günde 1 paketti :KK43:( ama anlattım diyor 4 gün tanımda günde 3 4 tane içiyordur sanırım gizli gizli çöpte buluyorum bazen. 3 gün işte ne yapıyor bilmiyorum bu sigaranın olayı beni korkutuyor.
Of ya sigara icenler de birakamiyo nasil bi lanetse. Keske kolay olsa hemen biraksalar. Olan bayanlara oluyo bu surecte

Duzen de hasar testi yaptiranlar sperm degerlerinizde cikmismiydi kizlar bize gelen mailde sadece hasar sonucu var

Afilim92 Afilim92 cnm bu ilacı mı vajinadan fitil olarak kullanıcam?????? Şok oldum doktor mu dedi bunu ?
Canim herkes oyle kullaniyor rahat ol cunku herkeste bas donmesi yapiyor ve ben agizdan aldigimda her gece kabus görüyordum 2018 temmuz topigine beklerim orda herkes bildigini paylasiyor

Ankarada verdik düzen labaratuvarında zaten tahlil verirken ki kagıtta semen analizi + dna hasarı yazıyor 3 kez verdik 3 ündede çıktı
Acaba ankarada onun parasini icinde mi aldilar canim bana dna hasarini inceleyen kisi sayim yapmiyoruz dedi ozellikle sordum

Kızlar sonucum 25. Gün 20.02,
27. Gün 53 çıktı. Nasıl sizce ?
Kendine iyi bir dr bul degerin 1500 ü bulunca hemen git insallah görürsün keseyi dr lar keseyi gorene kadar hamile olarak görmüyorlar seni progestan ve vitamin yazip yolluyor .Agir kaldirma bir yere uzanma ozellikle dolap raflari .Surekli ayaklarini uzat dinlen .Ilk 3 ay bebek senden beslenmiyor zaten bir sey yiyemezsen üzülme mide bulantisi uyku halsizlik kasik ve bel agrisi olabilir

Back