Teşekkürler cnm bende rahatladım çok şükür. En tez zamanda darısı size cnm
dogrudur cnmAnkara farkli o zaman. Istanbulda cikmiyomus
Bence cok iyi canim rabbim kat kat artirsin inşallahKızlar sonucum 53 çıktı. Nasıl sizce ? İlk testim 20.02 idi
Ankarada verdik düzen labaratuvarında zaten tahlil verirken ki kagıtta semen analizi + dna hasarı yazıyor 3 kez verdik 3 ündede çıktı
cevap yazmışsın canm anlamadım ben ya yarın arayıp sorcaz bakalım arada çok farkta yok biz 155 ödedik semenide yapmaları gerekiyodu amaValla cnm 174 tl ödedik kaan aydosun hastasıyız dedik semen analizide çıktı kaldırdılar mı acaba bütün arkadaşlarda çıkmıştı yani
Zaten semen 20 tl cnmcevap yazmışsın canm anlamadım ben ya yarın arayıp sorcaz bakalım arada çok farkta yok biz 155 ödedik semenide yapmaları gerekiyodu ama
Bnde çekildim cnm anestezili korkma bişeyi yok bende çok korkmuştumKızlar duanızı eksik etmeyin yarın rahim filmi çekineceğim İnş kolay olur ve birşey çıkmaz hafiften beni bir korku sarmaya başladı
Sayınız mı arttı cnm bu muhteşem üçlü sayesinde faydLarı ne oldu@Zeynep6302 hayırlı olsun güzel artmış değerinAfilim92 sende dikkat et kolay gelmiyor malum bizim bebişler. Değerleri düsük olan arkadaşlar bence şu muhteşem üçlüyü deneyin biz yine eczaneye gidip aldık 500 tl verdik ama değer faydasını gördük en azından bide bebişimiz gelirse herkese ısrar edicem Ama en kötü aşılama ve tüp bebek bile yapmış olsak değerleri yükseltmiş oluruz İnş gerek kalmaz da
Kaç ay kullandınız cnm muhteşem 3 lüyü@Zeynep6302 hayırlı olsun güzel artmış değerinAfilim92 sende dikkat et kolay gelmiyor malum bizim bebişler. Değerleri düsük olan arkadaşlar bence şu muhteşem üçlüyü deneyin biz yine eczaneye gidip aldık 500 tl verdik ama değer faydasını gördük en azından bide bebişimiz gelirse herkese ısrar edicem Ama en kötü aşılama ve tüp bebek bile yapmış olsak değerleri yükseltmiş oluruz İnş gerek kalmaz da
sakın korkma canım bende çekildim geçen ay hiç öyle bahsettikleri gibi aşırı bişey yok sen sadece kafanı rahat tut stres yapma bişey olmuyoKızlar duanızı eksik etmeyin yarın rahim filmi çekineceğim İnş kolay olur ve birşey çıkmaz hafiften beni bir korku sarmaya başladı
Canim nedir bu muhteşem 3lu? Bizim hasar duzeldi ama oksidatif stres yüksek sayilar hareketlilik düşük. Denemek isterim@Zeynep6302 hayırlı olsun güzel artmış değerinAfilim92 sende dikkat et kolay gelmiyor malum bizim bebişler. Değerleri düsük olan arkadaşlar bence şu muhteşem üçlüyü deneyin biz yine eczaneye gidip aldık 500 tl verdik ama değer faydasını gördük en azından bide bebişimiz gelirse herkese ısrar edicem Ama en kötü aşılama ve tüp bebek bile yapmış olsak değerleri yükseltmiş oluruz İnş gerek kalmaz da
Canim hasar duzelirken sperm degerleri nasil olduCanim nedir bu muhteşem 3lu? Bizim hasar duzeldi ama oksidatif stres yüksek sayilar hareketlilik düşük. Denemek isterim
Afilim92 dikkat et canım insallahh birsey yoktur Allahin izniyle. Kanama yaşayan ama sağlıklı doğuran cok arkadaşım var.
@Zeynep6302 kuzu hadi gözün aydın artış cok iyi. Insallah hep böyle devam eder
Sperm yerle bir oldu. 56 milyondan 6 milyona düştü. Morfoloji 5-7 arasi cikarken 1 çıktı. Hareketlilik 70 çıkarken toplamda 34, ileri hareketli 15 e düşmüş. Ya düzen cok abartiyordu yada bizde birseyler yolunda değilCanim hasar duzelirken sperm degerleri nasil oldu
Duzenin sonuclari dogrudur kuzum bence. Dusen degerler nerde ciktiSperm yerle bir oldu. 56 milyondan 6 milyona düştü. Morfoloji 5-7 arasi cikarken 1 çıktı. Hareketlilik 70 çıkarken toplamda 34, ileri hareketli 15 e düşmüş. Ya düzen cok abartiyordu yada bizde birseyler yolunda değil
Düzen abartıyordu cnm bizdede aynısı olduSperm yerle bir oldu. 56 milyondan 6 milyona düştü. Morfoloji 5-7 arasi cikarken 1 çıktı. Hareketlilik 70 çıkarken toplamda 34, ileri hareketli 15 e düşmüş. Ya düzen cok abartiyordu yada bizde birseyler yolunda değil
Bizim egeyle hemen hemen ayni hatta daha dusuktu sonuclar duzende. Ki ege universitesi hastanesi iyidir.Düzen abartıyordu cnm bizdede aynısı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?