Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Acaba farkinda olmadan kimyasal düşük mü yaptın ? Benim kimyasal gebelikte önce sizinti sizinti kanama geldi, sonra normal adete döndü ama yoğun kanamaliydi, normal adetim 5 gün falan olur, o zaman 10 gün falan sürmüştü. Onun dısında da acaba hamilemiyim diye gecirdigim aylarda adetim hep sacma sapan oluyordu. 1 gün oluyordum 1 gun kesiliyordu, herhalde psikoloji de etkiliyor

Kizlar yaaa ben korkuyorum hasar dusmedi diye dusmeyenler de cok ya. Okuyorum morfoloji hareketlilik falan artip hasari dusmeyen de var az dusen de var. Testten once cok umutluydum simdi umutlarim sondu nedense.

Çok teşekkürederim cvbın için ısırgan otu çayını yapıcam mutlaka evet eşimin doktoru cok iyi gercekten umarım tedavisi ile normal yollardan gebe kalabilirim

Kizlar kanamam var dua edin lutfen
zeynepppppppp tekrar kan verdin mi canim
Yok cnm gitmedim. Aynı saatte kan verin dedikleri için akşam gideriz dedik eşimle. 8-9 gibi. İnş yükselmiştir. Çok korkuyorum ya ya yükselmediyse diye yada az yükseldiyse diye. Allah yardımcımız olsun inş.

Cnm geçmiş olsun dinlen bol bol. Kalkma. Ben dün doktora gittim doktora anlattım durumumu progeston verdi düşük önlensin diye ve folik asit verdi. Dr vermedi mi sana ????

Senin ilk test sonrası 86 san sonra 2. Testte ne kadar yükselmişti cnm ? Kaç olmuştu.

Kizlar yaaa ben korkuyorum hasar dusmedi diye dusmeyenler de cok ya. Okuyorum morfoloji hareketlilik falan artip hasari dusmeyen de var az dusen de var. Testten once cok umutluydum simdi umutlarim sondu nedense.
Canım hiç korkma sen. Bol bol dua et. Takviyelerine devam et. Allahın izni ile olmayacak bir sey yok

Afilim92 canım dualarımız ve yüce rabbim seninle. Hiç birşey olmayacak Allah’ın izniyle bundan sonra yapılacak tek şey teslimiyet sen ekinden geleni yapıyorsun bebeğinin ve senin sağlığın için de stresten uzak durman gerek. Doktoruna gittin mi doktor ne diyor? zeynepppppppp ama böyle yapma bak yükseleceği varsa da yükselmeyecek bırak bebeğin tutunsun sana sıkıca sadece doktorun dedijlerini yap stresten uzak dur bol bol da dua et. İnşallah doğumlarını da duyacağız.

İnş cnm ya inş. Yüce rabbim herşeye kadirdir. Ona tevekkül edip bekliyorum. Allahım büyük bana yardım edecektir inş.

Bilmiyorum ki ben gamile kalamam ihtimal YÖK diye spora gidiyorum ve dikkat etmeden herşeyi yapıyorum karın kasına da çok yükleniyorum. Daha önce hiç gebelik geçirmedim bu ay ilk gün ölücem sandım çok ağrım oldu ellerim karıncaladı kasıldı. Kasıklarıma aralıksız sancı ve kramp girdi üstüne bittikten sonra da kanamam geldi bir gün aralıklarla kanama gibi kahverengi su geldi. Biraz araştırdım düşüklerde oluyormuş acaba dedim aklıma takıldı. Kendime dikkat etmiyorum üzüldüm nedeni be çözemedim. Beth18 -Pandora-

Canım bende zumbaya gidiyorum. İki gün

Canım bende zumbaya gidiyorum. İki gün
Pöff kuzum gerçekten iyi mi tapıyoruz kötü mü bilemedim. Bazen oluyor ki gece eşimle yakınlaştım diyelim sabah spora gidiyorum atla zıpla be var ne yok çıkıyor. Sonra da çok üzülüyorum. Zaten bu değerlerle ben hamile kalırsam herkes kalır sanırım. En kötü değerler bende.

Ah canım benim ben çok arastırdım. Acaba sorun olur mu diye. Hamilelikte daha faydası oluyormuş sporun ama fazlası zarar deniyor. E bıraksam sporu bu sefer sıkılıyorum bi gayem olmuyor. Bi ara akışına bırakmıştım çok kilo aldım. İnşallah hamile kalırsak bi sorun olmaz ama yine de çok zorlamamak gerek

Canım morf yükseldiği için bence hasarda düşmüştür ınş çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…