Acaba farkinda olmadan kimyasal düşük mü yaptın ? Benim kimyasal gebelikte önce sizinti sizinti kanama geldi, sonra normal adete döndü ama yoğun kanamaliydi, normal adetim 5 gün falan olur, o zaman 10 gün falan sürmüştü. Onun dısında da acaba hamilemiyim diye gecirdigim aylarda adetim hep sacma sapan oluyordu. 1 gün oluyordum 1 gun kesiliyordu, herhalde psikoloji de etkiliyorKızlar sizlere birşey sormak istiyorum özellikle düşük yapan arkadaşlar ben bu ay 4 gün gecikmeli adet oldum ilk gün çok aşırı sancılı mide bulantılı geçti sonra normale döndü beşinci gün bitti ve bir gün sonra tekrar bir kanama sonra daha yok bir gün sonra bu kez koyu kahverengi sıvı bir kanama şimdi daha yok hiç anlam veremedim. Biraz araştırdım düşüklerle alakalı olabiliyormuş. Bu şekilde adet göreniniz var mı? Niye böyle oldu acaba...
Kuzum druna gitmedin mi
Canım yerleşme kanamasıdır. İnşallah hiçbir sey olmayacak. Dualarım seninle
Kuzu hafif lekelenme normalmis hic korkma. Doktoruna git hemen belki istirahat verir.
Çok teşekkürederim cvbın için ısırgan otu çayını yapıcam mutlaka evet eşimin doktoru cok iyi gercekten umarım tedavisi ile normal yollardan gebe kalabilirimCanım incir zeytin yağında bekletilmis ,kuruyemiş ,ceviz,akşamları havuç suyu,ısırgan otu çayı.binlarda sperme ve kalitesine iyi gelir.insallah güzel sonuçlar alırsınız,tüp bebek merkezinin de böyle düşünüp hemen tüpe başlamaması iyi.ince esine tadevi vermesi çok iyi bence.bazi yerler hemen başlatıyor ve sonuç hüsran oluyor
Yok cnm gitmedim. Aynı saatte kan verin dedikleri için akşam gideriz dedik eşimle. 8-9 gibi. İnş yükselmiştir. Çok korkuyorum ya ya yükselmediyse diye yada az yükseldiyse diye. Allah yardımcımız olsun inş.
Canım hiç korkma sen. Bol bol dua et. Takviyelerine devam et. Allahın izni ile olmayacak bir sey yokKizlar yaaa ben korkuyorum hasar dusmedi diyedusmeyenler de cok ya. Okuyorum morfoloji hareketlilik falan artip hasari dusmeyen de var az dusen de var. Testten once cok umutluydum simdi umutlarim sondu nedense.
ne olur dua et bana sibelcim.Hiç korkma Allahın izni ile hiç bir şey olmayacak. Stres yapma olur muzeynepppppppp
Allah yardımcın olsun canım inşallah dualrim seninle
Canım dua ettim ve edicem daha sen rahat olne olur dua et bana sibelcim.İnş dediğin gibi yükselmiştir.
İnş cnm ya inş. Yüce rabbim herşeye kadirdir. Ona tevekkül edip bekliyorum. Allahım büyük bana yardım edecektir inş.Afilim92 canım dualarımız ve yüce rabbim seninle. Hiç birşey olmayacak Allah’ın izniyle bundan sonra yapılacak tek şey teslimiyet sen ekinden geleni yapıyorsun bebeğinin ve senin sağlığın için de stresten uzak durman gerek. Doktoruna gittin mi doktor ne diyor? zeynepppppppp ama böyle yapma bak yükseleceği varsa da yükselmeyecek bırak bebeğin tutunsun sana sıkıca sadece doktorun dedijlerini yap stresten uzak dur bol bol da dua et. İnşallah doğumlarını da duyacağız.
Canım bende zumbaya gidiyorum. İki günBilmiyorum ki ben gamile kalamam ihtimal YÖK diye spora gidiyorum ve dikkat etmeden herşeyi yapıyorum karın kasına da çok yükleniyorum. Daha önce hiç gebelik geçirmedim bu ay ilk gün ölücem sandım çok ağrım oldu ellerim karıncaladı kasıldı. Kasıklarıma aralıksız sancı ve kramp girdi üstüne bittikten sonra da kanamam geldi bir gün aralıklarla kanama gibi kahverengi su geldi. Biraz araştırdım düşüklerde oluyormuş acaba dedim aklıma takıldı. Kendime dikkat etmiyorum üzüldüm nedeni be çözemedim.Beth18 -Pandora-
Pöff kuzum gerçekten iyi mi tapıyoruz kötü mü bilemedim. Bazen oluyor ki gece eşimle yakınlaştım diyelim sabah spora gidiyorum atla zıpla be var ne yok çıkıyor. Sonra da çok üzülüyorum. Zaten bu değerlerle ben hamile kalırsam herkes kalır sanırım. En kötü değerler bende.Canım bende zumbaya gidiyorum. İki gün
Ah canım benim ben çok arastırdım. Acaba sorun olur mu diye. Hamilelikte daha faydası oluyormuş sporun ama fazlası zarar deniyor. E bıraksam sporu bu sefer sıkılıyorum bi gayem olmuyor. Bi ara akışına bırakmıştım çok kilo aldım. İnşallah hamile kalırsak bi sorun olmaz ama yine de çok zorlamamak gerekPöff kuzum gerçekten iyi mi tapıyoruz kötü mü bilemedim. Bazen oluyor ki gece eşimle yakınlaştım diyelim sabah spora gidiyorum atla zıpla be var ne yok çıkıyor. Sonra da çok üzülüyorum. Zaten bu değerlerle ben hamile kalırsam herkes kalır sanırım. En kötü değerler bende.
Canım morf yükseldiği için bence hasarda düşmüştür ınş çok güzelKizlar sonuc cikti sayi 75 milyondu 73olmus cok bi degisim yok. morfoloji 2ydi 4 olmus. Toplam hareketli 55ten 60 a cikmis. Ileri hareketli 50 den 55e cikmis. Ml de sperm 28 milyondu 30milyon olmus. Yani genel anlamda duzelme var. Umarim hasara da yansir bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?