- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
Hayırlı olsun gebeliginiz rabbim sağlıkla kucaklamanizi nasip etsinCnm çok sağol her zaman dua dilinizde olsun inş Allah veriyor. Devamı da gelsin keseyi kalp atışını duyalım çok rahatlayacam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun gebeliginiz rabbim sağlıkla kucaklamanizi nasip etsinCnm çok sağol her zaman dua dilinizde olsun inş Allah veriyor. Devamı da gelsin keseyi kalp atışını duyalım çok rahatlayacam.
Çok teşekkürler cnm Allah size de aynı duyguları en tez ve hayırlı zamanda yaşatsın inş.Hayırlı olsun gebeliginiz rabbim sağlıkla kucaklamanizi nasip etsin
Insallah canim yaaCanım hiç korkma sen. Bol bol dua et. Takviyelerine devam et. Allahın izni ile olmayacak bir sey yok
Oyle mj diyosun yaa ben de hasar cok dusse morfoloji 6 7 olurdu diye dusundum nedenseCanım morf yükseldiği için bence hasarda düşmüştür ınş çok güzel
Canim senin eşinin sperm tablosu nasildi en son ? Spor yap ama yine karin kasi pek calisma, agirlik kaldirma, agri kesici bile olsa ilaç kullanmamaya calis. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz.Bilmiyorum ki ben gamile kalamam ihtimal YÖK diye spora gidiyorum ve dikkat etmeden herşeyi yapıyorum karın kasına da çok yükleniyorum. Daha önce hiç gebelik geçirmedim bu ay ilk gün ölücem sandım çok ağrım oldu ellerim karıncaladı kasıldı. Kasıklarıma aralıksız sancı ve kramp girdi üstüne bittikten sonra da kanamam geldi bir gün aralıklarla kanama gibi kahverengi su geldi. Biraz araştırdım düşüklerde oluyormuş acaba dedim aklıma takıldı. Kendime dikkat etmiyorum üzüldüm nedeni be çözemedim.Beth18
-Pandora-
Ama değerlerinin epey düzelmiş, büyük ihtimal hasarda düzelmistir, sıkma canını. Hasarda çok bekletiyor inşallah güzel sonuçlanir.Kizlar yaaa ben korkuyorum hasar dusmedi diyedusmeyenler de cok ya. Okuyorum morfoloji hareketlilik falan artip hasari dusmeyen de var az dusen de var. Testten once cok umutluydum simdi umutlarim sondu nedense.
Imsallah kuzum yaaaa ben de kucuk bi operasyon gecirdim her yerim sisti bi de hasar stresi gerdi brniAma değerlerinin epey düzelmiş, büyük ihtimal hasarda düzelmistir, sıkma canını. Hasarda çok bekletiyor inşallah güzel sonuçlanir.
Tatlim öncelikle gecmis olsun. Biz elimizden geleni yapiyoruz, gerisi Allaha kalmış, stres etsekte sonuç değişmeyecekse değişmiyor. O yüzden canini sıkma pozitif ol. Ben önceden 2 cocuk istiyorum derdim. O öyle hayal etmekle olmuyormuş, artik etrafa da hiç takilmiyorum, dogurğanlik yasim geçmeden 1 tane olsun da ne zaman olursa olsun diyorum. Daha yasim 27... 35-40 a kadar yolu var elimden geleni yaparim diyorum.Imsallah kuzum yaaaa ben de kucuk bi operasyon gecirdim her yerim sisti bi de hasar stresi gerdi brni
Cnm inş 5/6 gibi teste gidicez. Allah inş bu duyguyu sonuna kadar yaşatır. İyi düşünücem ki iyi şeyler olsun. Bende senin gibi düşünüyorum. Erken öğrendiğiniz için düşük geldi bize. İnş yükselecek.zeynepppppppp beta biraz düşük diye canini sikma adetine daha 2-3 gun varken o değer normal daha 3. Haftada olmus oluyorsun.Ben tüp bebekteki kimyasal gebeligimde test gunünden 2 gun once baktirmistim 0.7 cikmisti, test günü 5 kusur cikmisti sonra 25 oldu. Yani kimyasal ihtimali az gibi geldi bana. Bugün ki değer 40 falan olduysa güzel gidiyor demektir.
Normalde adet günün geçmediyse teste bile almiyorlar, sıkma canini. Ama ağir iş yapma, yere falan çok eğilme, gebeligin en basindasin daha yeni tutunuyor.Cnm inş 5/6 gibi teste gidicez. Allah inş bu duyguyu sonuna kadar yaşatır. İyi düşünücem ki iyi şeyler olsun. Bende senin gibi düşünüyorum. Erken öğrendiğiniz için düşük geldi bize. İnş yükselecek.
Yok yapmıyorum zaten sağolsun eşim yapıyor herşeyi. Bi akşam yemeğini yapıyorum sadeceNormalde adet günün geçmediyse teste bile almiyorlar, sıkma canini. Ama ağir iş yapma, yere falan çok eğilme, gebeligin en basindasin daha yeni tutunuyor.
Haklisin aslinda kuzum. Ben de 26yim insan bosu bosuna kendini geriyo. Ben ozellikle 5.dusukten sonra cok yiprandimTatlim öncelikle gecmis olsun. Biz elimizden geleni yapiyoruz, gerisi Allaha kalmış, stres etsekte sonuç değişmeyecekse değişmiyor. O yüzden canini sıkma pozitif ol. Ben önceden 2 cocuk istiyorum derdim. O öyle hayal etmekle olmuyormuş, artik etrafa da hiç takilmiyorum, dogurğanlik yasim geçmeden 1 tane olsun da ne zaman olursa olsun diyorum. Daha yasim 27... 35-40 a kadar yolu var elimden geleni yaparim diyorum.
Tmm cnm çok sağol. Nasıl oldun? Kanaman Durdu mu ?Kizlar tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun .
zeynepppppppp canim cok hatirlamiyorum 2
Betayi farkli bi hastanede 3 gun sonra yaptirmistik 200 lu biseydi sanirim
Akşam kullandım baya baş dönmesi yaptı bende de. 8.30 aldım ilacı. 9 da yattım baş dönmesinden dolayı. Fitil verseymiş keşke Dr.zeynepppppppp ben progestani en basindan beri kullaniyorum canim aslinda düşük önlemior sadece rahmi destekliyor. Agizdan alirsan yan etkisi cok ben bayılmıştım simdi fitil olarak aliyorum
canim merak etme sende duymussundur saglikli olan bebek her sekilde durur düsmez kalirBilmiyorum ki ben gamile kalamam ihtimal YÖK diye spora gidiyorum ve dikkat etmeden herşeyi yapıyorum karın kasına da çok yükleniyorum. Daha önce hiç gebelik geçirmedim bu ay ilk gün ölücem sandım çok ağrım oldu ellerim karıncaladı kasıldı. Kasıklarıma aralıksız sancı ve kramp girdi üstüne bittikten sonra da kanamam geldi bir gün aralıklarla kanama gibi kahverengi su geldi. Biraz araştırdım düşüklerde oluyormuş acaba dedim aklıma takıldı. Kendime dikkat etmiyorum üzüldüm nedeni be çözemedim.Beth18
-Pandora-
nasil oldun canim? Kanaman devam ediyo mu?zeynepppppppp ben progestani en basindan beri kullaniyorum canim aslinda düşük önlemior sadece rahmi destekliyor. Agizdan alirsan yan etkisi cok ben bayılmıştım simdi fitil olarak aliyorum