• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim senin eşinin sperm tablosu nasildi en son ? Spor yap ama yine karin kasi pek calisma, agirlik kaldirma, agri kesici bile olsa ilaç kullanmamaya calis. Bebeğin ne zaman geleceği belli olmaz.
Bezim test berbat. 43 milyon %7 ileri haraket 93 haraketsiz sıfır morfoloji üstüne bir de çift taraflı varikosel. Çooookkkkk üzülüyorum değerlerimiz çok kötü bu şekilde nasıl hamile kalabilirim ki?:KK61::KK61: Benim gibi sonucu olan hiç yok sanki inşallah birimde sonuçlarımız düzelir.

Bestttt Bestttt canım benim neden üzülüyorsun bak çok şükür sonuçlarınız Harika maaşallah Çan’ını sıkma stres yapma bu sonuçlarla çok yakında gebelik haberini alırız bence. Sen böyle yaparsan ben ne yapayım nasıl durayım. :(((

Bezim test berbat. 43 milyon %7 ileri haraket 93 haraketsiz sıfır morfoloji üstüne bir de çift taraflı varikosel. Çooookkkkk üzülüyorum değerlerimiz çok kötü bu şekilde nasıl hamile kalabilirim ki?:KK61::KK61: Benim gibi sonucu olan hiç yok sanki inşallah birimde sonuçlarımız düzelir.
Canım bizim sonuçlara göre sizinki harika valla bizim toplamda 12 milyon hareket sıfır :110::110:

Bestttt Bestttt canım benim neden üzülüyorsun bak çok şükür sonuçlarınız Harika maaşallah Çan’ını sıkma stres yapma bu sonuçlarla çok yakında gebelik haberini alırız bence. Sen böyle yaparsan ben ne yapayım nasıl durayım. :KK43:((
Kuzum sonuclar iyi ama 5 dusukten sonra cok korkuyorum anne olamicam diye. Insallah sizin de duzelir ne kullaniyosunuz

Screenshot_2017-12-13-16-05-14-1.png kizlar sonuc bu normal demi ya

Akşam kullandım baya baş dönmesi yaptı bende de. 8.30 aldım ilacı. 9 da yattım baş dönmesinden dolayı. Fitil verseymiş keşke Dr.
Biraz daha iyiyim öğrenci kacmaya calisti dev gibi 14 yasinda tutup asilmak zorunda kaldim o anda da oldu kanamam su an gecti.
Canim aynisini fitil olarak kullaniyon farkli degil kac mg 100 mu

Bestttt Bestttt evet anlıyorum ama inşallah olacak Çan’ını sıkma dua et bol bol. Biz şuan proxeed plus e vitamini arada bir keçiboynuzu yediriyorum. Bir de sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz meyve sebze kuruyemiş falan. Ama eşim sigara kullanıyor.

Bestttt Bestttt evet anlıyorum ama inşallah olacak Çan’ını sıkma dua et bol bol. Biz şuan proxeed plus e vitamini arada bir keçiboynuzu yediriyorum. Bir de sağlıklı beslenmeye dikkat ediyoruz meyve sebze kuruyemiş falan. Ama eşim sigara kullanıyor.
Ayyy biraktiramiyo musun canim

Offf ama işte bizim ileri hız yavaş 7 dir diye düşünüyorum ayrıntısı yok :KK43:( Allah bizlere şifa versin.
Cnm öyle düşünme. Bizim geçen ay bile hareketli sperm sayımız 5 falandı. Ama bu ay ;
Toplam hareketlilik %17 .
İleri hızlı hareketli de 3.4 tü.
İleri hareketlilik 14.33 oldu
Promen k şase ve macun hazırlattık onunla bu değerler oldu. Yani oluyor olmaz değil. Pozitif olmakta fayda var.

Kiz benimki daha kötü :KK45: 10 milyon sperm var, morfoloji 0, hareket yüzde yüz 0. Tedaviden bu yana 2bucuk 3 ay geçti hiç hareket göremedik. Artik oturup aglamiyorum, Kaan hoca yumurtlama gunlerine yine de dikkat edin dedi. Düsün bizde bile ihtimal gördu demekki sizde de olabilir.

Back