Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Nöbetçi Eczanede predictor yoktu olsa alıcaktı eşim aslında. Yarın sabahı bi bekleyeyim bakim. İki arkadaşta rüya görmüştü benle ilgili. İnş çıkar.
Sen gece uyuyamaz oteki testi de yaparsin bence
Kan versen 1 saate cikar ya su an kendi testimin ilk halini gördüğüm icin cok umutluyum insallah cikar yaa .Burdan bir arkadas beni hamile gormustu bir hafta sonra ogrendik .

Sen gece uyuyamaz oteki testi de yaparsin bence
Kan versen 1 saate cikar ya su an kendi testimin ilk halini gördüğüm icin cok umutluyum insallah cikar yaa .Burdan bir arkadas beni hamile gormustu bir hafta sonra ogrendik .
Okuldan bi arkadaşta benim umreye gideceğimi onlarla vedalaştığımı görmüş. Eltimde rüyasında benim elimde bi bebek görmüş bebek ağlıyormuş sormuş bana neden ağlıyor. Bende bilmiyorum akşamdan beri ağlıyor diyormuşum.

Kan vercen mi

Canm kullanırken bi sorun yok ama bırakınca uyarı bitti için istekte azalıyor die okudum yani var olan ilk istek daha azalıyor die.bencede kesin bi süre deneyin tüp bebek son ihtimal olsun ki ben kısa sürede cvp alırsın die umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…