Sen gece uyuyamaz oteki testi de yaparsin benceNöbetçi Eczanede predictor yoktu olsa alıcaktı eşim aslında. Yarın sabahı bi bekleyeyim bakim. İki arkadaşta rüya görmüştü benle ilgili. İnş çıkar.
Daha belli değil cnm yarın bi daha yapayım inş çıkar biraz daha koyu çizgi.Kızlar inşallah Bir bir böyle güzel haberler vereceğiz birbirimize
Okuldan bi arkadaşta benim umreye gideceğimi onlarla vedalaştığımı görmüş. Eltimde rüyasında benim elimde bi bebek görmüş bebek ağlıyormuş sormuş bana neden ağlıyor. Bende bilmiyorum akşamdan beri ağlıyor diyormuşum.Sen gece uyuyamaz oteki testi de yaparsin bence
Kan versen 1 saate cikar ya su an kendi testimin ilk halini gördüğüm icin cok umutluyum insallah cikar yaa .Burdan bir arkadas beni hamile gormustu bir hafta sonra ogrendik .
Kan vercen miOkuldan bi arkadaşta benim umreye gideceğimi onlarla vedalaştığımı görmüş. Eltimde rüyasında benim elimde bi bebek görmüş bebek ağlıyormuş sormuş bana neden ağlıyor. Bende bilmiyorum akşamdan beri ağlıyor diyormuşum.
6.20 de test yap kirmizi cizgiyi gorunce ruya sanma ama ben 2.testi ruya gorup gece 3 te yapmıştımBilmem ki ya sabahçıyım 6.20 de uyanıcam arabamızda yok. Gidemem yani.
Canm sizde DNA hasari var mıydıBilmem ki ya sabahçıyım 6.20 de uyanıcam arabamızda yok. Gidemem yani.
Yok cnm DNA hasar testimiz 13.71 çıktıCanm sizde DNA hasari var mıydı
Çok iyi canm bizde de hasar yok çok şükür .peki sayı hız falan nasıldı sizdeYok cnm DNA hasar testimiz 13.71 çıktı
Canm kullanırken bi sorun yok ama bırakınca uyarı bitti için istekte azalıyor die okudum yani var olan ilk istek daha azalıyor die.bencede kesin bi süre deneyin tüp bebek son ihtimal olsun ki ben kısa sürede cvp alırsın die umuyorumCnm aksine bu kullandıklarımızdan sonra eşimin isteği arttı klomeni her gün kullandık sadece 2 ayda bir 5-6 gün kesiyorduk ama bunu dr söylemedi biz kendimiz yaptık ya ilaç bitmişti ya işte karaciğere zarar vermesin diye şüpheye düştük ama ona da dr gidince rahatladık biz dr un ismini bir yerden duymadık tesadüf dek geldi bi kere gittik sadece 6 ay sonra gel demiş çünkü eşime adı Alaattin Selçuk hatta çok moral verici konuşmuş ilk sonuçlar çıktığında sana şimdi tüp bebek yaptır desem hemen olur ama sen bunları kullan 61 milyon da biri muhakkak döller demiş tabi biz henüz sonuç alamadık ama bu da birşeydir şu sonucu görmek de sevindirici bebeğim olmuş kadar sevindim İnş Rabbim hepimizin eşine Ya Şafi ismi ile şifa versin
Çok iyi canm bizde de hasar yok çok şükür .peki sayı hız falan nasıldı sizde
Anladım canm .inşallah hamilesindir canm darısı da inşallah bizlere olur
Maşallah işte canm stres yapma daha ne olsunValla anlamadım yani hormon tahlili vermiştin tah 3,30 çıktı dedim hocam 1 ve 2,5 arası normalmiş dedi hayır seninkide normal takılma dedi yunurtalıkların çok güzel
Icindeki devi uyandirdik yasasinn insallah guzel haberlerle gelirsin tam da uyuyordum bak şimdi uyku tutmazKızlar teste gidiyoruz
Ay şimdi gördüm mesajı inşallah mutlu sevinçli haberlerle gelirsin inşallahKızlar teste gidiyoruz
Hadi zeynep güzel haberler al inşallah, hayirlisi olsun senin için :)Kızlar teste gidiyoruz
23.40 da çıkacak cnm ne olursun dua edin bana
İnş cnm dua et ne olursunAy şimdi gördüm mesajı inşallah mutlu sevinçli haberlerle gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?