• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eki Görüntüle 2077731 Kızlar merhaba spermiyogramı bugün verdik sonuçlarımız bu şimdi bir tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidiyoruz ama tüp bebeği erteleyebilirim aşılama düşünürüm sanırım yaptıklarımız işe yaramış sanki yorumlarınızı bekliyorum
Canım Harika bir sonuç maaşallah. Bence de hemen tüp bebeğe geçmeyin morfoloji bile yükselmiş neler kullandınız? Bizimle paylaşırmısın?

Morfoloji sorunu olanlar nasil yol izliyorsunuz ya.. kürler vs yaptktan sora nabtiniz.
Erkek faktoru cok yorucu bi surec:KK43:

Kızlar merhaba biz daha yeni test yaptırdık buraya yüklemeyi bi türlü beceremedim ama sonuçlar kötü çıktı malesef. Sayı 50 milyona düşmüş hareketli 32 den 3 e düşmüş morfoloji 15 den 1 e düşmüş. Daha önce özel bir labortuvarda yaptırmıştık. Şimdi ise tüp bebek laborutavrında yaptırdık. O kadar ilaç o kadar yaptığımız şey nereye gidiyor ben anlamıyorum. Kafayı yiycem en sonunda :(

Kızlar merhaba biz daha yeni test yaptırdık buraya yüklemeyi bi türlü beceremedim ama sonuçlar kötü çıktı malesef. Sayı 50 milyona düşmüş hareketli 32 den 3 e düşmüş morfoloji 15 den 1 e düşmüş. Daha önce özel bir labortuvarda yaptırmıştık. Şimdi ise tüp bebek laborutavrında yaptırdık. O kadar ilaç o kadar yaptığımız şey nereye gidiyor ben anlamıyorum. Kafayı yiycem en sonunda :KK43:
Canim moralini bozma cok degisken erkek inferlitesi gercejten.. buna bagli kalma.. haftadan haftaya bile degisiyor.. 1 ay sora yap bak ayni cikmaz.. dedigin gibi ugrasiyorsun ugrasiyorun bi bakmissin gene elde var 0. Ama olsn ugrasiyoruz ya yapacak baska birseyimiz yok:KK43:

Bide stres hastalik skntı filan cok etkiliyor..

Kızlar merhaba biz daha yeni test yaptırdık buraya yüklemeyi bi türlü beceremedim ama sonuçlar kötü çıktı malesef. Sayı 50 milyona düşmüş hareketli 32 den 3 e düşmüş morfoloji 15 den 1 e düşmüş. Daha önce özel bir labortuvarda yaptırmıştık. Şimdi ise tüp bebek laborutavrında yaptırdık. O kadar ilaç o kadar yaptığımız şey nereye gidiyor ben anlamıyorum. Kafayı yiycem en sonunda :KK43:
Üzülme canım tüp bebek merkezlerinde sonuçlarla biraz oynanıyor diye duymuştum özel lab yaptırmak daha mantıklı sanırım bir de eğer o değerlere ulaşmışsanız tekrar olacaktır. Morfoloji 15 çıktıysa tekrar olacaktır bir de bize bak 4 test verdik hepsinde morfoloji 0. O yüzden canını sıkma ne yapıyorsan araştır ve davam et.

Tüp bebek merkezi ile de görüştük sonuçlarınız çok iyi sizin çocuğunuz olur sesi beni de muayene etti seninde yumurtalar iyi dedi ama rahim filmini görmeliyiz dedi ama doğal yolla ama aşılama ama tüp bebekle bir kaç ay içinde ilk çocuğuna hamile kalmalısın sonra olur zaten dedi dr. Kullandıklarımıza gelince ilk öğrendiğimizde keçiboynuzu pekmezi özü aldık üroloji de klomen ve trental verdi 3 ay kullanın dedi sayfalarca araştırma yaptım evicap e vitamini aldık 200 lük o bitince 400 lüge geçtik 45 gün kadar has zeytinyağında bekletilmiş incir yedi eşim 3 ay dolduktan sonra trental bırakıp klomen + proxeed plus a başladık bunları üroloji dr u ilk gittiğimizde 3 Aydan sonra kullanın 6 aylık tedavi süreci var demişti bizde buna ilave olarak l carnitin + arginin+ q10 (solgar marka hepsi) + pharmaton + e vitamini + zinco + keçiboynuzu özü hünnap marka gün aşırı polen bunu 1 aydır yiyoruz. Ve eşim süreç boyunca sık sık nohut yemeği yedi tavuk yemeyi kesti köy yumurtası aldık ekmegi bırakmaya çalıştık arada havuç suyu ( şade havuç çok güzel olmuyor nar yada portakalla içti) ceviz badem fındık kabak çekirdeği incir sürekli yedi bir de arkadaşımın babasının yaptığı has bal yedi İnş birilerine faydam dokunur İnş hepimizin hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatları olur ben böyle yüzlerce sayfa okudum hep araştırdım dualarınızı eksik etmeyin İnş en kısa zamanda evlatlarımıza kavuşalım ☺️

Kızlar bu arada bu kadar ilaç veya keçiboynuzu karaciğeri etkiler diye çok korktuk eşimle 20 gün önce dahiliyeye gittik kan değerlerine ve karaciğere baktırdık hamdolsun sıkıntı çıkmadı dr kullanmaya devam edebilirsin dedi. C candu anlık stres moral bozukluğu etkilemiş olabilir bence başka bir tüp bebek merkezinde bi kere daha yaptırın

Cnm düşmemiştir o sadece tüp bebek elle hesaplama yapıyor ve en doğru sonucu veriyor. Diğer merkezlerde hiç yaptırma bence. Tüp bebek merkezini baz al. Bunu doktor dedi. İçin ferah olsun. Bak biz Ankara’da özel bi lab da yaptırdık. Sperm kona 56 milyon çıktı. Toplam sperm de 212 milyondu. Bizim hız çok kötüydü Ankara’da ileri hızlı % 65 , toplam hız %70 çıktı. Geçenlerde de yaşadığım yerde araştırma hastanesi tüp bebek merkezi bölümünde ( yani devlette ) yatırdık sperm kons 15.5 milyon çıktı. Toplam Hızımız 17 çıktı. Ama bi ay önce yine araştırmada yaptırdığımız testte hızım 5/6 gibiydi. Çok sevindim bu yükselişe. Yani endişe etme.

Back