Yapıolar cnm ama morfoloji çıkmıoKızlar düzen lab.da dna hasar testi ile beraber semen analizini yapıyorlar mı ayrıca istemek mi gerekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıolar cnm ama morfoloji çıkmıoKızlar düzen lab.da dna hasar testi ile beraber semen analizini yapıyorlar mı ayrıca istemek mi gerekiyor.
Hm yani 1-2-3 diye de mi çıkmıyor. Onu ayrı mı istemek gerekiyorYapıolar cnm ama morfoloji çıkmıo
20-22 gibiyken catlatma ignesini verir doktor normalde. Ama kendiliginden de aynı boyutlarda catliyor olmasi gerek. Dedigi gibi birkac güne catlar canım dikkat et bugünlere.19 olmuş cnm iyi mi
Canım Harika bir sonuç maaşallah. Bence de hemen tüp bebeğe geçmeyin morfoloji bile yükselmiş neler kullandınız? Bizimle paylaşırmısın?Eki Görüntüle 2077731 Kızlar merhaba spermiyogramı bugün verdik sonuçlarımız bu şimdi bir tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidiyoruz ama tüp bebeği erteleyebilirim aşılama düşünürüm sanırım yaptıklarımız işe yaramış sanki yorumlarınızı bekliyorum
Evet cnm öylemiş biZim hiç çıkammaıştı megerse isteyecekmişizHm yani 1-2-3 diye de mi çıkmıyor. Onu ayrı mı istemek gerekiyor
2 gün ilişki dedi cnm oerşembe sabah tekrar gel ded20-22 gibiyken catlatma ignesini verir doktor normalde. Ama kendiliginden de aynı boyutlarda catliyor olmasi gerek. Dedigi gibi birkac güne catlar canım dikkat et bugünlere.
Cnm senin adetten sonra kaçıncı günün bugün ?19 olmuş cnm iyi mi
Canim moralini bozma cok degisken erkek inferlitesi gercejten.. buna bagli kalma.. haftadan haftaya bile degisiyor.. 1 ay sora yap bak ayni cikmaz.. dedigin gibi ugrasiyorsun ugrasiyorun bi bakmissin gene elde var 0. Ama olsn ugrasiyoruz ya yapacak baska birseyimiz yokKızlar merhaba biz daha yeni test yaptırdık buraya yüklemeyi bi türlü beceremedim ama sonuçlar kötü çıktı malesef. Sayı 50 milyona düşmüş hareketli 32 den 3 e düşmüş morfoloji 15 den 1 e düşmüş. Daha önce özel bir labortuvarda yaptırmıştık. Şimdi ise tüp bebek laborutavrında yaptırdık. O kadar ilaç o kadar yaptığımız şey nereye gidiyor ben anlamıyorum. Kafayı yiycem en sonunda![]()
Üzülme canım tüp bebek merkezlerinde sonuçlarla biraz oynanıyor diye duymuştum özel lab yaptırmak daha mantıklı sanırım bir de eğer o değerlere ulaşmışsanız tekrar olacaktır. Morfoloji 15 çıktıysa tekrar olacaktır bir de bize bak 4 test verdik hepsinde morfoloji 0. O yüzden canını sıkma ne yapıyorsan araştır ve davam et.Kızlar merhaba biz daha yeni test yaptırdık buraya yüklemeyi bi türlü beceremedim ama sonuçlar kötü çıktı malesef. Sayı 50 milyona düşmüş hareketli 32 den 3 e düşmüş morfoloji 15 den 1 e düşmüş. Daha önce özel bir labortuvarda yaptırmıştık. Şimdi ise tüp bebek laborutavrında yaptırdık. O kadar ilaç o kadar yaptığımız şey nereye gidiyor ben anlamıyorum. Kafayı yiycem en sonunda![]()
Perşembe ye kadar çatlamış olur muhtemelen. Hadi inşallah tutar canım. Stres yapmadan dikkatli davran bu süreçte. Sabaha kadar yat dusunu sabah alırsın.2 gün ilişki dedi cnm oerşembe sabah tekrar gel ded
Maşallah sonuçlarınızçok iyiEki Görüntüle 2077731 Kızlar merhaba spermiyogramı bugün verdik sonuçlarımız bu şimdi bir tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidiyoruz ama tüp bebeği erteleyebilirim aşılama düşünürüm sanırım yaptıklarımız işe yaramış sanki yorumlarınızı bekliyorum
Ne kkadar ücret ödedinizBiz de istanbulda yaptirdik surekli arayayim bari. Cikinca geciktirebiliyorlar
İnşallah cnm doktorda öyle dedi bakalım cnmPerşembe ye kadar çatlamış olur muhtemelen. Hadi inşallah tutar canım. Stres yapmadan dikkatli davran bu süreçte. Sabaha kadar yat dusunu sabah alırsın.
Cnm düşmemiştir o sadece tüp bebek elle hesaplama yapıyor ve en doğru sonucu veriyor. Diğer merkezlerde hiç yaptırma bence. Tüp bebek merkezini baz al. Bunu doktor dedi. İçin ferah olsun. Bak biz Ankara’da özel bi lab da yaptırdık. Sperm kona 56 milyon çıktı. Toplam sperm de 212 milyondu. Bizim hız çok kötüydü Ankara’da ileri hızlı % 65 , toplam hız %70 çıktı. Geçenlerde de yaşadığım yerde araştırma hastanesi tüp bebek merkezi bölümünde ( yani devlette ) yatırdık sperm kons 15.5 milyon çıktı. Toplam Hızımız 17 çıktı. Ama bi ay önce yine araştırmada yaptırdığımız testte hızım 5/6 gibiydi. Çok sevindim bu yükselişe. Yani endişe etme.Kızlar merhaba biz daha yeni test yaptırdık buraya yüklemeyi bi türlü beceremedim ama sonuçlar kötü çıktı malesef. Sayı 50 milyona düşmüş hareketli 32 den 3 e düşmüş morfoloji 15 den 1 e düşmüş. Daha önce özel bir labortuvarda yaptırmıştık. Şimdi ise tüp bebek laborutavrında yaptırdık. O kadar ilaç o kadar yaptığımız şey nereye gidiyor ben anlamıyorum. Kafayı yiycem en sonunda![]()
Canm ama o da hormon zararı var bırak kendisi çatlasınKızlar çıldırcam ya yine gittim doktora tekrardan tahlil istedi yumurtan bugün yarın çatlar dedi perşembe sabahı bi daha gel dedi çıldırmamak elde deil bu ne böyle igne verip kendi çatlattsa daha iyiydi