• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay inşallah tamam canım erken test mi yapsam acaba. Sadexe bel ağrım var baska belirtim yok :KK43: göğüslerde de bişe yok ama iştahım cok acıldı
Cnm benim adet tarihim ayın 14/15’i Bende kasıklarda ağrı var arada oluyor böyle. yumurta çatlamasında oluşan ağrı gibi. Göğüs hassasiyetimde var biraz. Karnıma adet sancısı gibi sancıda giriyor. Ama adet haftasına girince insan herşeyi belirti olarak görüyor. Onun için kafaya takmıyorum. Ne olacaksa o olur.

Gen
Kontrol canim bu. Cok heyecanli hakkaten yaaaa. Insallah bi an once cikar
Gen-art çabuk veriyor ama duzen biraz daha uzuyor. Verdikleri kağıtta bir dosya numarasi vardı. Onunla sistemden de bakilabiliyor. Bu arada hasar kacti sizin

Cnm benim adet tarihim ayın 14/15’i Bende kasıklarda ağrı var arada oluyor böyle. yumurta çatlamasında oluşan ağrı gibi. Göğüs hassasiyetimde var biraz. Karnıma adet sancısı gibi sancıda giriyor. Ama adet haftasına girince insan herşeyi belirti olarak görüyor. Onun için kafaya takmıyorum. Ne olacaksa o olur.
Ama benim hic olmazdı ben bat geldiğini bile anlamazdım. Bu arada alt karın bölgemde agrıyor

Keşke ikimizde hamile olsak ah ah Rabbim sen en iyi bilirsin

Gen

Gen-art çabuk veriyor ama duzen biraz daha uzuyor. Verdikleri kağıtta bir dosya numarasi vardı. Onunla sistemden de bakilabiliyor. Bu arada hasar kacti sizin
Dosya no en altta yazan mi ben yaziyorum cikmiyo? 58 canim

Dosya no en altta yazan mi ben yaziyorum cikmiyo? 58 canim
Aynen cnm duzen laboratuarinin sitesinde yaziyor zaten nasil sonuclara bakilabildigi. Ama duzende mi verdiniz gen artta mi?

Kaan hoca oyle demiyo canim. Yeni calismalara gore en cok erken donem dusuklerle iliskili bulundu dedi bize. Ben yurtdisi calismalari da inceledim. Dusuklerde onemi cok. Bence yaptirmadan tup bebek deneme yazik gunah.
Benim kayınvalidem de 3 düşük yaşamış eşim olana kadar. Eşimden sonra da olmamış 8 yıl sonra umudu kesmişler öyle bir de kardeşi kendiliğinden olmus. Belkide kayınpederim de hasarlıydı dnada

Back