- Emoji Skoru
- 3.718
- Puanlar
- 83
Insallah canimAnladım canm Allah yardımcınz olsun inşallah ilaçlar fayda etmiştir .
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canimAnladım canm Allah yardımcınz olsun inşallah ilaçlar fayda etmiştir .
Bata 1 hafta kala basliyo gerginlik genelde bende. AnliyorummBata kaldı 4 gün of düşünmeden edemiyorum
Evet canım zaman cok hızlı geciyor aslında ne zaman 4 gün kaldı hayret. Düşüncesi bile stres olmama yetiyor malesefBata 1 hafta kala basliyo gerginlik genelde bende. Anliyorumm
hasar testi bizimki canım semen değil9 günde çıktı bizim ama biz hep aradık aradıktan sonra mail attılar hemen zaten semen analizini 2 günde yolluyorlar yollamadılar mı
arıyorum şimdiCnm
bizim 11. Gün çıktı. Ara sor sürekli.
Sakin olmaya calis bebis varsa etkileme canimEvet canım zaman cok hızlı geciyor aslında ne zaman 4 gün kaldı hayret. Düşüncesi bile stres olmama yetiyor malesef![]()
Ay inşallah tamam canım erken test mi yapsam acaba. Sadexe bel ağrım var baska belirtim yokSakin olmaya calis bebis varsa etkileme canim
Yarin yap istiyosan predictor. Belki cikar rahatlarsinAy inşallah tamam canım erken test mi yapsam acaba. Sadexe bel ağrım var baska belirtim yokgöğüslerde de bişe yok ama iştahım cok acıldı
Öyle yapayım bakalım teşekkür ederimYarin yap istiyosan predictor. Belki cikar rahatlarsin
Cnm benim adet tarihim ayın 14/15’i Bende kasıklarda ağrı var arada oluyor böyle. yumurta çatlamasında oluşan ağrı gibi. Göğüs hassasiyetimde var biraz. Karnıma adet sancısı gibi sancıda giriyor. Ama adet haftasına girince insan herşeyi belirti olarak görüyor. Onun için kafaya takmıyorum. Ne olacaksa o olur.Ay inşallah tamam canım erken test mi yapsam acaba. Sadexe bel ağrım var baska belirtim yokgöğüslerde de bişe yok ama iştahım cok acıldı
Gen-art çabuk veriyor ama duzen biraz daha uzuyor. Verdikleri kağıtta bir dosya numarasi vardı. Onunla sistemden de bakilabiliyor. Bu arada hasar kacti sizinKontrol canim bu. Cok heyecanli hakkaten yaaaa. Insallah bi an once cikar
Ama benim hic olmazdı ben bat geldiğini bile anlamazdım. Bu arada alt karın bölgemde agrıyorCnm benim adet tarihim ayın 14/15’i Bende kasıklarda ağrı var arada oluyor böyle. yumurta çatlamasında oluşan ağrı gibi. Göğüs hassasiyetimde var biraz. Karnıma adet sancısı gibi sancıda giriyor. Ama adet haftasına girince insan herşeyi belirti olarak görüyor. Onun için kafaya takmıyorum. Ne olacaksa o olur.
Keşke ikimizde hamile olsak ah ah Rabbim sen en iyi bilirsinCnm benim adet tarihim ayın 14/15’i Bende kasıklarda ağrı var arada oluyor böyle. yumurta çatlamasında oluşan ağrı gibi. Göğüs hassasiyetimde var biraz. Karnıma adet sancısı gibi sancıda giriyor. Ama adet haftasına girince insan herşeyi belirti olarak görüyor. Onun için kafaya takmıyorum. Ne olacaksa o olur.
Dosya no en altta yazan mi ben yaziyorum cikmiyo? 58 canimGen
Gen-art çabuk veriyor ama duzen biraz daha uzuyor. Verdikleri kağıtta bir dosya numarasi vardı. Onunla sistemden de bakilabiliyor. Bu arada hasar kacti sizin
İnş cnm gönül bunu istiyor ama rabbim hayırlı olanını versin inş ikimiz içinde herkes içinde.Keşke ikimizde hamile olsak ah ah Rabbim sen en iyi bilirsin
Mikrogenden istedi bu sefer hoca orda 15 günde çıkıomuş canmYok cnm biz 3 kez verdik biride kasım ayıydı 9 günde çıkıo sürekli aramak lazım sonuç çıksada bazen maille yollamıyorlar bekletiolar
Aynen cnm duzen laboratuarinin sitesinde yaziyor zaten nasil sonuclara bakilabildigi. Ama duzende mi verdiniz gen artta mi?Dosya no en altta yazan mi ben yaziyorum cikmiyo? 58 canim
Benim kayınvalidem de 3 düşük yaşamış eşim olana kadar. Eşimden sonra da olmamış 8 yıl sonra umudu kesmişler öyle bir de kardeşi kendiliğinden olmus. Belkide kayınpederim de hasarlıydı dnadaKaan hoca oyle demiyo canim. Yeni calismalara gore en cok erken donem dusuklerle iliskili bulundu dedi bize. Ben yurtdisi calismalari da inceledim. Dusuklerde onemi cok. Bence yaptirmadan tup bebek deneme yazik gunah.