• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim kayınvalidem de 3 düşük yaşamış eşim olana kadar. Eşimden sonra da olmamış 8 yıl sonra umudu kesmişler öyle bir de kardeşi kendiliğinden olmus. Belkide kayınpederim de hasarlıydı dnada
Aa evet olabilir bence de. Yeni yeni bulunuyo bazi seyler

0D778B56-BFDA-4910-8171-518240A57D07.jpeg
Kızlar merhaba spermiyogramı bugün verdik sonuçlarımız bu şimdi bir tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidiyoruz ama tüp bebeği erteleyebilirim aşılama düşünürüm sanırım yaptıklarımız işe yaramış sanki yorumlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 2077731 Kızlar merhaba spermiyogramı bugün verdik sonuçlarımız bu şimdi bir tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidiyoruz ama tüp bebeği erteleyebilirim aşılama düşünürüm sanırım yaptıklarımız işe yaramış sanki yorumlarınızı bekliyorum
Canim cok iyi sonuclar. Sayi hareket ilk testte nasildi

Kızlar çıldırcam ya yine gittim doktora tekrardan tahlil istedi yumurtan bugün yarın çatlar dedi perşembe sabahı bi daha gel dedi çıldırmamak elde deil bu ne böyle igne verip kendi çatlattsa daha iyiydi

Eki Görüntüle 2077750 ilk testimiz temmuz ayında yapıldı o zaman öğrendik bunu başka merkezde yaptırmıştık ileri hareket 0 dı toplamda 25 di morfoloji 1 di
Bence çok güzel düzelme olmuş brn sizin yetinizde olsam tüp düşünmem bile beler kullandınız bu arada cnm

Eki Görüntüle 2077731 Kızlar merhaba spermiyogramı bugün verdik sonuçlarımız bu şimdi bir tüp bebek merkezi ile görüşmeye gidiyoruz ama tüp bebeği erteleyebilirim aşılama düşünürüm sanırım yaptıklarımız işe yaramış sanki yorumlarınızı bekliyorum
Ileri hareketlilik biraz az ama önceki teste gore cok cok iyi masallah. Ne kullandınız?

Kızlar çıldırcam ya yine gittim doktora tekrardan tahlil istedi yumurtan bugün yarın çatlar dedi perşembe sabahı bi daha gel dedi çıldırmamak elde deil bu ne böyle igne verip kendi çatlattsa daha iyiydi
Yaa acaba kendiliginden catlamiyor mu ki canım? Igne mi verseydi? Kac mm olmus

Kızlar gümüş suyunu duydunuz mu? Her derde şifaymış biraz araştırdım da birçok hastalığa iyi geliyormuş..acaba yumurta ve Sperme de iyi gelir mi ki?

Kızlar düzen lab.da dna hasar testi ile beraber semen analizini yapıyorlar mı ayrıca istemek mi gerekiyor.

Back