- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.353
Emodex 1.sise bitmedi daha yani etkisini bilmiyoruz test yaptirmadikcanim sayida nasil degisiklik oldu? Yada hasar nasil degisti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emodex 1.sise bitmedi daha yani etkisini bilmiyoruz test yaptirmadikcanim sayida nasil degisiklik oldu? Yada hasar nasil degisti?
ne kadar zaman oldu ameliyat olali?Emodex 1.sise bitmedi daha yani etkisini bilmiyoruz test yaptirmadik
Kullandığım herşeyde o macunun içeriği var niye bi daha kullanayım diyor. Keçi boynuzu kürü, arısütü bal polen, zeytinyağında bekletilmiş incir, harnut ünüyle üzüm pekmezi karışımı, Larginine, ısırgan otu çayı, havuç suyu, fındık fıstık ceviz badem siyah kuru üzüm çekirdekli , ve bi avuç kabak çekirdeği her gün kullanıyor bunları. Bide macun çıkarma başıma diyor. ( sayınca baya şey kullanıyormuş ya farkında değildim )canim benimde icmiyordu. Hem tup bebekte-yumirta toplama asamasinda- hemde bebegimi dusururken ne kadar aci cektigimi gordu. Ayrica tup bebekte her gun igne vuruldugumda karnimin mosmor oldugunu gordu. Bende ben bu kadar aci cekerken sen nasil simariklik yapip icmem yemem diyebilirsin dedim ve ondan sonra yemeye basladi.
Sende bu sekilde etkileyebilirsin. Eger bu asamalardan gecmediyseniz psikolojik olarak ne kadar uzuntulu kirgin oldugunu anlatabilirsin canim
valla evet baya bisey kullaniyormusKullandığım herşeyde o macunun içeriği var niye bi daha kullanayım diyor. Keçi boynuzu kürü, arısütü bal polen, zeytinyağında bekletilmiş incir, harnut ünüyle üzüm pekmezi karışımı, Larginine, ısırgan otu çayı, havuç suyu, fındık fıstık ceviz badem siyah kuru üzüm çekirdekli , ve bi avuç kabak çekirdeği her gün kullanıyor bunları. Bide macun çıkarma başıma diyor. ( sayınca baya şey kullanıyormuş ya farkında değildim )
Ameliyat olmadi canim 3 mm nin altinda tehlikesiz cok sukurne kadar zaman oldu ameliyat olali?
Keciboynuzu kuru ve havuc suyu ayni anda kullanilmaz canim dönüşümlü yapıyorsun demi?Kullandığım herşeyde o macunun içeriği var niye bi daha kullanayım diyor. Keçi boynuzu kürü, arısütü bal polen, zeytinyağında bekletilmiş incir, harnut ünüyle üzüm pekmezi karışımı, Larginine, ısırgan otu çayı, havuç suyu, fındık fıstık ceviz badem siyah kuru üzüm çekirdekli , ve bi avuç kabak çekirdeği her gün kullanıyor bunları. Bide macun çıkarma başıma diyor. ( sayınca baya şey kullanıyormuş ya farkında değildim )
Evet cnm araştırma hastanesinde androloji uzmanı ameliyat şart dedi. Ağrı vardı zaten 3.1 derecedeydi. Ameliyattan sonra agrı gitti. Biz testleri araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yapıyoruz. Ölü spermlerin sayımını yapmıyorlar. En doğru test tüp bebek merkezindeki testtir dedi doktor. Mesela ameliyat öncesinde devlet hastanesinde yapılan testte 5 milyon sperm çıkmıştı ama araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde 1.800 çıktı. Onun için tüp benek merkezinde yapın testlerinizi cnm. En sağlıklı sonucu alırsınız.evet canim seni hatirliyorum. Ameliyat olmak zorundasiniz dedi mi dr.? Devlette mi oldu?
Yok daha küre ara vermedik. Ara vericek inş perşembe test yapıcaz öyle küre ara veririz. Perşembe'ye kadar havuç suyunu bırakıcaz. Dün akşam sadece içti.Keciboynuzu kuru ve havuc suyu ayni anda kullanilmaz canim dönüşümlü yapıyorsun demi?
Canim kür yapiyorsan havuc suyu yapmamalısın onu söylüyorumYok daha küre ara vermedik. Ara vericek inş perşembe test yapıcaz öyle küre ara veririz. Perşembe'ye kadar havuç suyunu bırakıcaz. Dün akşam sadece içti.
Cnm havuç suyunu dün gece içti başka kullanmayacak. Perşembe kürü bırakıp havuç suyuna başlıycaz inş. Dediğini anladım cnmCanim kür yapiyorsan havuc suyu yapmamalısın onu söylüyorum
Tamam o zaman ikisi ters etki yapiyor aman dikkat edelim .Bazı seyler de sekeri filan yukseltiyor .Cnm havuç suyunu dün gece içti başka kullanmayacak. Perşembe kürü bırakıp havuç suyuna başlıycaz inş. Dediğini anladım cnm
anladim bizimkini dr olcmedi kac mm oldugunu falan sadece orta derecede ve ameloyat olmali dediAmeliyat olmadi canim 3 mm nin altinda tehlikesiz cok sukur
ben sabah aksam keciboynuzu balli karisim yiyor aksamlarida havuc suyu iciyor acaba ters etki yapar mi canim?Keciboynuzu kuru ve havuc suyu ayni anda kullanilmaz canim dönüşümlü yapıyorsun demi?
biz duzen laboratuvarinda yaptiralim dedik canim. Kaan aydos orada yaptirilmasini istiyor testleri. Esimin isyerinin orayla anlasmasida varEvet cnm araştırma hastanesinde androloji uzmanı ameliyat şart dedi. Ağrı vardı zaten 3.1 derecedeydi. Ameliyattan sonra agrı gitti. Biz testleri araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde yapıyoruz. Ölü spermlerin sayımını yapmıyorlar. En doğru test tüp bebek merkezindeki testtir dedi doktor. Mesela ameliyat öncesinde devlet hastanesinde yapılan testte 5 milyon sperm çıkmıştı ama araştırma hastanesi tüp bebek bölümünde 1.800 çıktı. Onun için tüp benek merkezinde yapın testlerinizi cnm. En sağlıklı sonucu alırsınız.
insanlarin boyle luksleri var demekki... soyle dusun canim Allah herkesi bir sinavdan geciriyor. Eminim onlarinda baska dertleri vardirBazen bazi konulari görünce sinirlenmeden gecemiyorum.Evlenmeden başkasıyla birlikte oldum cocugum kimden,çocuğumu aldircam,su ayda hamilelik düşünüyorum vs Allah Allah....
Bence her seyi kendi emirlerinde sanıyorlar kaderi yazandan habersizinsanlarin boyle luksleri var demekki... soyle dusun canim Allah herkesi bir sinavdan geciriyor. Eminim onlarinda baska dertleri vardir
Anladim bende havuclar bitince ara vereyim birazCanim mesela 1 ay keciboynuzu kuru yapiyorsan oteki ay havuc kuru yap .Burda cok arastirma yaptim ve ikisinin es zamanli (ayni gun hafta ayda) uygulanmasinin yanlis olduğunu öğrendim
aynen oyle... Allah haklarinda hayirlisini versin.Bence her seyi kendi emirlerinde sanıyorlar kaderi yazandan habersiz