Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar 2 gebelik kaybım var bugn 2. Kürtajımı oldum .ama eşimde test verdi bir senedir ileri hız morfoloji hep 0 gördük.bugün süpriz oldu bize ileri hız 15 yavaş ileri 15 morfoloji 4 olmuş kürtajdan sonra bu moral oldu azda olsa .şşimdi hasara baktırma zamanı eger hasar düşükse korunmam yüksek ise korunacagız.pes etmek yok vitamnlerden 1 senede cevap aldık.geçen sene aralıkta öğrenmiştik.

Hasar tam tamına yüzde 50 cıktı yani cok daha fazla artmıs aynı sizin gibi. Kaan aydos ne dedi size
Aboooo ben bi bizim tuaf oldu sanmıstım demekki olabiliomus böyle kactan cıktı bizim 29 dan yükselmişti ama stres falan vardı bide tatilde yeme içmede sınır tanımadık 1 hafta tüm yasakları delmiştik.vitamin degişikliği yaptı içeriği farklı olan bi vitamin verdi siz hangilerini kullanmıstınız klomen kullandını mı?

37den cıktıı. Merional iğne kullanıyoruz biz klomen 1 ay sonra kesti 2 ay iğne kullandık. Biz sadece et tüketimine sınır koyamadık hic :)

Yok cnm bizim 2 hafta klomenle fsh 7 den 13 e cıkmıstı

37den cıktıı. Merional iğne kullanıyoruz biz klomen 1 ay sonra kesti 2 ay iğne kullandık. Biz sadece et tüketimine sınır koyamadık hic :)
Biz bu ayın sonunda yine baktırcaz ama düzende istemedi hoca.bak aklında soru kalmasın biz başka üroloji dr larına da gittik kaan hocaya yönlendirdi bizi ayrıca yanlıs tedavi uygulamıs bize sperm sayımız düşmüştü eski dr

@Zeynep6302 canım kendım gıbı uzuldum canım. ınsallah bu gunlerın ardında guzel gunler vardır. moralını bozma eşine destek ol. bız dık duralım kı onlarda yıkılmasınlar...
bu aralar bızım olmayacak mı bebegımız modundayım... Allah ınsallah en ıyısını versın bızlere...

Ona noluyo ya ne gicik insanlar. Sen devam et ben guveniyorum kaan hocaya bence iyi olacak

Ona noluyo ya ne gicik insanlar. Sen devam et ben guveniyorum kaan hocaya bence iyi olacak
Artık ben devredeyim zamanında beni dinlemediniz kafanızın dikine gittiniz smdi o ilacları bırakcak bizim komşunun oğlu göz doktoru onun hastanesinden ürologa gitcek ben oğlumla gidip baktırcam herseyine ipleri elime alma zamanı gelmişti dedi beni arayıp. Kaynanam da bunun bi üst modeli. Bazen hangisi daha cekilmez acaba diyorum. Egolu kayınpeder mi geveze numaracı kaynana mı

Bakalım götürsün oğluşunu elinden tutup ilgilenmicem. Ama bana gelip hersey normalmiş sperm sayısı hızı yerinde morfoloji dna önemli değil derse ağzına bitane yapıştırırım eşimin. :)

@Zeynep6302 canım geçmiş olsun inşallah eşin şifa bulur.destek olun birbirinize .biz kadınlar yine konuşup rahatlığıyla erkekler öylede olmuyor içine atıyor.insallah tez vakitte atlatirsin iz

Cankiriklarim Bir melek gelsin canım ya inşallah çabuk düşer hasariniz bizde tadavideyiz bizimde 54bakalim ne olacak bizde bu ayın sonunda test vereceğiz. Bestttt tedavide başka arkadaş var mı acaba hasar tedavisi gören.insallah en kısa zamanda sonuç alırız.
Bu topikteki herkese bolca dua ediyorumbenim kader arkadaşlarım

Ayy bilmiyorum ki cogunluk bat yazdi bekliyo afilim92 hamile. Biz 4umuz variz sanirim. Biz de persembe gidiyoruzzz

Hic biri cekilmez en iyisi hic karismayanlar

Kizlar yaa ben cok arastirma yapiyorum hastalik oldu yaa. Surekli birsey okuyorum. Psikologun yaptigi testte hafif depresyon hafif takinti ve guvensizlik cikti. Bu dusukler beni cok yipratti her doktor farkli bisey soyledi artik doktorlara guvenmiyorum ben napicam kendime bi doktor bulmam da lazim. Cok zorlaniyorum bi yandan hasar bi yandan dusuk korkusu.

Canim eger burda takilmak senin zihnini surekli bunlarla mesgul etmene sebep oluyorsa bir sınırlama koymalısın .Bu belirtiler sonrasinda agirlasabilir ve destek alman gerekebilir en güzeli kötüye gitmeden kendini toparlamak. Haa psikolojik destek almak kötü mu hayir gerektigi yerde biri elinden tutup kaldiracak seni ama once kendi cabanla dene .Hayatinda kucuk degisiklikler yap .Ben de cok zor donemler atlattim ve takıldığım yerde terapi aldim ve cok ise yaradi.Simdi bile isime yariyor ogrendiklerim

Canım değerlerin güzel gibi gözüküyor referans aralıklarını okuyamıyorum o yuzden prolaktin biraz yuksekmi acaba. Tedavin hayırlı olsun
Teşekkür ederim cnm 5 gün klomen versi kullancam cuma günü gel dedi bakalım 29.2 gösterio referans aralıgı cnm bilmiyorm yüksek mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…