- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 39
Evt orda yaptırmıstıkdüzendemi yaptırdınız sizde
Aboooo ben bi bizim tuaf oldu sanmıstım demekki olabiliomus böyle kactan cıktı bizim 29 dan yükselmişti ama stres falan vardı bide tatilde yeme içmede sınır tanımadık 1 hafta tüm yasakları delmiştik.vitamin degişikliği yaptı içeriği farklı olan bi vitamin verdi siz hangilerini kullanmıstınız klomen kullandını mı?Hasar tam tamına yüzde 50 cıktı yani cok daha fazla artmıs aynı sizin gibi. Kaan aydos ne dedi size
37den cıktıı. Merional iğne kullanıyoruz biz klomen 1 ay sonra kesti 2 ay iğne kullandık. Biz sadece et tüketimine sınır koyamadık hic :)Aboooo ben bi bizim tuaf oldu sanmıstım demekki olabiliomus böyle kactan cıktı bizim 29 dan yükselmişti ama stres falan vardı bide tatilde yeme içmede sınır tanımadık 1 hafta tüm yasakları delmiştik.vitamin degişikliği yaptı içeriği farklı olan bi vitamin verdi siz hangilerini kullanmıstınız klomen kullandını mı?
Yok cnm bizim 2 hafta klomenle fsh 7 den 13 e cıkmıstıBenim dikkat ettigim bisey var hasari gec dusen veya artanlar genelde fshi zor artmis. Haftaya baktircaz bizim de dusmediyse tezim curuyecek cunku biz 2 hafta klomen kullandik 7kusur oldu biraktik ilaci. Benim tahminim fsh la alakasi var yonunde ama bizim sonuc cikinca anlariz durumu
Kuzum nie bizim böle oldu ya ben anlamıyorumYok bence cünkü bi arkadasın da hemen yükswldi diye bıraktı sadece antioksidan kullandı ama onun da arttı hasarBir melek gelsin
Nerde yanlış yaptık başka ürologlara götürcekmiş kocamı babasıKuzum nie bizim böle oldu ya ben anlamıyorum
Biz bu ayın sonunda yine baktırcaz ama düzende istemedi hoca.bak aklında soru kalmasın biz başka üroloji dr larına da gittik kaan hocaya yönlendirdi bizi ayrıca yanlıs tedavi uygulamıs bize sperm sayımız düşmüştü eski dr37den cıktıı. Merional iğne kullanıyoruz biz klomen 1 ay sonra kesti 2 ay iğne kullandık. Biz sadece et tüketimine sınır koyamadık hic :)
Ona noluyo ya ne gicik insanlar. Sen devam et ben guveniyorum kaan hocaya bence iyi olacakYa gercekten mi umut oldun suan icime... eşimin ailesi kaan aydosu hic istemedi kendi buldukları ürologu istemisti benim zorumla kaan aydos oldu smdi basarısız olunca başıma kakıyo bugün babası aramıs artık ipler bende filan diyo cok moralim bozuktu
Artık ben devredeyim zamanında beni dinlemediniz kafanızın dikine gittiniz smdi o ilacları bırakcak bizim komşunun oğlu göz doktoru onun hastanesinden ürologa gitcek ben oğlumla gidip baktırcam herseyine ipleri elime alma zamanı gelmişti dedi beni arayıp. Kaynanam da bunun bi üst modeli. Bazen hangisi daha cekilmez acaba diyorum. Egolu kayınpeder mi geveze numaracı kaynana mıOna noluyo ya ne gicik insanlar. Sen devam et ben guveniyorum kaan hocaya bence iyi olacak
Bakalım götürsün oğluşunu elinden tutup ilgilenmicem. Ama bana gelip hersey normalmiş sperm sayısı hızı yerinde morfoloji dna önemli değil derse ağzına bitane yapıştırırım eşimin. :)Biz bu ayın sonunda yine baktırcaz ama düzende istemedi hoca.bak aklında soru kalmasın biz başka üroloji dr larına da gittik kaan hocaya yönlendirdi bizi ayrıca yanlıs tedavi uygulamıs bize sperm sayımız düşmüştü eski dr
Ayy bilmiyorum ki cogunluk bat yazdi bekliyo afilim92 hamile. Biz 4umuz variz sanirim. Biz de persembe gidiyoruzzzCankiriklarim Bir melek gelsin canım ya inşallah çabuk düşer hasariniz bizde tadavideyiz bizimde 54bakalim ne olacak bizde bu ayın sonunda test vereceğiz. Bestttt tedavide başka arkadaş var mı acaba hasar tedavisi gören.insallah en kısa zamanda sonuç alırız.
Bu topikteki herkese bolca dua ediyorumbenim kader arkadaşlarım
Hic biri cekilmezArtık ben devredeyim zamanında beni dinlemediniz kafanızın dikine gittiniz smdi o ilacları bırakcak bizim komşunun oğlu göz doktoru onun hastanesinden ürologa gitcek ben oğlumla gidip baktırcam herseyine ipleri elime alma zamanı gelmişti dedi beni arayıp. Kaynanam da bunun bi üst modeli. Bazen hangisi daha cekilmez acaba diyorum. Egolu kayınpeder mi geveze numaracı kaynana mı
Canim eger burda takilmak senin zihnini surekli bunlarla mesgul etmene sebep oluyorsa bir sınırlama koymalısın .Bu belirtiler sonrasinda agirlasabilir ve destek alman gerekebilir en güzeli kötüye gitmeden kendini toparlamak. Haa psikolojik destek almak kötü mu hayir gerektigi yerde biri elinden tutup kaldiracak seni ama once kendi cabanla dene .Hayatinda kucuk degisiklikler yap .Ben de cok zor donemler atlattim ve takıldığım yerde terapi aldim ve cok ise yaradi.Simdi bile isime yariyor ogrendiklerimKizlar yaa ben cok arastirma yapiyorum hastalik oldu yaa. Surekli birsey okuyorum. Psikologun yaptigi testte hafif depresyon hafif takinti ve guvensizlik cikti. Bu dusukler beni cok yipratti her doktor farkli bisey soyledi artik doktorlara guvenmiyorumben napicam kendime bi doktor bulmam da lazim. Cok zorlaniyorum bi yandan hasar bi yandan dusuk korkusu.
Teşekkür ederim cnm 5 gün klomen versi kullancam cuma günü gel dedi bakalım 29.2 gösterio referans aralıgı cnm bilmiyorm yüksek mi acabaCanım değerlerin güzel gibi gözüküyor referans aralıklarını okuyamıyorum o yuzden prolaktin biraz yuksekmi acaba. Tedavin hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?