Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
22 aralık cnm

L Lavinyata ----------------------21 kasım
@serenita90 -------------------------23 kasım
raortac --------------------------29 kasim
Putty -----------------------------2aralik
azra3434 ----------------------5aralik
C cetiha88 -----------------------5 aralik
smsnbbk ---------------------------12 aralik
@sellida --------------------------13 aralik
@Zeynep6302 ------------------15 aralik
@Lina dmrkrn -----------------15 aralik
K Karabiberim123 ----------------------15 aralik
sonican -------------------------18 aralik
R rvydmrt ------------------------22 aralik
R ruyagokk ------------------------26 aralik
Beth18 ----------26 aralik

Kızlar Meryem süresini hergun bı tane mı okumak lazim 41 gün boyunca yoksa 41 taneyi mı okumak lazım

Beth18 canım bende 3yildir sürekli yakın arkadaşlarımin ve akrabalarimizn bebeği olduğu için hediye alıyorum.bebek gormeye gidiyorum.buda ayrı bir imtihan dün evlenen bugün çocuğunu kucağına alıyor.benimle hamile olanlar hep kucağına aldılar bebeklerini görünce benimkiler de bu kadar olacaktı diyorum ama nasip.Vardir Rabbimin bir hikmeti.insallah bugünlerde geçer.bebeklerimizi kucagimiza aldığımızda bu günleri unuturuz

Sayfada yeniyim bat ne bilmiyorum adet donemiyse beni de ekleyin bir umut işte 12 aralik benimde. tüp bebekden baska yol yok dedi drlar henuz arastirma asamasindayiz .
canim kaan aydosu biliyor musun?esin onda tedavi gorebilir. Biraz arastir kaan aydosu

insallah canim

Kizlar her gun kavrulmamis kabak cekirdegi yemeye calisin hem erkek hemde kadinlar icin cok yararli. Bol miktarda magnezyum, cinko, omega 3 yaglari iceriyormus

Günaydın kızlar. Eşim grip oldu. Tövbe yarabbim bu aralar herşey bizi buluyor. Allah beterinden korusun 3 gündür kendi imkanlarımızla iyileştirmeye çalıştık. Bugün gene ateş içinde Doktora antibiyotik yazdırsa bu süreçte zararı olur mu. Kadına zararlı diye biliyorum erkekte de sıkıntı yapar mı acaba

Bende onceden havuc suyu iciriyordum.sanirim biraz yoruldum artik esim gunde 2 tane yiyor sıkmadan.
Bizimde ileri hiz 0.di.
%40 oldu
mesaj sayisi o kadar cok ki aradan da okumak istiyorum. suan denk geldim ileri hiz 0 dan mi artti sizin. ahh ahh bizimde olsa keske

Kızlar ben bugün kadın doguma gitcem de yumurtlama takibi için alttan mı bakıyorlar karından mı idrara sıkışık gitmem gerek deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…