22 aralık cnmLutfen eksik olanlar soylesin bu listeyi sayfalarin arasinda zar zor bulabildim sonradan eklediklerim olan vardir belki onu bulamadim canlar. Yeni bat.larinizi yazayim buraya benimkini yazdim
L Lavinyata ----------------------21 kasım
@serenita90 -------------------------23 kasım
R ruyagokk ------------------------26 aralik
R rvydmrt ------------------------27kasim
raortac --------------------------29 kasim
Beth18 -------26 aralik
Putty -----------------------------2aralik
azra3434 ----------------------5aralik
C cetiha88 -----------------------5 aralik
@sellida --------------------------13 aralik
@Zeynep6302 ------------------15 aralik
@Lina dmrkrn -----------------15 aralik
K Karabiberim123 ----------------------15 aralik
Canım günde bir tane hasta olduğunda eşin okusunKızlar Meryem süresini hergun bı tane mı okumak lazim 41 gün boyunca yoksa 41 taneyi mı okumak lazım
Tamm canm inşallah bende okumaya başlicamCanım günde bir tane hasta olduğunda eşin okusun
canim kaan aydosu biliyor musun?esin onda tedavi gorebilir. Biraz arastir kaan aydosuSayfada yeniyim bat ne bilmiyorum adet donemiyse beni de ekleyin bir umut işte 12 aralik benimde. tüp bebekden baska yol yok dedi drlarhenuz arastirma asamasindayiz .
insallah canimBeth18 canım bende 3yildir sürekli yakın arkadaşlarımin ve akrabalarimizn bebeği olduğu için hediye alıyorum.bebek gormeye gidiyorum.buda ayrı bir imtihan dün evlenen bugün çocuğunu kucağına alıyor.benimle hamile olanlar hep kucağına aldılar bebeklerini görünce benimkiler de bu kadar olacaktı diyorum ama nasip.Vardir Rabbimin bir hikmeti.insallah bugünlerde geçer.bebeklerimizi kucagimiza aldığımızda bu günleri unuturuz
mesaj sayisi o kadar cok ki aradan da okumak istiyorum. suan denk geldim ileri hiz 0 dan mi artti sizin. ahh ahh bizimde olsa keskeBende onceden havuc suyu iciriyordum.sanirim biraz yoruldum artik esim gunde 2 tane yiyor sıkmadan.
Bizimde ileri hiz 0.di.
%40 oldu
Birlikte baslayalim bende aksam surenin resmini cektim. bugun gun icinde okuyacagim.kader arkadaşımTamm canm inşallah bende okumaya başlicam
evet canim qma sayi 7 milyon/mlmesaj sayisi o kadar cok ki aradan da okumak istiyorum. suan denk geldim ileri hiz 0 dan mi artti sizin. ahh ahh bizimde olsa keske
Alttan bakar canım idrara sıkışık olmana gerek yokKızlar ben bugün kadın doguma gitcem de yumurtlama takibi için alttan mı bakıyorlar karından mı idrara sıkışık gitmem gerek deil mi
Ama cnm reglmin 4. Günü şuan yinede alttan mı bakarAlttan bakar canım idrara sıkışık olmana gerek yok
Adetliyken bakıyor zaten canım sıkıntı yapmana gerek yok.Ama cnm reglmin 4. Günü şuan yinede alttan mı bakar
Tamam cnm teşekkürlerAdetliyken bakıyor zaten canım sıkıntı yapmana gerek yok.
10 güne çıkmıştı bizimki semen analizi verdiginiz gün çıkıokızlar dna hasar test sonucu ne zaman çıkıyo düzende yaaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?