Predictor earlyHangi markaydi
Maalesef canim genelde dogru sonuc veriyor ben de onunla ogrendim lutfen uzulme dua ediyorum hepinize .Kendini hirpalama ben boyle her ay test yapar sonra oturur aglama krizlerine girerdim .Sonra bi karar aldim uzun zaman test yapmiycam diye ve 3 4 ay yapmadim.Testte negatif gormek cok uzucu seni cok iyi anliyorum test yapmamaya calis gelecek ay olur muPredictor early
Canım ilk defa yaptım yaa çünkü hiç böyle olmamıştı grip vardı ilaç kullandım acaba onlarmı etkiledi adetimi hala bel ağrısı var olmayıncada çok sıkıntı off yaaMaalesef canim genelde dogru sonuc veriyor ben de onunla ogrendim lutfen uzulme dua ediyorum hepinize .Kendini hirpalama ben boyle her ay test yapar sonra oturur aglama krizlerine girerdim .Sonra bi karar aldim uzun zaman test yapmiycam diye ve 3 4 ay yapmadim.Testte negatif gormek cok uzucu seni cok iyi anliyorum test yapmamaya calis gelecek ay olur mu
ne testi canim canini skma olur muBenim bat 23 kasim ama bende umut yok bu ay, bir sürpriz beklemiyorum, testler kötü
lavinyata ben senin adini nerden hatirliyorum canim? Tup bebek topiklerinden mi? Uzme kendini insallah olacakHeralde tam gününde olacak bu sefer 21 kasım
yok canım hiç tüp bebek denemedim ama tüpte düşünüyorum kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum doktor pazar cevap yazacak ondan da ümidimizi kestik gerçi dene testi canim canini skma olur mu
lavinyata ben senin adini nerden hatirliyorum canim? Tup bebek topiklerinden mi? Uzme kendini insallah olacak
Son verdiğimiz sperm testini demek istedim canimne testi canim canini skma olur mu
lavinyata ben senin adini nerden hatirliyorum canim? Tup bebek topiklerinden mi? Uzme kendini insallah olacak
canim spermler 3 ayda bir yenileniyor o yizden hemen sikma canini. Bakalim bi 3 ay gecsin hala boyle devam ederse tekrar dr.a danisirsin.Son verdiğimiz sperm testini demek istedim canim
2 aralık benim deLavinyata----------------------21 kasım
Serenita-------------------------23 kasım
Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Azra3434----------------------5aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik
kargoyla gonderiyor canim. Ama şansima esim oraya gitmisti alip geldi. Yoksa kargoyla gondercekti adam. Alinca yada almadan hesabina yatiriyorsun parayi
Tamam sağolkargoyla gonderiyor canim. Ama şansima esim oraya gitmisti alip geldi. Yoksa kargoyla gondercekti adam. Alinca yada almadan hesabina yatiriyorsun parayi
esimde sayida problem var o yuzden caksir bali ve corek otu bali koydu. Bu ballar ozelmis endemik bolgelerden toplanan ballarmis ilk defa duydum. Birde ginseng koydu canimTamam sağol
Ben de arayıp konuşayım
Arısütü bal polen propolis dışında başka birşey var mı karışımda
Bu karışımı neye göre yapıyoresimde sayida problem var o yuzden caksir bali ve corek otu bali koydu. Bu ballar ozelmis endemik bolgelerden toplanan ballarmis ilk defa duydum. Birde ginseng koydu canim
Öyle tabiki içinden gelerek yapılan dua, iyilik tabiki karşılıksız kalmaz inanıyorum buna.. meraktan sordum ben onuZaman olarak sınırlamayın lutfen siz bugun dua edersiniz yillar sonra karsiniza kabul olmus olarak cikar .Yeter ki siz Allah i surekli anın bunu yurekten yapin sadece cocuk icin degil baskalarina iyilige kosun emin olun mukafatini alirsiniz .Benim en yakin arkadasim hamileyken yanimda iki kez fenalasti onun derdiyle dertlendim basinda bulundum .Ne kadar hamile gorunce icim burkulsa da onun bana ihtiyacini bilip Allah rizasi icin yaptim .Burda bir cok kisi dua etti bana kimin duasi kabul oldu bilinmez
Benim 18 Aralık canımKizlar insallah olmayiz ama bat.larimizi(beklenen adet tarihlerimiz) yazalim mi?Isim ekleyin bende liste yapiim
Ruyagok------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?