Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim bat 23 kasim ama bende umut yok bu ay, bir sürpriz beklemiyorum, testler kötü

Maalesef canim genelde dogru sonuc veriyor ben de onunla ogrendim lutfen uzulme dua ediyorum hepinize .Kendini hirpalama ben boyle her ay test yapar sonra oturur aglama krizlerine girerdim .Sonra bi karar aldim uzun zaman test yapmiycam diye ve 3 4 ay yapmadim.Testte negatif gormek cok uzucu seni cok iyi anliyorum test yapmamaya calis gelecek ay olur mu

Canım ilk defa yaptım yaa çünkü hiç böyle olmamıştı grip vardı ilaç kullandım acaba onlarmı etkiledi adetimi hala bel ağrısı var olmayıncada çok sıkıntı off yaa

ne testi canim canini skma olur mu

lavinyata ben senin adini nerden hatirliyorum canim? Tup bebek topiklerinden mi? Uzme kendini insallah olacak
yok canım hiç tüp bebek denemedim ama tüpte düşünüyorum kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum doktor pazar cevap yazacak ondan da ümidimizi kestik gerçi de

Lavinyata----------------------21 kasım
Serenita-------------------------23 kasım
Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Azra3434----------------------5aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik

2 aralık benim de

Lavinyata----------------------21 kasım
Serenita-------------------------23 kasım
Ruyagok------------------------27kasim
Rvydmrt------------------------27kasim
Limonlutarcinlikek-------1 aralik
Putty-----------------------------2aralik
Azra3434----------------------5aralik
Zeynep6302------------------15 aralik
Lina dmrkrn-----------------15 aralik

Tamam sağol
Ben de arayıp konuşayım
Arısütü bal polen propolis dışında başka birşey var mı karışımda
esimde sayida problem var o yuzden caksir bali ve corek otu bali koydu. Bu ballar ozelmis endemik bolgelerden toplanan ballarmis ilk defa duydum. Birde ginseng koydu canim

Öyle tabiki içinden gelerek yapılan dua, iyilik tabiki karşılıksız kalmaz inanıyorum buna.. meraktan sordum ben onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…