- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum ama transfer sonrası neden verdiğini anlamadım.otrivelle yumurta çatlatma iğnesi
Biliyorum canımda transferden 4 gün sonra neden vurucam onu anlamadımotrivelle yumurta çatlatma iğnesi
Valla bir kimyasal bir normal yollarla kalp durması (trizomi)nasip birazda belki sebebiniz morfoloji değildir baska bi sebebten tutmamıştır 1 ile doğal yoldan gebe kalmıslar mesela
Keçiboynuzu kürü deneyebilirsiniz. Olmazsa eğer takviye vitamin kullandırabilirsiniz. Bizde sayıya sperra iyi gelmişti.Kızlar merhaba biz de bugün sperm sonucunu alıp umutsuzluğa kapılanlardanjz eşimin sadece sperm sayısı 8.8 milyon çıktı hızında falan hiç bir sorun yok çözümü var mı bunun
Kaçtan kaça çıkmıştı canım küre başladım promen kullanıyoruz ekstra doktorumuz artmed diye bir ilaç verdi onu da aldık başlayacağızKeçiboynuzu kürü deneyebilirsiniz. Olmazsa eğer takviye vitamin kullandırabilirsiniz. Bizde sayıya sperra iyi gelmişti.
Valla bir kimyasal bir normal yollarla kalp durması (trizomi)
İki adet tüp bebek ilki hiç tutmadı, ikinci transferde iki tane koydular onda da tuttu diye sevindim 17 haftalık yine başka bir kromozomda trizomi .
İkimizinde karyotipi normal
genetik testte mi çıktı bu trizomi ? çok geçmiş olsun canımValla bir kimyasal bir normal yollarla kalp durması (trizomi)
İki adet tüp bebek ilki hiç tutmadı, ikinci transferde iki tane koydular onda da tuttu diye sevindim 17 haftalık yine başka bir kromozomda trizomi .
İkimizinde karyotipi normal
Evet ikisinde de farklı kromozomlarda trizomi çıktı.genetik testte mi çıktı bu trizomi ? çok geçmiş olsun canım
Sayıyı çok iyi hatırlamıyorum ama 30/40 milyon kadar artmıştı. Denemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Artmed daha çok DNA tamir ediyor ama deneyin bakalım sayıyıda yükseltir bakarsın.Kaçtan kaça çıkmıştı canım küre başladım promen kullanıyoruz ekstra doktorumuz artmed diye bir ilaç verdi onu da aldık başlayacağız
Nasılsın arkadaşım? Test günün ne zaman?Biliyorum canımda transferden 4 gün sonra neden vurucam onu anlamadım
Fikir vermek isterdim ama sonucu anlayamadım. Foto eklerseniz daha iyi olur.İyi gunler bayanlar
2 senedir evliyiz ve cocuk istiyoruz.
doktorlar tup bebek onerdi sperm sonuclari paylasiyorum sizlerinde fikrini almak istiyorum.
toplam hareketlilik 3.0
İleri hareketlilik 2.0
Yerinde hareketlilik 1.0
Hareketsizlik 97.0
Morfoloji 4.0
Harketli sperm kons 0.3
İleri harket sperm 0.2
Fonksiyonel sperm 0.0
Ortalama hiz 5.0
Sperm hareket indeksi 4.0
Toplam sperm kons. 17.4
Toplam har. sperm 0.6
Top. İleri har. Sperm 0.4
Fonkisyonel sperm 0.0
İki yildir bekliyoruz proxeed plus denedik 6 ay sonuclarimiz dahada cok düştü artik üzgünüz
Iyiyim canım 24u test yapicam erken yapamıyorumçünkü 14u çatlama iğnesi vurmuştum hiç belirti falan yok hiç bise hissetmiyorum hayırlısı olsun artık :)Nasılsın arkadaşım? Test günün ne zaman?
Fikir vermek isterdim ama sonucu anlayamadım. Foto eklerseniz daha iyi olur.
17 milyon sperm ama bunlardan sadece %5 ileri haraket. Morfoloji normal. Fakat sizde pH yüksek bunun bir sebebi olmalı normalde 7 ile 8 arası olması gerekir. PH yüksekliği neyin sebebi bir araştır istersen. Varikosel var mo eşinde.
Az kalmış belirti aramamak lazım. Belirti olmayan da oluyor. Sabırsızlıkla bekliyorum bendeIyiyim canım 24u test yapicam erken yapamıyorumçünkü 14u çatlama iğnesi vurmuştum hiç belirti falan yok hiç bise hissetmiyorum hayırlısı olsun artık :)
sali gunu tekrar yeni bi tahlil verecegiz17 milyon sperm ama bunlardan sadece %5 ileri haraket. Morfoloji normal. Fakat sizde pH yüksek bunun bir sebebi olmalı normalde 7 ile 8 arası olması gerekir. PH yüksekliği neyin sebebi bir araştır istersen. Varikosel var mo eşinde.
Biraz heyecanliyim hazırım herşeye dondurulmusum var diye arkamı kuvvetli hissediyorumAz kalmış belirti aramamak lazım. Belirti olmayan da oluyor. Sabırsızlıkla bekliyorum bende
İnşallah güzel sonuç alırsınız.sali gunu tekrar yeni bi tahlil verecegiz