- 30 Ekim 2017
- 6.301
- 6.564
Maaşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorum.Canım dun 6 yumurta toplandı 4tanesi döllenmiş yarin yine Aricaklar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maaşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorum.Canım dun 6 yumurta toplandı 4tanesi döllenmiş yarin yine Aricaklar :)
Inşallah canım korkuyorum gerçektenGuzel haberler alirsin insallah .
Inşallah canım:)Maaşallah canım. Güzel haberlerini bekliyorum.
Aşılamayı bilmiyorum fakat tüp bebek hastaneden hastaneye değişiyor. 7 ile 10 bin arası hastane ücreti oluyor genelde. 2/3 binde ilaç ücreti. Tabi ortalama rakamlar.Aşılama kaç TL maliyeti var arkadaşlar. Tüp bebek kaç TL?
Ben şuan ege üniversitesinde tedavi oluyorum 840tl verdik hastaneye ilaçlarda daha para vermedik ama 1000tl civaridirAşılama kaç TL maliyeti var arkadaşlar. Tüp bebek kaç TL?
gayet güzel canımm morfolojiye bakılmadı mı?Değerler nasıl arkadaşlar.?Eki Görüntüle 2574276
Dr. Direk aşılama dedi eşime. Durum çok mu kötü. 3 ay promotil fındık fıstık keçi boynuzu ne varsa kullandı.gayet güzel canımm morfolojiye bakılmadı mı?
durum kötü olsa tüp bebek derdi gayet iyi bence asılama dediyse yaptır derimDr. Direk aşılama dedi eşime. Durum çok mu kötü. 3 ay promotil fındık fıstık keçi boynuzu ne varsa kullandı.
bende bu sorunun cevabını merak ediyorum bizimde morfoloji dusuk sizinknden daha dusuk 0Kızlar eşimin varikoseli yok, ama morfolojimiz 3 idi, 2 olmuş ve düzelmiyor
Morfolojiyi düzelten nasıl düzelttiniz
%1 morfoloji ile doğal yoldan gebe kaldim. Morfolojiyi bazı doktorlar önemsemiyor.Kızlar eşimin varikoseli yok, ama morfolojimiz 3 idi, 2 olmuş ve düzelmiyor
Morfolojiyi düzelten nasıl düzelttiniz
0 ile tüp bebek bile tutmayabiliyor. Ben neler yaşadım...bende bu sorunun cevabını merak ediyorum bizimde morfoloji dusuk sizinknden daha dusuk 0
Evet benim dr önemsemedei zamanla düzelir dedi ama araştırmalarıma göre çk önemli.. Vede varikosel olmamasına rağmen düşük olması anormal birşey%1 morfoloji ile doğal yoldan gebe kaldim. Morfolojiyi bazı doktorlar önemsemiyor.
nasip birazda belki sebebiniz morfoloji değildir baska bi sebebten tutmamıştır 1 ile doğal yoldan gebe kalmıslar mesela0 ile tüp bebek bile tutmayabiliyor. Ben neler yaşadım...
Aslın da değil sadece çok zaman sonra oluyor stres olmayacak sizde eşinizde incir ceviz pekmez hergun tüketinEvet benim dr önemsemedei zamanla düzelir dedi ama araştırmalarıma göre çk önemli.. Vede varikosel olmamasına rağmen düşük olması anormal birşey