- 30 Ekim 2017
- 6.301
- 6.564
İnşallah onları kardeş için kullanırsınız.Biraz heyecanliyim hazırım herşeye dondurulmusum var diye arkamı kuvvetli hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah onları kardeş için kullanırsınız.Biraz heyecanliyim hazırım herşeye dondurulmusum var diye arkamı kuvvetli hissediyorum
Inşallah canımİnşallah onları kardeş için kullanırsınız.
MerhabaMerhaba kızlar,
Varikosal ameliyatı sonrası ileri hız sıfır, sperm değer,i 8.Ameliyat tarihi : Ağustos /2019 son test : 12/2019 .
Kadın doğuma gittim geçen gün. Beklememiz gerektiğini tüp bebek işlemlerne bakmamızı söyledi. Değerler belki düzelir dedi ama beklemeniz laızm dedi. Bekleseniz zaman kaybı hep dedi. Tüp yapacaksak neden varikosal ameliyatı oldukki...
Anlam veremedim. Ameliyat öncesinde sıfır olan değer de yoktu ayrıca. Acaba beklesek mi bilemiyorum. Tüp bebek işi de ayrı bir sektör gibi olmuş..
Merhaba
Ameliyattan sonra ilaç takviye vs kullanmadınız mı?
Ameliyat eden doktor bununla ilgili ne söylüyor?
Bizimde ameliyat olalı 6 ay oldu ve sayımız yükselmiş morfoloji ile hız aynı.Verdi ilaç kullanıyoruz. Ürolojiye göre değerlerin düzelmesi 1 yılı bulabilirmiş. İlaç tedavisine devam ediyoruz. Düzelene kadar devam diyor Dr. Kadın dğuma göre değerler düzelebilir de düzelmeyebilir de... Boşuna da bekleyebilirsiniz zaman kaybetmeyin gidin tüp yaptırın diyor.. Bakıcaz artık. ... Bir sürü kart verdi görüşmelerinize başlayın. Fikir alın mutlaka dedi
Canım bilmiyordum sende mi başladın tedaviyeİnşallah onları kardeş için kullanırsınız.
Teşekkür ediyorum iyiyim. Evet 2. Tedavimi oldum çok şükür. Embriyolarımı dondurttum şuan beklemedeyim. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Sizde mi erkek faktöründen müzdaripsiniz?
Evet canım. Minnoşları dondurttum. inşallah bu kez nasip olur.Canım bilmiyordum sende mi başladın tedaviye
Değerleriniz şuan kaç canımBizimde ameliyat olalı 6 ay oldu ve sayımız yükselmiş morfoloji ile hız aynı.
Benim kadın doğum doktorum değerlerin düzelmesini bekleme taraftarı. Değerler böyle olursa tüp bebeğin tutma oranı da düşük diyor.
Bu tüp bebek işi de ticarete döndüğü için herkes olur olur der umut verir dedi.
O yüzden bir süre daha takviyelere kürlere devam edeceğiz biz.
Emseyde yaptirmistim ya konusmustuk bi ara.Teşekkür ediyorum iyiyim. Evet 2. Tedavimi oldum çok şükür. Embriyolarımı dondurttum şuan beklemedeyim. İlgilendiğin için teşekkür ederim. Sizde mi erkek faktöründen müzdaripsiniz?
Kac tane oldu ikincisinde?Evet canım. Minnoşları dondurttum. inşallah bu kez nasip olur.
Canım ml 7.2 milyondu 15.9 oldu, totalde 16.6 milyondu 41.3 oldu. Hızda a+b 14’dü 19 oldu. Morfoloji değişmedi 1.Değerleriniz şuan kaç canım
Kusura bakma şimdi hatırladım. Ben pcosum o yüzden yumurtam çok oluyor ama kalitelimi bilemiyoruz. 26 Olgun yumurtam çıktı 20si döllendi ama biZde ileri derece erkek faktörü var 2 tane kaliteli 2 tane orta 2 tanede biraz daha düşük kalite oluştu donduruldu. Beklenenden az oldu yine. Normalde 20 döllendiyse Memorial 10 ve üzeri 5. Gün bekliyorlar. Biz de hiç olmuyor. Bu kez kaliteleri de biraz düşük ama nasip bakalım. İnşallah bu kez can olurlar.Emseyde yaptirmistim ya konusmustuk bi ara.
Morfoloji 2 bizdede evet
Olsun onlardan birtanesi can olur sana bakarsin.Kusura bakma şimdi hatırladım. Ben pcosum o yüzden yumurtam çok oluyor ama kalitelimi bilemiyoruz. 26 Olgun yumurtam çıktı 20si döllendi ama biZde ileri derece erkek faktörü var 2 tane kaliteli 2 tane orta 2 tanede biraz daha düşük kalite oluştu donduruldu. Beklenenden az oldu yine. Normalde 20 döllendiyse Memorial 10 ve üzeri 5. Gün bekliyorlar. Biz de hiç olmuyor. Bu kez kaliteleri de biraz düşük ama nasip bakalım. İnşallah bu kez can olurlar.
Olsun onlardan birtanesi can olur sana bakarsin.Kusura bakma şimdi hatırladım. Ben pcosum o yüzden yumurtam çok oluyor ama kalitelimi bilemiyoruz. 26 Olgun yumurtam çıktı 20si döllendi ama biZde ileri derece erkek faktörü var 2 tane kaliteli 2 tane orta 2 tanede biraz daha düşük kalite oluştu donduruldu. Beklenenden az oldu yine. Normalde 20 döllendiyse Memorial 10 ve üzeri 5. Gün bekliyorlar. Biz de hiç olmuyor. Bu kez kaliteleri de biraz düşük ama nasip bakalım. İnşallah bu kez can olurlar.
Emsey embriyoların kalitesini söylüyor mu 4aa vs.Olsun onlardan birtanesi can olur sana bakarsin.
Ben 3ncu transfere kaldim..
2nci de koyulan embriyom kabugundan cikmak uzereydiler.
2 side tutundu. Guzel basladi devam ediyordu ama duşük yaptim.kanama durmadi.
Hayirlisi artik. 3ncüye denicem. Embriyolarim bitmeden bir tanesi evlat olsa insallah.
Kaliteli kalitesiz bu iş kismet bence.
Ya cözüldükten sonra hep devam etti. Resimlerini aldim. O yonden hic sknti cekmedim. Embriyolarin durumu iyi dediler.Emsey embriyoların kalitesini söylüyor mu 4aa vs.
Çok üzüldüm inşallah diğerlerinden sana da evlat olurlar. Tutunması bile çok güzel. Daha önce yaşayamadığımız için insan daha çok hırslanıyor istiyor. Benim embriyolarım bir önceki tedavimde bozulduğu için hep bir korku var ama nasip inşallah bu kez bana evlat olurlar.
İnşallah bu tedavilerimizde kavuşuruz. bende bu kez kalitelerine takılmayacağım. Rabbim ol deyince olacak.Ya cözüldükten sonra hep devam etti. Resimlerini aldim. O yonden hic sknti cekmedim. Embriyolarin durumu iyi dediler.
Benm ilki de tutundu ama gec tutundu cok yukselmedi o yuzden. Bi düstü bi cikti derkene oyaladi.
Şuana kadsr 4 embriyo transferi oldum 3 ü tuttu 2 si ilerledi düstü maalesef.
Doktorum blastoist diyor embriyolarin iyi oldugunu derecelerine takilmamami soyluyor.
3ncü de insallah tam tutunur umudum.
5 tane kaldi.
Insallah seninde bir an once hallolur.
Ilkinde söylemisti.
Ikinci de zaten kabuklarindan cikmak uzere olduklarini soyledi. Gercekten transferden sora 4 cu gunde test yaptm cikti hemen tutundular.
10.gun degerim 240 12.gun 490 vs derkene artarak devam etti. Ikizmis megersem.
Uzulduk ama nasip hersey. Zor oldu düşük yapmak. Artk yaza dusunuyorum
Sende insallah olumlu düşun. Ben cok umutlu gittim.