Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar bide bana yardımcı olsanız bend pkoyum ama bi sorun yom eşimde sperm sayısı yeterli morfoloji iyi ama hızlı hareketliliği %20 doktor düşük dedi nasipte varsa olur dedi proxeed kullanıyor eşim 1 ay olacak onuda bidaha almayacagız sanmıyorum faydası olduğunu düşük ihtimalde olsa normal gebelik olur dedi kadın doğumlada konuştum yine gel işaç tedavısı uygulayalıö dedi doktor ne yapmam gerekiyor keçiboynuzu özü içiyor ama düzenli değil

Merhaba arkadaşlar, daha önce bende birkaç kez yazdım buraya. Eşimin morfolojisi 0 sayı çok az hız ve hareketlilikte çok düşük. Önce bi sene bekledik sonra arkadasından aşılama denedik tutmadı. Kaan aydosa gittik bize tüp bebek önerdi. Bülent tıraşta ilk denememizden 5. Güne kalan 7 embriyomuz kaldı. İlk denememden ikizlerim tuttu ama 8 haftalık kalpleri durdu. İkinci dondurulmuş denememde 6 haftalık keseyi gördükten sonraki gün yüksek kanama ile düşük yaotım. 3 dondurulmuşum kalmasına rağmen doktorum bize pgt yapmamızı önerdi bu yüzden sil baştan tedaviye başladık. Çünkü acaba sağlıksız embriyo muydu da düşüyordu diye düşündü. Ben ikinci tedaviye başlamadan Histereskopi oldum birşey Çıkmadı, temizdi çok şükür. Doktor bu arada bize vitaminler verdi. Ben omepa gonamax ve ımpryl kullandım. Eşimde evicap ve proxeed. Bunu 3 ay kullandık düzenli şekilde. Sonra tedaviye başladık. 3 tane embriyom kaldı 5. Güne giden. 3ü de sağlıklı geldi pgtden. Sonra iki ay rahim dinlendirme. Sonra trasnfer. Bu arada bağışıklık baskılayıcı serumlar ve ilaçlarda kullandım. 2 tane embriyo transferim oldu. İkisi de tuttu. Yalnız 7 haftalıkken kanamam oldu çok fazla. Hastanede 20 gün yattım. İkizlerden birini kaybettim. Ama Tek gebelik devam ediyoruz şimdi çok şükür 🙏 bugun 12. Haftam bitiyor. Cinsiyeti yeni öğrendim inşallah bir kızım olacak. Tabi hala temkinliyim çok korkuyorum ama bu haftaya gelmek cinsiyeti öğrenmek benim için hayaldi. Çok sıkıntı cektim bütün süreç çok zordu ama hep dua ettim. Ben hep morfolojiye çok takardım olmaz olsa da düşük olır diyordum. Eğer kısmeti varsa bebeğimin inşallah doğacak. Ben 8 haftanın ötesini hiç görmemiştim. Ben hamile Olursam yazarım diyordum umut olsun herkese diye. Dua ediyorım sürekli kendime ve isteyen herkese. Rabbim kimsenin emeğini boşa cıkarmasın inşallah 🙏
Allah daim etsin. Tüp bebeği nerede yaptırdınız. Sonuncuyu?

Arkadaşlar bide bana yardımcı olsanız bend pkoyum ama bi sorun yom eşimde sperm sayısı yeterli morfoloji iyi ama hızlı hareketliliği %20 doktor düşük dedi nasipte varsa olur dedi proxeed kullanıyor eşim 1 ay olacak onuda bidaha almayacagız sanmıyorum faydası olduğunu düşük ihtimalde olsa normal gebelik olur dedi kadın doğumlada konuştum yine gel işaç tedavısı uygulayalıö dedi doktor ne yapmam gerekiyor keçiboynuzu özü içiyor ama düzenli değil
bizim ileri hiz yuzde 21di normal dedi yavas hareketle toplami 63 belki o yuzden bize olur dediler ama proxeed ii bi takviye neden ose yaramadigini dusundunuz.

bizim ileri hiz yuzde 21di normal dedi yavas hareketle toplami 63 belki o yuzden bize olur dediler ama proxeed ii bi takviye neden ose yaramadigini dusundunuz.
Hamile kalamadım bilmiyorum inanın ya gerçekten maddi olarak da durumumuz iyi değil aşılama düşündüm bizede olur dedi ama nasip olmadı normal değeri hızlı hareketliliği %32 olması lazımmış doktor cok umursamazdı zaten

Hamile kalamadım bilmiyorum inanın ya gerçekten maddi olarak da durumumuz iyi değil aşılama düşündüm bizede olur dedi ama nasip olmadı normal değeri hızlı hareketliliği %32 olması lazımmış doktor cok umursamazdı zaten
canim tek sorun hizsa bence halledilir biz keciboynuzu ozu kullaniyoruz bi ay sperra kullandik o bir ay gidiyor. bu ayda macun siparis ettik ilaclarla ayni fiyat onun disinda bitter cikolata nar nohut yemegi bal polen falan kullaniyorz ara ara ama hiziniz dusuk degil bence halledilir baska doktora gidin isterseniz kadin dogumcuya goster sonuclari fikir al imkaninin neye yetiyosa kullanin.

canim tek sorun hizsa bence halledilir biz keciboynuzu ozu kullaniyoruz bi ay sperra kullandik o bir ay gidiyor. bu ayda macun siparis ettik ilaclarla ayni fiyat onun disinda bitter cikolata nar nohut yemegi bal polen falan kullaniyorz ara ara ama hiziniz dusuk degil bence halledilir baska doktora gidin isterseniz kadin dogumcuya goster sonuclari fikir al imkaninin neye yetiyosa kullanin.
Gösterdim düşük ihtimal var ama olur dedi normal yolla bizde birisi macun onerdi eşim sipariş verelim dedi onu ben ve eşm de kullanacakmış ama ben pek inanmadım onada Rabbim isterse verir demekki bizim çabalarımz boş gbi keçiboynuzu özü eşimde kullanıyor ceviz fındık bal falan da yiyor nasip herşey

Gösterdim düşük ihtimal var ama olur dedi normal yolla bizde birisi macun onerdi eşim sipariş verelim dedi onu ben ve eşm de kullanacakmış ama ben pek inanmadım onada Rabbim isterse verir demekki bizim çabalarımz boş gbi keçiboynuzu özü eşimde kullanıyor ceviz fındık bal falan da yiyor nasip herşey
atsana canim bi testini bende 2 ayri doktora gosterdim bana normal dediler bu doktorlari anlamakta zor.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    135,6 KB · Görüntüleme: 81
  • image.jpg
    image.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 76
Aynen ya atıyorum
Bu ilki snra bidaha yaptrdık
bence sen moralini hic bozma saglikli beslenmeye dikkat edip keciboynuzunu atlamadan icsin esin kotu degil sonucun sigara falan varsa azaltsin ole kesin konusmakta istemiyorum ama bazen doktorlar cok yoruyor bizdede ileri hareket 15ti yavas 10du simdi ileri hareket 21 yavas 44 oldu sperra kullandik sadece aradada kaciboynuzu ben ise yarayacagina inaniyorum daha bi suru sey kullanan arkadas var hangisini yapabiliyosaniz kullanin.

Arkadaşlar bizde Celalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz eşimin spermi çok az hatta kriptoozospermi diye geçiyo bizimle benzer rahatsızlığı olan var sonuç alan var mı lütfen yardımcı olun
Merhaba! Canım benim eşiminse sonuçlar cok düşük doktor bulamadık hiç netten bıraz arastırdım celalettın hoca cıktı karsıma bnde kararsızım gıdıp gıtmemekte sen gıttın mi?

bence sen moralini hic bozma saglikli beslenmeye dikkat edip keciboynuzunu atlamadan icsin esin kotu degil sonucun sigara falan varsa azaltsin ole kesin konusmakta istemiyorum ama bazen doktorlar cok yoruyor bizdede ileri hareket 15ti yavas 10du simdi ileri hareket 21 yavas 44 oldu sperra kullandik sadece aradada kaciboynuzu ben ise yarayacagina inaniyorum daha bi suru sey kullanan arkadas var hangisini yapabiliyosaniz kullanin.
atsana canim bi testini bende 2 ayri doktora gosterdim bana normal dediler bu doktorlari anlamakta zor.
Teşekkür ederim saolun inşallh güzel haber bekliyorum sizden

Teşekkür ederim saolun inşallh güzel haber bekliyorum sizden
İkinci sıradaki test ayrıntılı değil. 1. Test eğer doğruysa eşinizde hiç problem Yok görünüyor. Moralinizi bozmayın. Yumurtlama zamanını tutturun. Sağlıklı beslenin. İnşallah olacaktır. Vakti gelmemiştir. Sen de bir rahim filmi çektir. Sonra denemeye devam edin. Değerler İnanın gayet iyi.

Ben bütün denemelerimi Acıbadem maslakta yaptım ama diyabakırda doktorum yumurta takibimi yaptı. Sadece yumurta toplama ve trasnfer zamanı gittim Acıbadem’e
Teşekkür ederim. Bende 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bana dua ederseniz çok sevinirim. İsmim Merve. Kızınız sağlıkla gelsin inşallah. 💕

Teşekkür ederim. Bende 2. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bana dua ederseniz çok sevinirim. İsmim Merve. Kızınız sağlıkla gelsin inşallah. 💕
Canım biliyorum ben seni sürecini, daha öncesinde de mesajlaşmıştık durumumuzu . Dua etmez miyim, Allah yardımcın olsun. Sağlıkla bebişine kavuşursun tez zamanda inşallah. Mutlaka dualarımda olacaksın 🙏❤️

Canım biliyorum ben seni sürecini, daha öncesinde de mesajlaşmıştık durumumuzu . Dua etmez miyim, Allah yardımcın olsun. Sağlıkla bebişine kavuşursun tez zamanda inşallah. Mutlaka dualarımda olacaksın 🙏
Amin canım amin.. inşallah. Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Dualarımızı kabul etsin.

İkinci sıradaki test ayrıntılı değil. 1. Test eğer doğruysa eşinizde hiç problem Yok görünüyor. Moralinizi bozmayın. Yumurtlama zamanını tutturun. Sağlıklı beslenin. İnşallah olacaktır. Vakti gelmemiştir. Sen de bir rahim filmi çektir. Sonra denemeye devam edin. Değerler İnanın gayet iyi.
Rahim film istedim doktor gerek yo dedi bana pko oldgum için belki de yumurtam tam gelişmiyor da olabilir baktırdım herşey normal cıktı dogru testler

Rahim film istedim doktor gerek yo dedi bana pko oldgum için belki de yumurtam tam gelişmiyor da olabilir baktırdım herşey normal cıktı dogru testler
Bence çektirmelisin. Rahim filminden sonra da hamile kalan çok oluyor. Pcoluysan yumurtanın çatladığından emin olmalısın. Yumurta takibi yaptırabilirsin 1 ay. Bakarsın yumurta büyüklüğüne gelişip çatladığından emin olursun. Rabbim nasip etsin hepimize.

Bence çektirmelisin. Rahim filminden sonra da hamile kalan çok oluyor. Pcoluysan yumurtanın çatladığından emin olmalısın. Yumurta takibi yaptırabilirsin 1 ay. Bakarsın yumurta büyüklüğüne gelişip çatladığından emin olursun. Rabbim nasip etsin hepimize.
Yaptrdım klomen kullandım çatladı herşey çok iyiydi ve büyük ihtimalle hamile kalabilirsin demişti doktor ama olmadı bidaha deneyeceğim artık

X