Merhaba arkadaşlar, daha önce bende birkaç kez yazdım buraya. Eşimin morfolojisi 0 sayı çok az hız ve hareketlilikte çok düşük. Önce bi sene bekledik sonra arkadasından aşılama denedik tutmadı. Kaan aydosa gittik bize
tüp bebek önerdi. Bülent tıraşta ilk denememizden 5. Güne kalan 7 embriyomuz kaldı. İlk denememden ikizlerim tuttu ama 8 haftalık kalpleri durdu. İkinci dondurulmuş denememde 6 haftalık keseyi gördükten sonraki gün yüksek kanama ile düşük yaotım. 3 dondurulmuşum kalmasına rağmen doktorum bize pgt yapmamızı önerdi bu yüzden sil baştan tedaviye başladık. Çünkü acaba sağlıksız embriyo muydu da düşüyordu diye düşündü. Ben ikinci tedaviye başlamadan Histereskopi oldum birşey Çıkmadı, temizdi çok şükür. Doktor bu arada bize vitaminler verdi. Ben omepa gonamax ve ımpryl kullandım. Eşimde evicap ve proxeed. Bunu 3 ay kullandık düzenli şekilde. Sonra tedaviye başladık. 3 tane embriyom kaldı 5. Güne giden. 3ü de sağlıklı geldi pgtden. Sonra iki ay rahim dinlendirme. Sonra trasnfer. Bu arada bağışıklık baskılayıcı serumlar ve ilaçlarda kullandım. 2 tane embriyo transferim oldu. İkisi de tuttu. Yalnız 7 haftalıkken kanamam oldu çok fazla. Hastanede 20 gün yattım. İkizlerden birini kaybettim. Ama Tek gebelik devam ediyoruz şimdi çok şükür
bugun 12. Haftam bitiyor. Cinsiyeti yeni öğrendim inşallah bir kızım olacak. Tabi hala temkinliyim çok korkuyorum ama bu haftaya gelmek cinsiyeti öğrenmek benim için hayaldi. Çok sıkıntı cektim bütün süreç çok zordu ama hep dua ettim. Ben hep morfolojiye çok takardım olmaz olsa da düşük olır diyordum. Eğer kısmeti varsa bebeğimin inşallah doğacak. Ben 8 haftanın ötesini hiç görmemiştim. Ben hamile Olursam yazarım diyordum umut olsun herkese diye. Dua ediyorım sürekli kendime ve isteyen herkese. Rabbim kimsenin emeğini boşa cıkarmasın inşallah