Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba bende yeni katıldım 8 aylık evliyiz eşimin morfoloji 0 ileri hareketli 25 cıktı ben e vitamini l, keci boynuzu kuru, keci boynuzu pekmezi ve promen iciriyorum esime bunun yani sıra kuruyemiş havuc falan yedirmeye çalışıyorum 2. Testi yapmadık ama bunları yapıp faydasını gören var mı bizim de moralimiz çok bozuk 😔

Merhaba bende yeni katıldım 8 aylık evliyiz eşimin morfoloji 0 ileri hareketli 25 cıktı ben e vitamini l, keci boynuzu kuru, keci boynuzu pekmezi ve promen iciriyorum esime bunun yani sıra kuruyemiş havuc falan yedirmeye çalışıyorum 2. Testi yapmadık ama bunları yapıp faydasını gören var mı bizim de moralimiz çok bozuk 😔
Esınızde varıkosel car mı varsa ilaclar vıtamınlerde prk faydalı olmuyor ilk olarak ameliyat onerıyolarbaktırdınuz mı

Bütün doktorlar kadın odaklı çalışıyor anlamıyorum erkek infertiletisine nasıl çözüm yok!!! Yıllarca tedavi olursun yumurtlama ilaçları hormonlar bozuldu hadi hormon ilaçları yorulursun ara verirsin hop o arafa çikolata kisti hortlar yıllarca muayene oldum bende çikolata kisti yok dersin vardır gözden kaçmıştır derler asla demezler aldığın hormonlar kist yaptı
Ben anlamıyorum hiç mi erkek infertilisine çözüm yok!! Bizler yumurtlama için ilaç iğne alıyoruz da neden erkeklere verilmez!!! Bu topiği baştan sona kadar okudum faydalandım da keçiboynuzundan başka sayıya etki eden bir şey olmadı
Son transferim de olumsuz sonuçlandı hayırı olsun
38 yaşındayım 39 gireceğim yok daha dualarımın vakti kaza olmadı Rabbim daha büyük dertlerden muhafaza eylesin

O kadar erkek ınfertilesi için doktor doktor gezdik hiç biri iğne ilaç vermedi hepsi tüp bebek dedi hele bir tanesi size lazım iki tane o da sende var dedi beyime
Daha erkek ınfertilesi diye bölüm bile yok olanda direk tese yapıyor bu nasıl iş!!
Tüp bebek tutmaz gene kadın odaklı hop bir histereskopi yapalım alanında en başarılı doktorlar sahne alır bu defada olmaz hadi laparoskopi bu sefer bu alanda başarılı doktorlar sahne alır paralar umutlar havada uçuşur
Şu kulüpte ne hikayeler okudum neler yaşadım bu işlerde düşüncelerim bunlar oldu içimi size dökmek istedim

Merhaba! Canım benim eşiminse sonuçlar cok düşük doktor bulamadık hiç netten bıraz arastırdım celalettın hoca cıktı karsıma bnde kararsızım gıdıp gıtmemekte sen gıttın mi?
Gittik canım tedaviye bile başladık hiç bir yerde ne zamanını nede paranı boşa harca biran önce celalettin hocaya git ne demek istediğimi gidince anlarsın zaten instagramdan takip et hocayı

O kadar erkek ınfertilesi için doktor doktor gezdik hiç biri iğne ilaç vermedi hepsi tüp bebek dedi hele bir tanesi size lazım iki tane o da sende var dedi beyime
Daha erkek ınfertilesi diye bölüm bile yok olanda direk tese yapıyor bu nasıl iş!!
Tüp bebek tutmaz gene kadın odaklı hop bir histereskopi yapalım alanında en başarılı doktorlar sahne alır bu defada olmaz hadi laparoskopi bu sefer bu alanda başarılı doktorlar sahne alır paralar umutlar havada uçuşur
Şu kulüpte ne hikayeler okudum neler yaşadım bu işlerde düşüncelerim bunlar oldu içimi size dökmek istedim
Kaan Aydosa gittiniz mi? Rabbim yardım etsin hepimize.

Inşallah korkuyorum biraz ne bilim hayırlısı olsun inşallah canım
AHH bilmezmiyim. Tanıdığım herkese tek tek dua ediyorum. Senin ismin bende Ceylan. Sana Ceylan diye dua ediyorum. :) inşallah gebe olduğunu da duyacağım. İçini ferah tut canım. Taze transfer mi yapacaklar? Endemetriozis mi vardı sende?

AHH bilmezmiyim. Tanıdığım herkese tek tek dua ediyorum. Senin ismin bende Ceylan. Sana Ceylan diye dua ediyorum. :) inşallah gebe olduğunu da duyacağım. İçini ferah tut canım. Taze transfer mi yapacaklar? Endemetriozis mi vardı sende?
Evet canim yapışıklık var sol tarafimda tazemi olcak hiç bilmiyorum bilgi veren yok allah razı olsun canım

Canım dun 6 yumurta toplandı 4tanesi döllenmiş yarin yine Aricaklar :)

X