Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar yaa kaan hocaya gitmeden 1 ay once mail atmistim 13 kasimda cevap gelecekti sonra yanina gittik ekimin sonunda bizim sayfaya girip bilgileri ekledi. Acaba o arada maili acmis midir? 2 hafta klomen kullanip tekrar attik 18 aralikta gelecek cevap o zamana kadar kullanmasini istemiyorum cok uzun sure degil mi? Bana 2 hafta icinde yazarim demisti ama 40 gun sonraya atti tarihi. Nasil yapcam? Keske eski maille ayni anda gorup yazsa

Cnm bize ayni anda cvp geldi. Muhtemelen senin sayfana girince oteki maili de gorur birlikte cvp yazar

Cnm bize ayni anda cvp geldi. Muhtemelen senin sayfana girince oteki maili de gorur birlikte cvp yazar
Biz yanina gittigimizde sizle maille gorusmus muyduk diyip acti orayi ben de diyorum acaba 13 kasimda cevap yazacagi maili o an actigi icin tekrar cevap yazmaz mi araliga mi kalir

Izledigin videonun linkini atar misin Afilim92
Canim instagramda kadınlar kulubunde izledim yine

Haklisin canim sadece kafama cok takıyorum iste sorun bu herhalde ama korkularım da var daha kotuye gitmesiyle ilgili

Esim yine gitti kizlar inanin cok mutsuzum.
Annemlerin yanina gitmemi istedi esim de. Onun gelecegi zaman donecegim bakalim ayarlayabilirsem gidicem ama kesin degil

Ya kızlar şu emodexten alıp bende kullandirtmaya başlasam eşime nolurki? Dna hasar testini çarşamba yaptiracagiz. 2 hafta içinde çıkıyor sanirim. O zamana kadarda kullanmiş olur. Acaaba nasıl olur

Ya kızlar şu emodexten alıp bende kullandirtmaya başlasam eşime nolurki? Dna hasar testini çarşamba yaptiracagiz. 2 hafta içinde çıkıyor sanirim. O zamana kadarda kullanmiş olur. Acaaba nasıl olur
biz oyle yaptik canim

Canım ne yaptın testi tekrarladın mi

burda kafa dağılıyor canım dertleşiyoruz ya bir de hepimiz aynı dertten muzdaribiz anne olamamak derdi başımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…