Cnm bize ayni anda cvp geldi. Muhtemelen senin sayfana girince oteki maili de gorur birlikte cvp yazarKizlar yaa kaan hocaya gitmeden 1 ay once mail atmistim 13 kasimda cevap gelecekti sonra yanina gittik ekimin sonunda bizim sayfaya girip bilgileri ekledi. Acaba o arada maili acmis midir? 2 hafta klomen kullanip tekrar attik 18 aralikta gelecek cevap o zamana kadar kullanmasini istemiyorum cok uzun sure degil mi? Bana 2 hafta icinde yazarim demisti ama 40 gun sonraya atti tarihi. Nasil yapcam? Keske eski maille ayni anda gorup yazsa
Biz yanina gittigimizde sizle maille gorusmus muyduk diyip acti orayi ben de diyorum acaba 13 kasimda cevap yazacagi maili o an actigi icin tekrar cevap yazmaz mi araliga mi kalirCnm bize ayni anda cvp geldi. Muhtemelen senin sayfana girince oteki maili de gorur birlikte cvp yazar
Canim instagramda kadınlar kulubunde izledim yineIzledigin videonun linkini atar misinAfilim92
Senden sonra bende izledim
" cinsiyet belirle partisi" herşey için parti yapıyorlar artık Üzülme cnm inş bezlerinde olacak. Allah büyük . Çok umutsuz konuşuyorsun. Senin durumun kötü degil ki. Az bi zaman sonra olur inş. Pozitif ol herzaman. Bi müslüman asla umutsuz olmamalı. Bunu unutma. Toparla kendini.
zeynepppppppp canim sen ne ogretmeniydin?
oo iyimis canimEnglish teacher :)
biz oyle yaptik canimYa kızlar şu emodexten alıp bende kullandirtmaya başlasam eşime nolurki? Dna hasar testini çarşamba yaptiracagiz. 2 hafta içinde çıkıyor sanirim. O zamana kadarda kullanmiş olur. Acaaba nasıl olur
canım eşinin gitmesine senin adına üzüldüm ama annengile gidebilirsen git kafa dağıtırsın ne güzel olur :) stres yapıp üzüldükçe hormonlar tavan yapıyorzeynepppppppp canim sen ne ogretmeniydin?
ev dandini eger planlasaydim onceden toparlardim yada heryer heryerde birakip gidicemcanım eşinin gitmesine senin adına üzüldüm ama annengile gidebilirsen git kafa dağıtırsın ne güzel olur :) stres yapıp üzüldükçe hormonlar tavan yapıyor
Canim esin ne is yapiyorev dandini eger planlasaydim onceden toparlardim yada heryer heryerde birakip gidicem
Canım ne yaptın testi tekrarladın miArastırdım klomen kullananlarda oluyormus kanda da cıkıyormus sonra dusuyormus kendiliğinden.ama kasık agrım cok fazla memede hassasıyet ve mide bulantım var:'( kaç gundürde durup durup aglıyorum boş şeylere sinirleniyorum.
Peki canım ikinci yaptiğiniz tahlilde fark ne yönde oldu. Faydası oldu mu yani emodex. Şimdi ne durumdasınızbiz oyle yaptik canim
tekkalmasktansa kalsın ev canım öyle gelince toplarsınev dandini eger planlasaydim onceden toparlardim yada heryer heryerde birakip gidicem
muhendis canimCanim esin ne is yapiyor
ileri hiz 0di %40 oldu. sayi azda olsa artti. En son 4 milyondu 7 milyon ciktiPeki canım ikinci yaptiğiniz tahlilde fark ne yönde oldu. Faydası oldu mu yani emodex. Şimdi ne durumdasınız
haftasonu da kayinvalideye gidelim diyo bakalim ruh haime bagli canim birakip gidicem sanirim annemleri de cok ozledimtekkalmasktansa kalsın ev canım öyle gelince toplarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?