- 10 Ocak 2017
- 211
- 61
- 28
- 37
Canim bu ebe tarsusun neresinde bana adres verebilirmisin bende gitmek istiyorumMerhaba kızlar. Bende varım :) bizde 3. Senemiz bitti evlilikte. 4. Senemize girdik. İlk 8 ay çocuk istemedik benim rahatsızlığım vardı ameliyat iyileşme falan derken 8 ay geçti. Sonra çocuk istedik 3/4 ay denedik ama olmadı. Doktora gittik 1 sene deneyin dedi olur deyip yolladı. Bi sene böyle geçti. Bir sene dolunca tekrar gittik doktora. Beni muayene etti yumurta rezervi , hormon testi, hsg, falan sorunsuz çıktı. Buarada özel hastaneye gidiyorduk. Eşimin sperm sonuçları hep çok iyi çıktı. (Allah razı olsun doktorlardan bize spermiyogram testi için 3/5 günlük cinsel perhizden bahsetmedi) Bi sene de sebepsiz infertelite denildi. Klomen +ovitrilleee 6 ay kullandık olmadı , 3 ay femara+ ovitrellee kullandık sadece bi gebelik yaşadım oda kimyasal gebelik oldu ve düşük yaptım. Buarada ebe kadınlarada gidip geliyordum belki olur onlar vesile olur diye. Ya rahmin ters ondan dediler düzelttiler zaten o ayda gebe kaldım ve düşük oldu, süt buharına oturttular, değişik ilaçlar vs yine olmadı ama hep sorun bende diye düşünülüyordu. Sonra bi ebe kadın var ben Urfa'da oturuyorum Buarada o bayan çok iyi dediler bizim bi yakınımızında çocuğu olmuyordu 3 defa aşılama oldu yine olmadı bu kadına 2. Ayında gidince gebe kaldı bi oğlu oldu maşallah. Dedim bende gidecem kalktım gittim Tarsus'a ebe kadına. Kadın beni muayene etti sende sorun yok dedi. Biraz iltihap var sadece. Eşindesorun dedi. Eşime macun yaptı. Bu ay değil 2. Ay gebesin inş dedi. Biz geldik nasıl mutluyum ama anlatamam. Yine olmadı adet olunca çok ağladım. Olmuyor olmayacak diye. Buarada öğretmeniz ikimizde zar zor rapor alıp gidip geliyoruz öyle işte. Eşim ben bi devlette test yaptırıcam dedi. Önemsemedim. Ruh gibi geziyordum zaten o ay. Eşim bi akşam eve geldi. Hafi dışarda yemek yiyelim moralin düzelsin dedi. Çok ısrar etti. Çıktık yemekten sonra eve yürürken bana cnm bende varikosel varmış ameliyat olmam gerekiyormuş sperm sonucumda 76 milyon degil 1. 800 ml dedi. Şok oldum testi gösterdi. Bu arada tüp bebek merkezine gidip yaptırmış testi. Vel hasıl 4 Aydır bu konu üzerine çalışıyoruz ameliyat oldu birazdüzelme var. Dr sabırlı olun 1 yıla kadar olur demiş. Ben 32 , eşim 37 yaşında. Geç kalmak istemiyoruz. Kaan hocayı buldukrandevu aldık kasım sonu gidicez inş.
Quenzim 10 nedir ?benim eşimin morfoloji yüzde 0 iyi gelicek ise bende kullanabilirmiyim acaba. Araştırmalariniz doğrultusunda nasıl kullanilmali. Bu konuda bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederimMuhteşem 3 lü önceki topiklerden araştırdığım öğrendiğim şeyler zinco pharmaton ve solgar l carnitin şurubu daha kullanmaya başlayalı 2 gün oldu zaten bunlar proxeed içinde olan vitaminler ayrıca diğer okuduğum topiklerde Quenzim 10 nun morfoloji ye iyi geldiğini söylemişler onu da aldım olmazsa artık ocak ayında tüp bebek düşünüyoruz
Solgarin e vitamini ile evicap arasında fark varmıdır.bende eşim için doğal e vitamini arıyorum. Internette solgar e vitamini yazıyor ama doğal midir değilmidir güveniyorum. Bu konudaki bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederimKızlar ben eşimin önceki sonuçlaarına da baktım dün akşam bizim sayımız önceden de toplamda 130 milyonlardaymış. Şimdi 187 milyona çıkmış. Yani bizim zaten sayıda sıkıntımız yokmuş. Bizim sıkıntımız hareket ve morfolojideydi. Morfoloji değişken bi değer. Yorumlayana göre değişiyor. Yani bugün bi test yapılsa düşük çıkma ihtimalide var. O yüzden ben testin güvenirliliğine pek inanmıyorum. Ama hıza gelince bu kesinlikle proxeed plusla yükseldi. Buna eminim. Nohut yemeği ve bol yeşillik yedik. Birde arada solgarın e vitaminini kullandık. Ya bir şey dha soracağım kızlar çok özel olmaz inşallah ama ilişkiden sonra totoyu kaldırıp yatmama rağmen meni dışarı geliyorÇok üzülüyorum
Ileri hareketlilik 5 milyon dan falan ise tüp bebek yapmıyorlar. Sizde 3.6 milyon olduğunu içim bu sayıya Bakarak cevap vermisler. Ama bugün için kürleri var.ileri hareketlilik artırılabilir. Birde Morfoloji yüzde 4 üzerinde olanlar normal gebelik şansı yüzde 85 fakat düşük olanlar yatakta gebelik şansı böyle oLunca yüzde 7 oluyormuş. Bizede aşılama dendi ileri hareketlilik 16 milyon ama Morfoloji yüzde 0.arastirmalarim doğrultusunda ogrendiklerim bu kadarEşimin yaptırdığı son spermiogram testi aşağıdaki şekilde. Öneri bekliyoruz... 2 - 3 farklı doktora gittik,2 farklı yerde farklı zamanlarda 3 tane spermiogram testi yaptırdık. Hepsi tüp bebek diyor. Proxeed diye bir vitamin duyduk faydası olur mu sizce?
Perhiz : 3 gün
Likefaksiyon Süresi : 30
Viskozite : N
Ph : 7,4
Hacim gr / ml : 2.2
Total Sayı Mily/Ejakulat : 19.1
İleri Hareteketli:%19
A: %4
B:%15
C hareketli : %34
Toplam Hareketli:%53
D Hareketsiz: %47
Toplam ileri hareketli sperm sayısı: 3,6 milyon
Lökosit : 10 milyon
Morfoloji;
Normal: %2
Benim eşimin de Morfoloji 0 doktor kontrol etti Varikosel yok dedi.bende soğan kuru yapıyorum eşinize kur falan da uyguladıniz mi bu Morfolojiyi yükseltmek gerek .yoksa Atalık ayında aşılama olacağım. O zamana kadar hamile kalırsam bende çok mutlu olurum.öncelikli olarak sağlıklı Bebek dünyaya getirmekSelam kızlar, bizimde iki sene bebeğimiz olmadı eşim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım suan kızım 10 aylık, morfoloji sıfırdı bizde soğan kürü denedigim ay hamile kaldım, o ay aşılama yapılacakti son olarak deniyim dedim şükürler olsun nasip oldu
Cnm adresini bilmiyorum. Bi tadığımıza gittik onlar götürdü bizi oraya. Adres almadım yaniCanim bu ebe tarsusun neresinde bana adres verebilirmisin bende gitmek istiyorum
O değişken bir degermis takilma sakin stres o anki durum kullanilan küçük bir agri kesici bile etkiliyor canim .Hareket icin proxeed iyi ne kullaniyorsunuz bilmiyorum dagünaydın kizlar, eşimin test sonucu cikmiş.
sayi mililitrede 10 milyon
yüzde yüz hareketsiz
morfoloji 0
sayi son testte mililitrede 45 milyon cikmisti, diğerleri ayniydi, o da düşmüş sağolsun.
Cnm bu testi nerede yaptırdınız ? Kaan hoca bize de dedi değerler bi inip bi çıkabilir. Kafaya takmayın dedi. Şakın takma 15 gün sonra tekrar yaptırın cnm.günaydın kizlar, eşimin test sonucu cikmiş.
sayi mililitrede 10 milyon
yüzde yüz hareketsiz
morfoloji 0
sayi son testte mililitrede 45 milyon cikmisti, diğerleri ayniydi, o da düşmüş sağolsun.
impryl diye bir takviye kullaniyoruz ama 2. kutuyu almayi düsünmüyorum. Kaan hocaya mesaj attim bakalim.O değişken bir degermis takilma sakin stres o anki durum kullanilan küçük bir agri kesici bile etkiliyor canim .Hareket icin proxeed iyi ne kullaniyorsunuz bilmiyorum da
genart tüp bebek merkezinde yaptik, hocaya mesaj attik. Önceki mesajda bakalim hareket olmassa farkli yöntemler deneriz demisti, cevap bekleyeceğim artikCnm bu testi nerede yaptırdınız ? Kaan hoca bize de dedi değerler bi inip bi çıkabilir. Kafaya takmayın dedi. Şakın takma 15 gün sonra tekrar yaptırın cnm.
bizimkinin spermler bu ay da durgun, yumurtlama hesaplamayacağim bu ay, kafa rahat.Slm kızlar ne alemdesiniz ?????? Var mı kimsede bi haber ? Yumurtlama zamanı geçtikten sonra Beklemek çok sıkıcı
Siz DNA hasarı testi yaptırdınız mı peki ?genart tüp bebek merkezinde yaptik, hocaya mesaj attik. Önceki mesajda bakalim hareket olmassa farkli yöntemler deneriz demisti, cevap bekleyeceğim artik
onu daha sonra isteyecegim dedi hoca, biz de gidip hiç yaptirmadikSiz DNA hasarı testi yaptırdınız mı peki ?
Cnm havuç suyu içir eşine bir ay boyunca düzenli bi şekilde. Bence yükselecektir hızınız.bizimkinin spermler bu ay da durgun, yumurtlama hesaplamayacağim bu ay, kafa rahat.
dedigim herseyi yiyor ama bu havuç işini aşamadi, 1 tane havucu zor yiyor. Taze sıkılmış havuç suyu almistim haftasonu (evde makine yok) yüzünü eksiterek zor içti, dolapta 1 tane daha var ben zorlamassam gidip içmiyorCnm havuç suyu içir eşine bir ay boyunca düzenli bi şekilde. Bence yükselecektir hızınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?