Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tabiki canm Allah tan hiç bir zaman ümidimi kesmedim nasipte ne varsa o olur.hayirlisi diyelim inşallah Rabbim tedaviden güzel sonuç almayı nasip etsin inşallah.

Size ne yazmış canım

Spermlerinizin oksidatif strese bağlı herhngi bir bozukluğu olmadığı görülüyor, yani DNA hasarı normal değerlerde. Bu durumda diğer testleri yapmaya gerek yok. Sperm sayısı, morfolojisi ya da hareketinde olacak düşmelerden dolayı da kaygılanmayın. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Tüp bebek için de sperm yönünden bir sorun yok.
Artık teste de gerek yok. DNA hasarı, antioksidan ilaç aldığınız müddetçe tekrarlamaz. Doğal yolla gebelik için http://www.kaanaydos.com.tr/dogal-yolla-cocuk-sahibi-olmaya-niyetlenen-ciftlere-oneriler.html adresinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. Oradan faydalanabilirsiniz.
Bundan sonrası için sadece koruyucu amaçlı antioksidan olarak Promen K şaselerden günde 1 tane kullanmanızı öneriyorum. 2 ay sonra normal bir sperm testi yaptırıp buradan bana yollarsınız.
Beslenmenize de dikkat edin. Bu konuda detaylı olarak http://www.kaanaydos.com.tr/saglikli-sperm-icin-yasam-tarzi-ve-beslenme sayfasında bilgi verdim. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bana yazmaktan çekinmeyin. Güzel haberlerinizi bekliyorum.
Eşinizin sonuçlaını kadın doğum doktorunuzla konuşmanız daha sağlıklı olur.
Saygılarımla.
Bizede bunu gondermis acikcasi sasirdim bu adam dna hasari uzerine mi tedavi yapiyor sadece o zaman??

Galiba öyle canım benim anladığımda o.her mesajında tüp bebek diyor.zaten tüp bebekten sonuç alsaydık burda işimiz ne.biz doğal yolla olsun diye uğraşıyoruz.hangi ilaçları kullandınız canm şimdiye kadar

sadece emodex kullaniyor esim. Havuc suyu, nohut, isirgan, kuruyemis, incir dogal olarak tukettiklerimizde bunlar. Bir hevesle actim maili ama elim bos dondum nedense. Esime hormon testi yaptiralim yine de diyorum. Mail attim yaptiralim mi diye dr.a. esimde illaki kabul ettireceksin diyor. Sanki ben kendim icin ugrasiyorum. Dokunsalar aglicam gercekten

Haklısın canım bizden de şimdiye kadar hiç hormon testi istemedi.. ya bende öyleyim ağlamak istiyorum içim bı buruk tüm hevesim yerle bir oldu

Haklısın canım bizden de şimdiye kadar hiç hormon testi istemedi.. ya bende öyleyim ağlamak istiyorum içim bı buruk tüm hevesim yerle bir oldu
dur bakalim birakmayalim kendimizi. Sende bir sknti var mi? Benim sag tupum tikali dr rahim filmi istemisti yaptirdim birde histeroskopi yapalim dedi. Adetten sonra gidicem karar verdim. Ama daha adet olamadim dusuk yapmistim 45 gune kadar cikabiliyormus adet olma suresi

Bende de ileri olmayan pco var canım yani doktor öyle dedi başka birşey yok şuan .bizim seninle esimizin değerleri hemen hemen aynı DNA hasarı yok sayı hareket morfoloji demi sizde de skinti bunlar

Aynen tüp bebekten sonra adet gecikmesi olabiliyor canım

Bende de ileri olmayan pco var canım yani doktor öyle dedi başka birşey yok şuan .bizim seninle esimizin değerleri hemen hemen aynı DNA hasarı yok sayı hareket morfoloji demi sizde de skinti bunlar
evet en son testte sayi 7 milyon/ml morfolojiye bakilmamis ileri hiz %50ydi ama onceki tetstlerde 0di oda
Ne yapacaksin? Emodex iciyordu esim bitene kadar devam edicez sonra promen k aliriz zaten hemen hemen ayni vitaminler var icinde

evet en son testte sayi 7 milyon/ml morfolojiye bakilmamis ileri hiz %50ydi ama onceki tetstlerde 0di oda
Ne yapacaksin? Emodex iciyordu esim bitene kadar devam edicez sonra promen k aliriz zaten hemen hemen ayni vitaminler var icinde
Bizimde 8 milyon ileri hareket değişiyor %10 %20 %65 falan oluyor

kizlar biz de bugün genartta test verdik, yarin sonuç belli olacak, bakalim ne cikacak

google reklamlari da anlamiş benim derdimi, o hastanede tüp bebek, bu hastanede tüp bebek, Kaan hocanin bile reklami çikiyor artik

kizlar biz de bugün genartta test verdik, yarin sonuç belli olacak, bakalim ne cikacak
spermiyogram mi canim insallah guzel cikar hemen paylas bizimle.

google reklamlari da anlamiş benim derdimi, o hastanede tüp bebek, bu hastanede tüp bebek, Kaan hocanin bile reklami çikiyor artik
bende ballara bakiyordum hep bal reklami cikiyor

spermiyogram mi canim insallah guzel cikar hemen paylas bizimle.

bende ballara bakiyordum hep bal reklami cikiyor
evet canim spermiyogram. Yarin cikacakmis tamam atarim buraya da. Sizin değerler güzel bozma moralini, doğal şansin var şu an, aynen tedaviye devam et. Sonraki testi düzenden farkli bir yerde ver bakalim orda ne çikacak.

evet canim spermiyogram. Yarin cikacakmis tamam atarim buraya da. Sizin değerler güzel bozma moralini, doğal şansin var şu an, aynen tedaviye devam et. Sonraki testi düzenden farkli bir yerde ver bakalim orda ne çikacak.
ust uste ayni yerde verince aradaki degerler daha iyi anlasilmaz mi canim? Ben iki farkli yerde verdircem karar verdim hem duzende hemde devlette verdircem.

Arkadaslar esim varikosel ameliyati olduktan sonra dr bize 6 aylik proxeed plus kullanmamizi soyledi..12.kutu almistik.7.kutuda hamile kaldim fakat kalp atislarini duyamadik maalesef.simdi antioksidan tedavisine basladik.farkli ilaclar kullaniyoruz..elimde yaklasik 5 kutu var.ihtiyaci olana uygun bi fiyattan vermeyi dusunuyorum .ilginenler ozelden yazabilir.

Kizlar kaan hoca sizlere bekledgnz tarihten oncemi cvp atti? Bana 10 kasim gbi cvp gelecek diye hatrliyrm ama mailimde bulamadim cvp gelme tarihine ait olan mesaji. Ben birde tup bebek tarihi gonder kismindan da msj attim ona hic cvp tarihi gelmedi. Tup bebege baslamadn cvp bi gelseydi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…