Esim kullaniyor bayanların ki ayri hazirlaniyor guvenilir bir yerde hazirlatman iyi olur arısutu orani degisik oluyor cunkuKizlar ari sutu bal polen karisimi kullananlar var mi aranizda?
Eczaneye gittim balparmak.in bi karisimi var onu sordum yokmus
Kendim icin kullanacagim
Yumurtaliklarim iyi dedi dr ama yeniden tup bebek denemesi icin almak istiyorum
canim sizde dna hasari sonucunda mi baktirdi hormonlara? Biz hic hormonlara baktirmadik. Aslinda baktirmak istiyordjm ben esim icin isleri cok yogun cikamiyorIyi de 14 15 falan cok iyi degil diye biliyorum
ben hazirlatmayacagim ki canim balparmak apitera mix var ondan alcam yanlis mi yapiyorum ki?Esim kullaniyor bayanların ki ayri hazirlaniyor guvenilir bir yerde hazirlatman iyi olur arısutu orani degisik oluyor cunku
Biz baktirip gittik hepsine canimcanim sizde dna hasari sonucunda mi baktirdi hormonlara? Biz hic hormonlara baktirmadik. Aslinda baktirmak istiyordjm ben esim icin isleri cok yogun cikamiyor
ben hazirlatmayacagim ki canim balparmak apitera mix var ondan alcam yanlis mi yapiyorum ki?
Bilmiyorum canim biz balevi diye bir yer var orda hazirlatiyoruz adamin cok musterisi var baldan cok karışım satiyorcanim sizde dna hasari sonucunda mi baktirdi hormonlara? Biz hic hormonlara baktirmadik. Aslinda baktirmak istiyordjm ben esim icin isleri cok yogun cikamiyor
ben hazirlatmayacagim ki canim balparmak apitera mix var ondan alcam yanlis mi yapiyorum ki?
Bizden istemedi sadece dna hasari istedi oda 11.52 cikti yok yani bakalim cevabinda ne diyecekBiz baktirip gittik hepsine canim
ya burada oyle seyler yok canim internetten siparis edicem bakalim aklima yatarsaBilmiyorum canim biz balevi diye bir yer var orda hazirlatiyoruz adamin cok musterisi var baldan cok karışım satiyor
Arastir eger bulamazsan ben sana kartvizitini atarım adamin gonderirler herhaldeBizden istemedi sadece dna hasari istedi oda 11.52 cikti yok yani bakalim cevabinda ne diyecek
ya burada oyle seyler yok canim internetten siparis edicem bakalim aklima yatarsa
Ben sitesinde ne okuduysam yaptirdim oyle gittimBizden istemedi sadece dna hasari istedi oda 11.52 cikti yok yani bakalim cevabinda ne diyecek
ya burada oyle seyler yok canim internetten siparis edicem bakalim aklima yatarsa
sizde dna hasari var miydi?Ben sitesinde ne okuduysam yaptirdim oyle gittim
nerde canim burasi kargo ile gonderirler mi acaba? Ucreti ne kadar? Sen esin icin mi hazirlattin?Arastir eger bulamazsan ben sana kartvizitini atarım adamin gonderirler herhalde
Evet o da vardisizde dna hasari var miydi?
Konya icine koyduklari seye gore degisiyor bir oncekinde kavanozunu 200 e almistik bu sefer 220 mi 30 mu oyle bir seydi ginseng filan da koymuş. Gonderirler diye düşünüyorum. Sen düşün direk kartviziti atayim sana ben .Kargo yaparlar en kotu alici ödemeli olur ona da degernerde canim burasi kargo ile gonderirler mi acaba? Ucreti ne kadar? Sen esin icin mi hazirlattin?
biz baktircaktik esimin isleri cok yogun o yzuden bi turlu baktiramadik yaEvet o da vardi
olur canim gonder senKonya icine koyduklari seye gore degisiyor bir oncekinde kavanozunu 200 e almistik bu sefer 220 mi 30 mu oyle bir seydi ginseng filan da koymuş. Gonderirler diye düşünüyorum. Sen düşün direk kartviziti atayim sana ben .Kargo yaparlar en kotu alici ödemeli olur ona da deger
Tamam canim yarin atayim insallaholur canim gonder sen
olur ne zaman musait olursan. Cok tesekkurlerTamam canim yarin atayim insallah
iyi yaptin canim. Bilemezsin ki kimse bilemez tutacak mi tutmayacak mi? Karamsarliga kapilma insallah olur olsun diye dua edelim. Evet zor durumlar atlatmissin seni anlamaya calisiyorum bir tup bebek maduru olarak ama deneye deneye insallah bizde mutlu sonuca ulasacagiz.Ocak ayında tüp bebek tedavisine başladım kızlar.o zaman 17 yumurta toplandı benden 5 tanesi döllendi .3 gün embriyosu 1 tane transfer edildi kimyasal gebelik oldu.sonra nisan ayında tekrar dondurulmuş transfer edildi 2 tane ama tutmadı.bu arada Erzurum'da araştırma Hastanesinde yaptırık.son iki embriyo kaldı.bizde tüp tutmayinca hasar vardır dedik Kaan hocayı bulduk ama hasar çıkmadı.haziran ayinda gittik ilk
Temmuz ayından bu yanada tedavideyiz de tedaviden pek sonuç alamadik ne yapacağımızı bilmiyoruz ya çok üzülüyorum hepimiz ayni durumdayız biliyorum kızlar uzun oldu içimi size döktüm kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?