Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar ari sutu bal polen karisimi kullananlar var mi aranizda?
Eczaneye gittim balparmak.in bi karisimi var onu sordum yokmus
Kendim icin kullanacagim
Yumurtaliklarim iyi dedi dr ama yeniden tup bebek denemesi icin almak istiyorum
Esim kullaniyor bayanların ki ayri hazirlaniyor guvenilir bir yerde hazirlatman iyi olur arısutu orani degisik oluyor cunku

Iyi de 14 15 falan cok iyi degil diye biliyorum
canim sizde dna hasari sonucunda mi baktirdi hormonlara? Biz hic hormonlara baktirmadik. Aslinda baktirmak istiyordjm ben esim icin isleri cok yogun cikamiyor

Esim kullaniyor bayanların ki ayri hazirlaniyor guvenilir bir yerde hazirlatman iyi olur arısutu orani degisik oluyor cunku
ben hazirlatmayacagim ki canim balparmak apitera mix var ondan alcam yanlis mi yapiyorum ki?

Biz baktirip gittik hepsine canim

Bilmiyorum canim biz balevi diye bir yer var orda hazirlatiyoruz adamin cok musterisi var baldan cok karışım satiyor

Biz baktirip gittik hepsine canim
Bizden istemedi sadece dna hasari istedi oda 11.52 cikti yok yani bakalim cevabinda ne diyecek
Bilmiyorum canim biz balevi diye bir yer var orda hazirlatiyoruz adamin cok musterisi var baldan cok karışım satiyor
ya burada oyle seyler yok canim internetten siparis edicem bakalim aklima yatarsa

Bizden istemedi sadece dna hasari istedi oda 11.52 cikti yok yani bakalim cevabinda ne diyecek
ya burada oyle seyler yok canim internetten siparis edicem bakalim aklima yatarsa
Arastir eger bulamazsan ben sana kartvizitini atarım adamin gonderirler herhalde

nerde canim burasi kargo ile gonderirler mi acaba? Ucreti ne kadar? Sen esin icin mi hazirlattin?
Konya icine koyduklari seye gore degisiyor bir oncekinde kavanozunu 200 e almistik bu sefer 220 mi 30 mu oyle bir seydi ginseng filan da koymuş. Gonderirler diye düşünüyorum. Sen düşün direk kartviziti atayim sana ben .Kargo yaparlar en kotu alici ödemeli olur ona da deger

olur canim gonder sen

Sizde topalmda 8 milyon sperm çıkyor ve %10'u da ileri hareketli. Bunlar doğal yolla çocuk olmasına mani değil. Sperm DNA hasarı da yoktu. Bu durumda Trental ve Promotile aynı şekilde devam edin. İsterseniz bir tüp bebek yaptırabilirsiniz. Eğer tutmazsa 6 ay daha doğal yol için bekleyebiliriz. Tüp bebeğe karar verdiğinizde lütfen bana yazın. Saygılaırmla.kizlar Kaan hoca cevap yazmış bize

Promotilin içinde de l carnitin l arjinin varmis şimdi gördüm kutununun üzerinde

Eklentiler

• IMG_20171104_111556.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 49
Ya benim dondurulmuş embriyom var kızlar ama nedense yine tutmicak diye gidip koydurmadik :-( şimdi bu durumda ne yapmalıyım sizce.Canm skildi ya :-(

Ocak ayında tüp bebek tedavisine başladım kızlar.o zaman 17 yumurta toplandı benden 5 tanesi döllendi .3 gün embriyosu 1 tane transfer edildi kimyasal gebelik oldu.sonra nisan ayında tekrar dondurulmuş transfer edildi 2 tane ama tutmadı.bu arada Erzurum'da araştırma Hastanesinde yaptırık.son iki embriyo kaldı.bizde tüp tutmayinca hasar vardır dedik Kaan hocayı bulduk ama hasar çıkmadı.haziran ayinda gittik ilk
Temmuz ayından bu yanada tedavideyiz de tedaviden pek sonuç alamadik ne yapacağımızı bilmiyoruz ya çok üzülüyorum hepimiz ayni durumdayız biliyorum kızlar uzun oldu içimi size döktüm kusura bakmayın

iyi yaptin canim. Bilemezsin ki kimse bilemez tutacak mi tutmayacak mi? Karamsarliga kapilma insallah olur olsun diye dua edelim. Evet zor durumlar atlatmissin seni anlamaya calisiyorum bir tup bebek maduru olarak ama deneye deneye insallah bizde mutlu sonuca ulasacagiz.

Sen bize cevap yazmia diyince bende hemen baktim bizede cevap yazmis kaan bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…