- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi ayllllliiiin35
aminnnn. inşallah canım benim inşallah bizde mucizemize kavuşacağız.hissettiğini en içten hissediyorum şuan bende adetimin 2. günündeyim.insanın bazen gücü tükeniyor çok çaresiz hissediyor kimse anlamıyor ve teselli edemiyor. O zamanlarda Allah a sığınıyorum sen ol dersen olur Allah ım sen hayırlısı ne ise onu nasip et diyorum.Eğer hayırlı değilse benim için içimden bu isteği al bolca sabır ver Allah ım diyorum. Ama hep bir umut var içimde çok şükür. inşallah güzel günlerimiz olacak... eşinin yada senin sorunlarınız ne canım? neler yaptınız bu zamana kadar?biz de çok yıprandık , 3.5 yıl oldu icmedigim , icirmedigim kalmadı , çok üzülüyorum , yıprandık , hep umutla bakıyorum allaha inancım tam , cani veren allah diyip pes ve isyan etmiyorum ama du adet zamanı dayanamiyorum ,
Bak yine adetime denk geldim ,ailemin yanina geldim ama burda da gözyaşlarıma hakim olamıyorum , ağlayarak uyudum ağlayarak uyandım (
Kendimi teselli edemiyorum artik , sınavımız hayırlısıyla olumlu bitsin istiyorum inşallah .