Erkek İnfertilitesi Eşinde sperm hareketsizliği ve ileri hızlı hareket sorunu yaşayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım ileri hareket 18 di tabii ben o testten 7 8 ay önce hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı sonra eşim antibiyotık kullandı 2 hafta sonra 40 üzerine çıktı belki.hamile kaldığım dönemde sıkıntı yoktu ya valla bilemiyorum ilkinde tutmuştu inan rabbim istese yeter tek sperm zamanı var demek
Ileri hızlı 18 olduktan 7-8 ay sonra hamile kaldim yoksa ileri hizli 7 iken 7-8 ay sonra hamile kaldin? Hamile kaldığında en son yapılan testte digerchareketler nasildi yavaş ve yerinde hareketli

Ileri hızlı 18 olduktan 7-8 ay sonra hamile kaldim yoksa ileri hizli 7 iken 7-8 ay sonra hamile kaldin? Hamile kaldığında en son yapılan testte digerchareketler nasildi yavaş ve yerinde hareketli
Canım hamile kaldığımda evliliğimin ilk ayındaydım yani hiçbir tetkit yaptırmadık ki. Daha sonra çocuk düşünmeye başladık bir kaç ay olmadı hastaneye gittim yani o düşükten yaklaşık 7 8 ay sonra

o zaman ileri hızlı 7 ileri yavaş 11 çıktı sonuç gebe kaldıktan 7 8 ay sonra yani öğrendik

Bu konuda bir çok başlık açılmış ancak ben konunun güncel olmasını ve en önemlisi eski acılan konulardan sorununu çözüpte hamile kalanlar var ise görür ve bizlere umut olurlar, yorum yazarlar diye açtım. Bizim sorunumuz %85 hareketsizlik ve ileri hizlinin "0" olması. Sayı 84 milyon. Morfoloji 7. Doğal yoldan gebelik imkansizmi? Imkansız diyen doktorlar neye gore imkansız diyorlar sizce? Bilgilerinize ve umut verici hikâyelerinize çok ihtiyacım var.
merhaba,
benim de eşimin ileri hızlı hareketi sıfırdı. hareketsiz %85ti. varikosel var dediler. sperm sayısı 2.3 milyondu. varikoseli var 3. derece. doktor ameliyat olsa dahil %40-60 arttırır sayıyı, 10 milyonun altında kalacağı için yine normal yollardan çok zor dedi.Bazı durumlarda ameliyat ters etki yapabiliyor da dedi. Tüp bebek dediler. Şimdi bu ay sonun tedaviye başlayacağız. Heyecanla bekliyorum. Benim muaynelerimde sorun çıkmadı çok şükür.

merhaba,
benim de eşimin ileri hızlı hareketi sıfırdı. hareketsiz %85ti. varikosel var dediler. sperm sayısı 2.3 milyondu. varikoseli var 3. derece. doktor ameliyat olsa dahil %40-60 arttırır sayıyı, 10 milyonun altında kalacağı için yine normal yollardan çok zor dedi.Bazı durumlarda ameliyat ters etki yapabiliyor da dedi. Tüp bebek dediler. Şimdi bu ay sonun tedaviye başlayacağız. Heyecanla bekliyorum. Benim muaynelerimde sorun çıkmadı çok şükür.
Tüp bebeğe karar verdiniz yani. Hayırlısı olsun. Daha önce hic hamilelik gecirdinizmi peki

selamlar ..
benim esim 2017 yılında varikosel ameliyatı geçirdi .. buna rağmen +4 ileri hareketliliği 0 .
+3 doğrusal olmayan %79 falan ..
bizfe doktora gittik ve doktor +4 ileri hareketliliğin 0 olduğu icin kendiliğinden gebeliğin zor olduğunu söyleyip tüp bebegi tavsiye etti...
ekim ayında adet görürsem eger 3. Gunu gideceğiz hayırlısı ile..

Bu kadar yüksek topluluk olan bir yerde umut olacak hic mi kimse yok ya. Bu kadar mı durum vahim 😔

Bu kadar yüksek topluluk olan bir yerde umut olacak hic mi kimse yok ya. Bu kadar mı durum vahim 😔
Ben varım 6 tüp bebekten sonra doğal yoldan oğlum oldu 3 yaşına giricek :))
Yorumlarin hepsini okumadım ama eşiniz erkek infertile ile ilgilenen uzman doktora gitti mi sperm dna testi yapıldı mi bence sayı çok iyi dna hasarı olabilir ..eşine zeytinyağında bekletilmiş incir yedir .keçi boynuzu pekmezi yedir ve biran önce konusunda uzman ürolog doktoruna gönder bunları yapmadan tüp bebek tedavisine başlama..
Benim.hikayelerimi okuyabilirsin eşimin spermi nerdeyse hiç yoktu tedaviler şunlar bunlar en son sayı 2 milyon ileri hareket yüzde 10 ken 6ncı tüp bebek negatif sonucunu aldıktan sonra doğal yoldan kendi kendine hamile kaldım yani imkansız diye bisey yok canım üzülme.
Ve bukadar tecrübeden şunu anladım ki sperm tedavi edilmeden tüp bebek yapmak boşuna

Yorumlarin hepsini okumadım ama eşiniz erkek infertile ile ilgilenen uzman doktora gitti mi sperm dna testi yapıldı mi bence sayı çok iyi dna hasarı olabilir ..eşine zeytinyağında bekletilmiş incir yedir .keçi boynuzu pekmezi yedir ve biran önce konusunda uzman ürolog doktoruna gönder bunları yapmadan tüp bebek tedavisine başlama..
Benim.hikayelerimi okuyabilirsin eşimin spermi nerdeyse hiç yoktu tedaviler şunlar bunlar en son sayı 2 milyon ileri hareket yüzde 10 ken 6ncı tüp bebek negatif sonucunu aldıktan sonra doğal yoldan kendi kendine hamile kaldım yani imkansız diye bisey yok canım üzülme.
Ve bukadar tecrübeden şunu anladım ki sperm tedavi edilmeden tüp bebek yapmak boşuna
Allah razi olsun yazdınız bi an yüzüm güldü yani cidden. Ben dediginizi yapicam. Peki sayı 2. Milyon ileri hareket %10 çıktıktan ne kadar süre sonra normal yolla hamile kaldınız? Ve ileri hareket %10 ama diğer yavaş hareketli kaçtı? Bunlar çok önemli benim icin lutfen.

Sizin geçmiş yazılarınızı hepsini göremiyorum bir yere kadar gosteriyor

Sizin geçmiş yazılarınızı hepsini göremiyorum bir yere kadar gosteriyor
özelden anlatmaya çalıştım canım okursun
allahım isteyen herkese nasip etsin siz yeterki isteyin vazgeçmeyin umutlu ve sabırlı olun yeter ;)

Spermler için hangi tedaviler yapıldı acaba biz vitamin kür macun herşey kullandık başka bi yolu var mı acaba

Spermler için hangi tedaviler yapıldı acaba biz vitamin kür macun herşey kullandık başka bi yolu var mı acaba
sperm dna hasar tespiti yapıldı
takviye iğneler verildi
vitaminler veirldi
proxedd mesela hiç bırakmadık
incir zeytinyağında bekletilip yedi
her aşkam önünden kabak cekirdeği ceviz badem eksik etmedim
tüp bebek tedavisiyle olur ancak demelerine ragmen ne olursa olsun yumurtlama günlerini takip ettim artık bilmiyorum neye ne denk geldi de oldu doğal yoldan ..rabbim ol dedi ve oldu allah olmayan herkese nasip etsin

sperm dna hasar tespiti yapıldı
takviye iğneler verildi
vitaminler veirldi
proxedd mesela hiç bırakmadık
incir zeytinyağında bekletilip yedi
her aşkam önünden kabak cekirdeği ceviz badem eksik etmedim
tüp bebek tedavisiyle olur ancak demelerine ragmen ne olursa olsun yumurtlama günlerini takip ettim artık bilmiyorum neye ne denk geldi de oldu doğal yoldan ..rabbim ol dedi ve oldu allah olmayan herkese nasip etsin
Morfoloji kacti ? Bzde proxeed kullaniyor esim sayi ve hizina cok iyi geldi bende kür olarak keciboynuzu ve çakşir kökü tozunu karistirip macun yptim verdim. Ama morfolojisi 1 iken 0 a dustu 3 ayda. Morfoloji icin oneriniz nedir?

Morfoloji kacti ? Bzde proxeed kullaniyor esim sayi ve hizina cok iyi geldi bende kür olarak keciboynuzu ve çakşir kökü tozunu karistirip macun yptim verdim. Ama morfolojisi 1 iken 0 a dustu 3 ayda. Morfoloji icin oneriniz nedir?
Hızınız kactida yükseldi peki? Kaç ayda yükseldi ilacı ne kadar kullandıktan sonra yükseldi?

Back