- 24 Temmuz 2011
- 6
- 0
- 35
- Konu Sahibi asmalikonakli
Kısaca Şöyle Anlatmak istiyorum. Eşimin morfolojisi düşüktü. Sperm Hareketliliğide düşüktü. Çok korktuk. Sürekli bu forumda idik. Eşime 3 ay boyunca kullanacağı bir vitamin verdi doktor. Ama Sperm değerleri pek değişmedi. Değerlerin düşük olması sizi korkutmasın. 100 spermden 10 tanesi iyi olması sizin hamile kalmayacağınız anlamına gelmez. Sadece zaman uzar. Şans işi yani. Yüzdelik oranlar bunlar. Sperm varsa olur hayırlısıyla. 100 tane den 25 inin iyi olması tabiki daha iyi ama 10 tane si de iyi olabilir. Biz uğraştık. Eşim keçiboynuzu pekmezi yedi. Cinsel gücü de çok fena arttı o pekmez sayesinde. Ama değerleri pek de değişmedi. Artık tüp bebek yapmaya karar vermiştik. Doktorumuza giderken halam vefat ettik geri döndük. 1 hafta sonra gittik. Ben yumurtlamışım zannetmiştim. Meğerse yumurtlamamışım. Doktorumuz ultrasonda fark etti. Ben o kadar süre telefondaki uygulama dan takip ediyordum yumurtlamamı. Yanlışmış. Yumurtlama zamanınızı iyi takip edin. Belinizin sağlığına da dikkat edin :):):)