Menopoz Moralm cok bozuk, menopoz kapm ald..

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

nil1971

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.059
48
Canim kardeslerim ALLAH C:C Yardimcimiz olsun inseallah cok zor bir sinavdayiz RABBIMKAZANMAYI NASIP ETSIN CUMLEMIZE Benim hikayem tam 19 yil once basladi 19 yildir evlat hasretiyle yaniyorum 6 kez migro denedik olmadi nasipse 7. denicez fakat cok zor durumdayim en son tedavimde cok ilac yuklendigi icin sanirim hormonlarda benim gibi kafayi yedi 5 aya kadar her sey yolundaydi yumurta rezervim az oldugu icin cok ilac yuklendi bir ara vucudum kist makinasina donmustu sukur dun dr gittim kist yok dedi tam 4 ay dogum kon hapi kullandim fakat adetimi hic getirmedi cok zor durumdayim sancim cok var fakat adetim gelmiyor ne yapacagimi sasirdim 42 gun incir suyu ictim sogan kuru yaptim bog kok ictim inseallah faydasini gorurum sifa allahtan moralim cok bozuk hormon degerlerim dusuk cikti ANTI-MULLER HORMONUM 0.3 CIKTI DR cok acele etmen lazim dedi hizla yumurtalarin tukeniyor dedi yikildim evet MENEPOZA COK YAKINIM COK YORULDUM INANIN elimden gelen her seyi yaptigima inaniyorum bazen icim aciyor ustelik turkiyededeki hast randevumu ve otelimi bile ayarlamistim RABBIM BUYUK ARTIK KENDIMI ONA TESLIM ETTIM ama pes etmedim inaniyorumki rabbim bir gun dualarimi kabul edecek ALLAHIN IZNIYLE EVLADIMIZ OLACAK BU UMUDUMU HUC BIR ZAMAN YITIRMEDIM MEVLAM EYLERSE GUZEL EYLER INSEALLAH BIR BIRIMIZE DUA EDELIM inanin ARKADASLARIM DUANIN ACAMAYACAGI HIC BIR KAPI YOK:OGRENMEK istedegim adet sancisiyla menepoza giren varmi son bir aydir hapi biraktim bir turlu gelmiyor ilaclada olmak istemiyorum dr dedigi gibi iki hafdadir sancim cok dayanilir gibi degil tabiki BU CEKTIKLERIMIZ YUCE RABBIMIZIN KATINDA BOS DEGIL ALLAHIM BU YOLDA SAVASANLARIN ELLERINI YUREGINI BOS CEVIRMESIN ELBET BIR GUN GELECEK MELEGIMIZ BUNA INANIYORUM BU DUNYADA GELMESSE AHIRETTE ALTIN BESIKLE VERECEK MEVLAM AMINNNN:teselli::emir_bebek:

Arkadaslar kimse cevap yazmadi agrili menepoza giren yokmu senağlama

canım selam nasılsın üzülme nolur yaaa bende menepoza giriyormuşum benimde göğüslerim çok ağrıyor adetim düzenli sayılır ama ağrılı oluyor daha önce ağrı olmuyordu ben hayıt tohumunu içiyorum adetimi o düzene soktu saylır sende denesene canım faydasını görürsün öpüyorum

durumuna o kadar üzüldümkü kurban olduğum allanım umarım istediğine kavuşturur seni benimde bebeğim olmuyor ve en çok korktuğum şeydir menepoz ama takdiri ilahi nasipse olur kendini üzme ne olur allah yardımcın olsun..

durumuna o kadar üzüldümkü kurban olduğum allanım umarım istediğine kavuşturur seni benimde bebeğim olmuyor ve en çok korktuğum şeydir menepoz ama takdiri ilahi nasipse olur kendini üzme ne olur allah yardımcın olsun..

sağol canım yaaa allah razı olsun alah senide inşallah en kısa zamanda bebğine kavuşturur hepimizi inşallah bu hayırlı günlerde ve gecelerde dualarımızı kabul eder allahım tek dileğim bu hepimiz için :teselli:

RABBIM HEPINIZDEN RAZI OLSUN INSEALLAH 35sevi35 nasilsin canim sen ne yapiyorsun ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN benimde maalesf iptal oldu ne yapalim herseyde hayir vardir diyoruz rabbim buyuk burdaki dr izin vermdi vucuduna zaman taniyalim dedi nasip bakalim bende kasimda diyorum allah nasip ederse zamanini guya ben tayin ediyorum ama yaradan bilir diyorum HAAAAAA BU ARDA ANTI-MULLERHORMONUM YUKSELMEYE BASLAMIS SUKUR 03 du SIMDI 0.8 buda iyi birde canim HAYITTOHUMUNU NASIL ICECEM BILMIYORUM YAZARSAN SEVINIRIM RABBIM EN KISA ZAMANDA YUZUMUZU GULDURSUN INSEALLAHHH AMINNNNN:emir_bebek::sinifsinif:

RABBIM HEPINIZDEN RAZI OLSUN INSEALLAH 35sevi35 nasilsin canim sen ne yapiyorsun ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN benimde maalesf iptal oldu ne yapalim herseyde hayir vardir diyoruz rabbim buyuk burdaki dr izin vermdi vucuduna zaman taniyalim dedi nasip bakalim bende kasimda diyorum allah nasip ederse zamanini guya ben tayin ediyorum ama yaradan bilir diyorum HAAAAAA BU ARDA ANTI-MULLERHORMONUM YUKSELMEYE BASLAMIS SUKUR 03 du SIMDI 0.8 buda iyi birde canim HAYITTOHUMUNU NASIL ICECEM BILMIYORUM YAZARSAN SEVINIRIM RABBIM EN KISA ZAMANDA YUZUMUZU GULDURSUN INSEALLAHHH AMINNNNN:emir_bebek::sinifsinif:

iyiyim canım napayım bende beklemedeim işte hayıt tohumunu 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu kaynattaığın 1 su bardağı suyun içine koyup demlenmesi için 4 dk beklemelisin sonrada ılıtıp içeceksin canım günde 2 kere aç karnına içeceksin ben hala devam ediyorum ama şimdi ramazan olduğu için anca 1 bardak içebiliyorum olsun allah onunda şifasını verir inşallah canım alahım bu mübarek aylarda dualrımızı kabul eder inşallhta bize anelik duygusunu tattırır canım tek dileğim bu hepimiz için

sende sağol canım yaaaa

CANIMYA SENIN FSH HORMONUN KAC BENIM 8.6 cikmisti rabbim tez zamanlarda bizleri meleklerimize kavusturur inseallah bilmiyorum ama bu tedavim benim cok guclu geliyor baya bi imtehan yasiyorum rabbim sonunu hayir etsin inseallah bu sefer tutunup bizi birakmazlar rabbimden duam bu YUCE RABBIM KIM EVLAT ISTIYORSA HAYIRLI EVLATLAR VERSIN INSEALLAH INANIN BACILARIM DUAM SIRF KEMDIM ICIN DEGIL ELLERI RABBISINE ACILAN MUMINE KULLARININ DUASINI KABUL YAPACAGIMIZ ISLERIMIZI ASAN EYLESIN INSEALLAHHHHHH AMINNNNNNNturkbayragikaydirigubbakcemile5

CANIMYA SENIN FSH HORMONUN KAC BENIM 8.6 cikmisti rabbim tez zamanlarda bizleri meleklerimize kavusturur inseallah bilmiyorum ama bu tedavim benim cok guclu geliyor baya bi imtehan yasiyorum rabbim sonunu hayir etsin inseallah bu sefer tutunup bizi birakmazlar rabbimden duam bu YUCE RABBIM KIM EVLAT ISTIYORSA HAYIRLI EVLATLAR VERSIN INSEALLAH INANIN BACILARIM DUAM SIRF KEMDIM ICIN DEGIL ELLERI RABBISINE ACILAN MUMINE KULLARININ DUASINI KABUL YAPACAGIMIZ ISLERIMIZI ASAN EYLESIN INSEALLAHHHHHH AMINNNNNNNturkbayragikaydirigubbakcemile5

canım yaaa sağol allah seninde dualarını kabul etsin hepimizeannelik duygusunu tattırsın inşallah tek temnnim bu hepimiz için benim fsh 3 ay önce 24 idi ama şimdi kaç bilmiyorum adetimi bekliyorum gelsin diye yine yaptıracağım tahlil bakalım ne çıkacak hayıt içiyorum 3 ay olacak ay sonunda senin yüksek değil keşke benimde o kadar olsaydı canım allah iizn verirse bizde anne olacağız düşünürken bile içim titriyor :1hug::teselli:

tabiki olacaz ALLAHIN IZNIYLE CANIM BENIM TEDAVIM GENE IPTAL BUNDADA VARDIR HAYIR mubarek ramazanin yuzu suyu hurmtine meleklerimiz gelsin bize HASRETLE ONLARI BEKLIYORUM aaa hayirdir onlari dedim :emir_bebek::emir_bebek:rabbim hayirli salih evlatler versin inseallah hepimize

canım yaaa sağol allah seninde dualarını kabul etsin hepimizeannelik duygusunu tattırsın inşallah tek temnnim bu hepimiz için benim fsh 3 ay önce 24 idi ama şimdi kaç bilmiyorum adetimi bekliyorum gelsin diye yine yaptıracağım tahlil bakalım ne çıkacak hayıt içiyorum 3 ay olacak ay sonunda senin yüksek değil keşke benimde o kadar olsaydı canım allah iizn verirse bizde anne olacağız düşünürken bile içim titriyor :1hug::teselli:

SEVICIM BU HAYIT TOHUMUNU ADETIN KACINCI GUNU BASLANIYOR BEN BU AKSAM BASLAMAK ISTIYORUM acaba balla icsem olurmu?evet canim benim fsh iyi ama yumurtam yok cok az cikicyor su uc aydir baya bi imtehan yasadim ALLAH BUYUK ARTIK KENDIMI ONA TESLIM ETTIM HAYIRLISI sen ne zaman basliyorsun tedavine bak canim bal corek otu tarcin bunlari ye sabah aksam yumurta sayisini ve kalitesini artiriyormus ben basladim adetin ikinci gunu baslarsin SIFA ALLAHTANNNNNNNNN :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

SEVICIM BU HAYIT TOHUMUNU ADETIN KACINCI GUNU BASLANIYOR BEN BU AKSAM BASLAMAK ISTIYORUM acaba balla icsem olurmu?evet canim benim fsh iyi ama yumurtam yok cok az cikicyor su uc aydir baya bi imtehan yasadim ALLAH BUYUK ARTIK KENDIMI ONA TESLIM ETTIM HAYIRLISI sen ne zaman basliyorsun tedavine bak canim bal corek otu tarcin bunlari ye sabah aksam yumurta sayisini ve kalitesini artiriyormus ben basladim adetin ikinci gunu baslarsin SIFA ALLAHTANNNNNNNNN :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hayıtı ne zaman istersen o zaman başlayabilirsin bal tarçın çörek otu karışımını bende içiyorum her adette içiyorum canım inşallah faydasını görürüz sende bende herkesde faydasını görür yalnız balla değil sade içeceksin hayıtı tadı acı ama napcan ben alıştım artık canım bide böğürtlen kökü varmış oda faydalımış sende denesene onu ben deneyeceğim ramazan bitsin yapacağım bak alternatif tıp var kadınlar kulubünde orada gebelik ve alternatif tıp diye bir yer var oraya gir görürsün canım allah yardımcımız olsun

canim benim ben bu karisimi icli kasiklarimda ince ince sizi ve agri var yumurtaliklarim sanciyor birde cok akintim gelmeye basladi sende oyle bir durum oldumu ben boguertlen kokunu icmistim ozaman 6 yumurtam olmustu ama cok yavas gelismisti artik bu karisimlari yapsam yeter sevicim bilgin varmi bilmiyorum ama ben incir kurunu tekrar icecem ramazandan sonra 42 gun icmistim gene icsem bir zarari olmaz demi INCIR KURUNU COK FAYDALI BULUYORLAR BIR ARDASIN:emir_bebek::emir_bebek: IKI UC YUMURTASI OLURKEN INCIR KURUYLE ) YUMOS TOPLANMIS BIRDE BLASTOSIZE KADAR GITMIS SIFA ALLAHTAN HAAA ARKADAS :emir_bebek:UCUZ BEKLIYOR HEMDE YASI 40 ALLAH BUYUK CANIM RABBIM SU RAMAZANIN VE CUMA GUNUNUN YUZU SUYU HORMETINE ELLERIMIZI KUCAGIMIZI BOS BIRAKMASIN AMINNNNN BUGUN CUMA BOL BOL DUA EDELIM

Menapoz hikayesinden anlamam fakat...
Şu mübarek cuma günü Rabbim inşallah sna hayırlı evlatlar verir...

ıseallah canım allah razı olsunnnn allah kımsenın basına vermesın menepoz korkusunu cok zor cuma gunu rabbım butun dualarımızı kabul etsınnn

canim benim ben bu karisimi icli kasiklarimda ince ince sizi ve agri var yumurtaliklarim sanciyor birde cok akintim gelmeye basladi sende oyle bir durum oldumu ben boguertlen kokunu icmistim ozaman 6 yumurtam olmustu ama cok yavas gelismisti artik bu karisimlari yapsam yeter sevicim bilgin varmi bilmiyorum ama ben incir kurunu tekrar icecem ramazandan sonra 42 gun icmistim gene icsem bir zarari olmaz demi INCIR KURUNU COK FAYDALI BULUYORLAR BIR ARDASIN:emir_bebek::emir_bebek: IKI UC YUMURTASI OLURKEN INCIR KURUYLE ) YUMOS TOPLANMIS BIRDE BLASTOSIZE KADAR GITMIS SIFA ALLAHTAN HAAA ARKADAS :emir_bebek:UCUZ BEKLIYOR HEMDE YASI 40 ALLAH BUYUK CANIM RABBIM SU RAMAZANIN VE CUMA GUNUNUN YUZU SUYU HORMETINE ELLERIMIZI KUCAGIMIZI BOS BIRAKMASIN AMINNNNN BUGUN CUMA BOL BOL DUA EDELIM

selam canım nasılsın?üzülme canım yaa bidahakine olur inşallah ben akşam ve bugün çok dua ettim hepimiz için canım allah duyacak sesimizi ve bizde anne olacağız ben bugün eşime dedimki ben bu ay hamile kalacağım içimden öyle geldi dün akşam rüyamda oğlum vardı 6 yaşlarında eşimle birlikte motorsiklet yarışı yaptılar ama oğlumun yüzünü görmedim kask vardı başında ben hep rüyamda oğlan görüyorum canım bu nedir bilmiyorum hayırlara vesile olur inşallah. incir kürünü yapabilirsin ama 2 3 ay kadar ara vermen lazımmış hayıt benimde ilk içtiğimde kasıklarımdaağrı yaptı hatta hala ağrıyor 3. ay olmamama rağmen adetim 20 günde bir geliyor bu oluyor genelde herkes aynı şeyden şikayetçi olsun sen yinede iç canım faydasını göreceksin allah yardımcımz olsun birgün bizimde yüzümüz gülecek burada bebklerimizin yaramazlıklarından konuşacağız canım öpüyorum seni çok çok:1hug:

canim benim iyiki varsiniz sizinle agliyor sizinle guluyorum ALLAH RAZI OLSUN INSEALLAH BU KADAR EDILEN DUALARI RABBIM GERI CEVIRMEYECEK BUNA INANIYORUM BIZIM BEBISLER COK NAZLI TEYZESI YOLLARI COK UZUN O YOLLARI ASIP KUCAGIMIZA GELECEKLER INSEALLAHHH AMINNNN SIZI TANIMIYORUM AMA RABBIM SAHID OLSUNKI COKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SEVIYORUM ALLAH ICIN SEVMEK NE GUZEL BIR DUYGU YARABBIMMMMkaydirigubbakcemile5

X