Gereksiz olduğunokudum ben merak etme. boyle gereksız konular açmak yasak buraya
O zaman hesabımı kapatmam isabet olmuş heraldeSana benim yaşadığımı anlatayım da benimki de neymiş de
Yıllar önce bekarım, öğrencimin biri benim kişisel bilgilerim ve fotomla arkadaşlık sitelerine üye olup, benmişim gibi mesajlar yazmış. Nerede çalıştığım, ne iş yaptığım, nereli olduğum falan. Tesadüfen o sitelerde gezen bir arkadaşım haber verdi. Günlerce yerden kaldıramadım kafamı. Ne yazdı, ne sohbetler etti bilmiyorum çünkü.
Okuma beyenmiyosan, zorlami okuttular.çok buyuk bır dertmıs
allah daha buyugunu vermesın :d
Gereksiz olduğun
O zaman hesabımı kapatmam isabet olmuş heralde
avukat mısın? her seye atlayan tıplere de ifrit oluyorum heeOkuma beyenmiyosan, zorlami okuttular.
Basindada yazmis zaten.
Surrender ben konuyu uzatmamak için ve düşüncene saygı duyduğum için o mesajı yazdım .konumu senin gibi gereksiz bulanlar varsa o yazdığımı okusunlar yanlış anlamasınlar diye paylaştım..avukat mısın? her seye atlayan tıplere de ifrit oluyorum hee
konu sahıbı soyleyecegını söylemıs
sana ne oluyor bağyaaan?
Cnım dalga geçer diye korktum. ben ona amacımı mesajda da belirttim ama devam edince kapatmak zorunda kaldım.Aksine neden kapattın? İnsanlara rezil oldum olucam kaygısıyla kendini geliştiremezsin ki!
konuyu gereksız bulmus olabılırımSurrender ben konuyu uzatmamak için ve düşüncene saygı duyduğum için o mesajı yazdım .konumu senin gibi gereksiz bulanlar varsa o yazdığımı okusunlar yanlış anlamasınlar diye paylaştım..
Bende senin gibi stresini burda basitce atanlara ayar oluyorum hanimmSurrender ben konuyu uzatmamak için ve düşüncene saygı duyduğum için o mesajı yazdım .konumu senin gibi gereksiz bulanlar varsa o yazdığımı okusunlar yanlış anlamasınlar diye paylaştım..
istediğim yere gırerım, herkese açık bir yer ve bende buranın bir üyesıyımBende senin gibi stresini burda basitce atanlara ayar oluyorum hanimm
Beyenmedigin yere girip mesgul etme
Ben 4 yıldır bu siteye üyeyim alt tarafı 4 ya da 5 konu açmışımdır ve sürekli yazan biri de değilim. Amacım stres atmak değil sadece paylaşmaktı.ayrıca beğenmediğin yer derken ne demeye çalıştın bilmiyorum ama yazdığının kırıcı olduğunu düşünüyorum.Bende senin gibi stresini burda basitce atanlara ayar oluyorum hanimm
Beyenmedigin yere girip mesgul etme
Engelledim cnım.resmen trollük yapmış. neden moralinizi bozuyorsunuz ki, engelleme seçeneği varsa engelleyin gitsin salağı. troller her yerde...
Ben 4 yıldır bu siteye üyeyim alt tarafı 4 ya da 5 konu açmışımdır ve sürekli yazan biri de değilim. Amacım stres atmak değil sadece paylaşmaktı.ayrıca beğenmediğin yer derken ne demeye çalıştın bilmiyorum ama yazdığının kırıcı olduğunu düşünüyorum.
istediğim yere gırerım, herkese açık bir yer ve bende buranın bir üyesıyım
fikrimi de rahatca belırtırım
ama net olan bişi varsa stres atmaya ıhtıyacı olan sensınçünkü ben konu sahıbıne sert çıkısmadım
benden alıntı yapan sensın.. mesela polemık ıcın can atıyorsun
yoksa yazdıgımı alıntılamazdın
sonucta sert bişi yazmadım ve hakerette etmedım.
Amacım sitede bir şeyler öğrenmek ve öğretmekti.dalga geçilince sadece moralim bozuldu..adetin mi yaklaştı, neden bu kadar duygusalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?