moralimi bozdu,rezil mi oldum ne :(((

okudum ben merak etme. boyle gereksız konular açmak yasak buraya
Gereksiz olduğun
O zaman hesabımı kapatmam isabet olmuş heralde

Evet konum gereksiz olabilir sadece paylaşmak ve bilgi vermek istedim.rahatsızlık verdiysem özür dilerim bayanlar

Aptalin biri öyle Diyo diye niye takiyosunki. Sende onunla
Dalga gecseydin.

avukat mısın? her seye atlayan tıplere de ifrit oluyorum hee
konu sahıbı soyleyecegını söylemıs
sana ne oluyor bağyaaan?
Surrender ben konuyu uzatmamak için ve düşüncene saygı duyduğum için o mesajı yazdım .konumu senin gibi gereksiz bulanlar varsa o yazdığımı okusunlar yanlış anlamasınlar diye paylaştım..

Aksine neden kapattın? İnsanlara rezil oldum olucam kaygısıyla kendini geliştiremezsin ki!
Cnım dalga geçer diye korktum. ben ona amacımı mesajda da belirttim ama devam edince kapatmak zorunda kaldım.

Surrender ben konuyu uzatmamak için ve düşüncene saygı duyduğum için o mesajı yazdım .konumu senin gibi gereksiz bulanlar varsa o yazdığımı okusunlar yanlış anlamasınlar diye paylaştım..
konuyu gereksız bulmus olabılırım
bunu sert bır sekılde ıfade etmedım. sonucta burası herkese acık bır yer
hakaret olmadıgı surece herkes fıkrını paylasabılır. ben zaten benden alıntı yapan arkadasa yazdım o lafı.

Bende senin gibi stresini burda basitce atanlara ayar oluyorum hanimm
Beyenmedigin yere girip mesgul etme

istediğim yere gırerım, herkese açık bir yer ve bende buranın bir üyesıyım
fikrimi de rahatca belırtırım
ama net olan bişi varsa stres atmaya ıhtıyacı olan sensın çünkü ben konu sahıbıne sert çıkısmadım
benden alıntı yapan sensın.. mesela polemık ıcın can atıyorsun
yoksa yazdıgımı alıntılamazdın
sonucta sert bişi yazmadım ve hakerette etmedım.

Ben 4 yıldır bu siteye üyeyim alt tarafı 4 ya da 5 konu açmışımdır ve sürekli yazan biri de değilim. Amacım stres atmak değil sadece paylaşmaktı.ayrıca beğenmediğin yer derken ne demeye çalıştın bilmiyorum ama yazdığının kırıcı olduğunu düşünüyorum.

resmen trollük yapmış. neden moralinizi bozuyorsunuz ki, engelleme seçeneği varsa engelleyin gitsin salağı. troller her yerde...

Benim mesajım alıntılanmış ama başkasına yazmışsın tutuklu82.yanlışlıktan dolayı kusura bakma.

Sana degildi mesajim

Roman yazsaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…