Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorumbirkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya
Ben zaten yazımın başında belirttim yazdığımın burdaki dertlerin yanında hicbir şey olduğunu.daha dikkatli okumanı tavsiye ederimçok buyuk bır dertmıs
allah daha buyugunu vermesın :d
Neden resmini kaldırdın dediğine göre kaydetmemiştir. Hem neden kaydetsin o ara nerden aklına gelecek? Ama böyle sitelere falan resmini koyma hiçbir zaman,ne olur ne olmaz.Desteğiniz içın çok teşekkür ederim bayanlar , ama profilimi kaydeder internete dalga geçmek amaçlı verir diye korktum ve korkuyorum da.Hevesimi de yerle bir etti zaten
okudum ben merak etme. boyle gereksız konular açmak yasak burayaBen zaten yazımın başında belirttim yazdığımın burdaki dertlerin yanında hicbir şey olduğunu.daha dikkatli okumanı tavsiye ederim
Sitenin güvenilir olduğunu duymuştum o yüzden resim ekledim mesajdan sonra da kaldırdım hemen.Neden resmini kaldırdın dediğine göre kaydetmemiştir. Hem neden kaydetsin o ara nerden aklına gelecek? Ama böyle sitelere falan resmini koyma hiçbir zaman,ne olur ne olmaz.
Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorumbirkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya
Hayır illa o site için söylemiyorum da sonuçta her tür insan var her yerde.Sitenin güvenilir olduğunu duymuştum o yüzden resim ekledim mesajdan sonra da kaldırdım hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?