- 27 Aralık 2011
- 63.348
- 61.079
- 898
anlayacagını bılsem yazardım. bunu da anlarsın sandım ama kapasıten daha kısıtlıymıs.Roman yazsaydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlayacagını bılsem yazardım. bunu da anlarsın sandım ama kapasıten daha kısıtlıymıs.Roman yazsaydin
anlıyorum seni... bahsettiğin siteyi de biliyorum, ben de üyeyim.. ama çok takmışsın dert etme bu kadarAmacım sitede bir şeyler öğrenmek ve öğretmekti.dalga geçilince sadece moralim bozuldu..
anlayacagını bılsem yazardım. bunu da anlarsın sandım ama kapasıten daha kısıtlıymıs.
beynın yok ama fikrin varBasit dedim ya, gercekten öyleymis. Sen sabaha kadar yaz
:) :) :)Sorsaydin ya senin isin var burda diye. Kisi herkesi kendi gibi bilirmis ya ondan sormustur belki![]()
Hangi site bu?Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorumbirkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya
![]()
Ya iyi o zaman her önümüze gelen birşey dediğinde açıklama yapalım gözlerimiz dolsun.Güzelim 15 yaşında mısın.Boşver ya.Tanımıyorsun bile.Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorumbirkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya
![]()
isteyenlere türkçe sanada insanlık öğretmek için geldim deseydin....ne siliyorsunki.. hata bile yapmış olsan...bir kendiniz bilmezin takdiri için yaşamıyorsun değil mi ?Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorumbirkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya
![]()
Cnım şmdye kadar pek konum ve mesajım da bulunmuyor bu sitede.. onlara denk gelsemde herkesin düşüncesine saygı duyarım.sonuçta ben sadece bunu paylaşmak istedim her ne kadar takmayan,gülen,tınlamayan olsa da sadece paylaştım..k k da nasıl durdun bunca sene.... demek ki sen bazı üyelere denk gelmemişin...
konu açıyon diye azarlarlar mazallah