moralimi bozdu,rezil mi oldum ne :(((

Derdini çok saçma sapan bir şekilde ifade etmiş de internetteki dil öğrenme sitelerindeki fotoğraflı, dişi ve dili de üstüne türkçe olan profillere, ergen denyoların bulaşmasını kolaylaştıracağın için öyle demiş :)

Resmini koymasan daha iyi de profilini niye kapıyorsun, sallayıver o gerizekalıyı işine devam et.

Aaaa deliye bak be
Türkçe öğrenmek isteyen bir sürü yabancı insan tanıyorum ben
Hususi merak edenler var yani, öğrenmeye çabalayanlar var
Sen neysen osun
Bunda utanacak hiçbir şey yok
Ne zamandan beri Türklük ve Türkçe utanılacak bir şey olmuş
Ergen zımbırtısı ya çok kızdım ama senin de yaşın küçük galiba güzelim etkilenmişsin :KK19:
Sen tekrar aç sitedeki profilini ve eğitimine bak En Büyük KK

Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorum :KK43: birkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya :KK61:
Hangi site bu?
Gerçekten dil konusunda işe yarıyor mu?
Bana özelden atarsanız çok memnun olurum.
Ayrıca o densizi takıp da niye profilinizi sildiniz ki, alıngan birisiniz sanırım.
Boş verin, böyle tipler her yerde çıkıyor muhakkak.
Takmamayı öğrenmek gerek, canınızı sıkmayın.

Bayanlar burdaki dertlerin yanında yazacağım dert değil sadece anlatmak istiyorum :KK43: birkaç saat önce mektup arkadaşı bulmak,dilimi geliştirmek ve Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için bir siteye üye oldum.Profilimi Türkçe ve İngilizce olarak yazdım.Tam Türkçe öğrenmek isteyen kimler var diye bakacaktım ki malın biri "Türkçe profille dil mi öğrenceksin salak msın haha bu bilgilerle milleti aydınlatmş oldun"dedi tabi moralim sıfırlandı. Bende profilimi 2 dille oluşturma amacımın Türkçe öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için ve anlamazlarsa ingilizcesini de okuyabileceklerini söyledim ve hemen resmimi kaldırdım ne olur ne olmaz belki dalga geçer diye.. ve 10 dk sonra mesaj atmış nden resmini kaldırdn diye.profilimi kapattım sildim.bu olaya bile gözlerim doldu ya :KK61:
Ya iyi o zaman her önümüze gelen birşey dediğinde açıklama yapalım gözlerimiz dolsun.Güzelim 15 yaşında mısın.Boşver ya.Tanımıyorsun bile.

Dilinizi geliştirmek için altyazı çevirisi yapabilirsiniz.

Ya hangi site o ben de dilimi geliştirmek istiyorum gerçekten işe yarayacak bir şeyse

isteyenlere türkçe sanada insanlık öğretmek için geldim deseydin....ne siliyorsunki.. hata bile yapmış olsan...bir kendiniz bilmezin takdiri için yaşamıyorsun değil mi ?

k k da nasıl durdun bunca sene.... demek ki sen bazı üyelere denk gelmemişin...
konu açıyon diye azarlarlar mazallah

Taktığınız şeye bakın uyuzluğuna yapmış belli ki cevap veremiyor musunuz size ne diye böyle her küçük şeye ağlayacak gibi oluyorsanız gerçek hayatta sizi eleştirenler olduğunda ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Herkes herkesten hoşnut olacak diye bir şey yok densiz işte takılmak için yapmış verin cevabını gitsin.

Ay kusura bakma nolur ama çok güldüm ehehehe
Yaw ne takıyorsunuz sosyal medyada bir dolu saçma insan var takmayın yahu
Benim başıma neler geldi anlatsam roman olur hakaretlere kadar duydum yahu br foruma üyeydim neler neler geldi başıma
hiiiç sallamayın insanalr bir tuhaf en tuhafları da pcye aşırı bir önem atfetmiş işte öyle tipler:D

k k da nasıl durdun bunca sene.... demek ki sen bazı üyelere denk gelmemişin...
konu açıyon diye azarlarlar mazallah
Cnım şmdye kadar pek konum ve mesajım da bulunmuyor bu sitede.. onlara denk gelsemde herkesin düşüncesine saygı duyarım.sonuçta ben sadece bunu paylaşmak istedim her ne kadar takmayan,gülen,tınlamayan olsa da sadece paylaştım..

böyle konulara ve sahiplerine kritik soruyu hep sormak istemişimdirrrrrr
yaş kaaçç yaşşşş :):);)

Back
X