Moralim çok bozuk

conal222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
413
5
kızlar akşam eşimle kavga ettik..hemde hiç yoktan yere..

bi gün önceden konuşmuştuk.dün annesine gidecektik..ben bu adamı hiç anlamıyorum yaa yeter ama bu yaptığı..akşam inegöle gitmişti iş için..yolda gelirken beni aradı sen git anneme ben oraya gelirim dedi..
ben işten daha yeni gelmişim zaten.sen gelince beraber gideriz dedim ne var bunda şimdi..bu dediğimde ne varki..

iyi tamam ya dedi suratıma kapattı..sonra morali bozulmasın boşuna tatsızlık çıkmasın diye tamam birazdan gidiyorum diye mesaj çektim
giyindim çıkarken aradım ben çıkıyorum dicektim..bir surat bir afra tafra..neoldu bu ne tavır şimdi dedim..sinirimi bozdun ne var hemen gitsen ben gelinceye kadar saat kaç olcak dedi..
tamamda şimdi bu tafraya ne gerek var ben birazdan gidiyorum diye mesaj çekmedimmi..sana gitmicemmi dedim..sadece sen gelince gideriz diye mi bu tafra dedim...sana yazıklar olsun..sen benim aileme gelmediğin halde ben bunu yapmıyorum.
dedim kapattım telefonu.aradı açmadım..saat 9 da filan geldi eve.direk başka odaya geçti kapattı kapıyı.yattı uyudu..bir selam bile vermedi.bende hiç yanına gitmedim neoldu diye sormadım.sabahta kalktım geldim işe..
çok sinirimi bozdu..çünkü buna hakkı olmadığını düşünüyorum..neden derseniz biz yeni evliyken annemle arası açıldı eşimin.ben 3 senedir eşimle birlikte annemlere gittiğimi hatırlamam..benim içim acımıyormu bende istememmi beraber aileme gitmeyi..ama buna karşılık hiçbizaman demedimki sen gelmiyosun bizimkile bende sizinkilere gitmem diye..
çalıştığım için hafta bir kendi anneme haftada bir onun annesine gidiyorum..
neydi bu akşamki.benim yerimde olsa napardı acaba..
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum..sanki suçluymuşum gibi tavır alıyor..akşamda yapıcak bunu..
aramıza soğukluk girmesin diye haksızda olsam hep gönlünü alırdım..ama akşam almadım..nasıl davranayım ne yapayım şimdi ben ya

valla cnm senin yerine koyuyorum kendimi ( sanada asla yap demiyorum bu arada ) benim aileme değer vermeyenin aliesine hiççç değer vermem tamam belki ailesinin suçu yok ama onlarda oğullarını alıp konuşabilirler onun ailesi senin ailenden çokmu üstünki bu kadar problem yaratıyor artı seni seviyorsa senin ailenede gelmek zorunda seni onlar yetiştirdi öyyle saçmalıkmı olurmuş.

Sizin ailenizle neden arası açıldı haklı mı haksız mı bilmiyorum. O yüzden buna yorum yapamayacağım.
Ama yaşanan olayda büyütülecek bir taraf göremedim. Bence eşiniz başka birşeye sıkılıp acısını sizden çıkarmış. Hiç alttan almayın. Yaşadığı stresin acısını sizden çıkaramayacağını anlamalı.
Siz gayet rahat gidin evinize akşam, sofrayı hazırlayın yiyin vs vs rutin şeyleri yapın ve rahat görünün.
Umarım uzamaz ve halledersiniz.

kızlar akşam eşimle kavga ettik..hemde hiç yoktan yere..

bi gün önceden konuşmuştuk.dün annesine gidecektik..ben bu adamı hiç anlamıyorum yaa yeter ama bu yaptığı..akşam inegöle gitmişti iş için..yolda gelirken beni aradı sen git anneme ben oraya gelirim dedi..
ben işten daha yeni gelmişim zaten.sen gelince beraber gideriz dedim ne var bunda şimdi..bu dediğimde ne varki..

iyi tamam ya dedi suratıma kapattı..sonra morali bozulmasın boşuna tatsızlık çıkmasın diye tamam birazdan gidiyorum diye mesaj çektim
giyindim çıkarken aradım ben çıkıyorum dicektim..bir surat bir afra tafra..neoldu bu ne tavır şimdi dedim..sinirimi bozdun ne var hemen gitsen ben gelinceye kadar saat kaç olcak dedi..
tamamda şimdi bu tafraya ne gerek var ben birazdan gidiyorum diye mesaj çekmedimmi..sana gitmicemmi dedim..sadece sen gelince gideriz diye mi bu tafra dedim...sana yazıklar olsun..sen benim aileme gelmediğin halde ben bunu yapmıyorum.
dedim kapattım telefonu.aradı açmadım..saat 9 da filan geldi eve.direk başka odaya geçti kapattı kapıyı.yattı uyudu..bir selam bile vermedi.bende hiç yanına gitmedim neoldu diye sormadım.sabahta kalktım geldim işe..
çok sinirimi bozdu..çünkü buna hakkı olmadığını düşünüyorum..neden derseniz biz yeni evliyken annemle arası açıldı eşimin.ben 3 senedir eşimle birlikte annemlere gittiğimi hatırlamam..benim içim acımıyormu bende istememmi beraber aileme gitmeyi..ama buna karşılık hiçbizaman demedimki sen gelmiyosun bizimkile bende sizinkilere gitmem diye..
çalıştığım için hafta bir kendi anneme haftada bir onun annesine gidiyorum..
neydi bu akşamki.benim yerimde olsa napardı acaba..
şimdi ne yapacağımı bilmiyorum..sanki suçluymuşum gibi tavır alıyor..akşamda yapıcak bunu..
aramıza soğukluk girmesin diye haksızda olsam hep gönlünü alırdım..ama akşam almadım..nasıl davranayım ne yapayım şimdi ben ya

Neler olmuş öyel, dur bir sakin ol.... Tipik erkek tepkisi, yorgun ya çemkirecek yer arıyor... Sakinleş bir buluruz bir yol

tüm erkekler böle demek ben de bir tek benim kocam böle sanıyordum..olmadık şeylere afralar..off hatırladım gene daraldım..nedir bu adamlardan çektiğimiz dün de benim tüm günüm böleydi.dert etme hiç arama sorma siniri geçince ayağına gelecek .hem şuçlu hem güçlü olurlar.

evet nezaman kendi annesi konu olsa bana bunu yapıyor..annesiyle sorunum yok ama bu böle yapınca gidesim gelmiyor....soğutuyor beni....

annemle arası neden açık çünkü beni işten çıkarmak istemişti yeni evliyken ben çıkmadım tartışmalar büyüyünce annemde eşime seninle evlenmeden önce konuşmuştum kızımın mesleğine sakın karışma ilerde çalıştırmam diyecek insanlardansan şimdi bitirin bu işi demişti..oda söz vermişti..sözünde durmayınca annemde tepkisini koydu..işte bu yüzden annemle görüşmüyor...

hemde 3 senedir..bunun bayramı var seyranı var her seferinde yalnız gidiyorum annemlere..bende evliyim.istememmi eşimle gitmeyi..yeri geldi çok şeyi sineye attım ben..oda sineye çekip benimde aileme saygı gösteremezmiydi.tamam sevmek zorunda değil ama hatırım için mutlu olmam için hiçmi bişey yapamazdı..

akşam sen gelince gideriz dedim diye bölee oldu..

çatlıcam sinirimden..
şeytan diyorki ara şunu..ağzına ne geliyosa söleee

evet nezaman kendi annesi konu olsa bana bunu yapıyor..annesiyle sorunum yok ama bu böle yapınca gidesim gelmiyor....soğutuyor beni....

annemle arası neden açık çünkü beni işten çıkarmak istemişti yeni evliyken ben çıkmadım tartışmalar büyüyünce annemde eşime seninle evlenmeden önce konuşmuştum kızımın mesleğine sakın karışma ilerde çalıştırmam diyecek insanlardansan şimdi bitirin bu işi demişti..oda söz vermişti..sözünde durmayınca annemde tepkisini koydu..işte bu yüzden annemle görüşmüyor...

hemde 3 senedir..bunun bayramı var seyranı var her seferinde yalnız gidiyorum annemlere..bende evliyim.istememmi eşimle gitmeyi..yeri geldi çok şeyi sineye attım ben..oda sineye çekip benimde aileme saygı gösteremezmiydi.tamam sevmek zorunda değil ama hatırım için mutlu olmam için hiçmi bişey yapamazdı..

çatlıcam sinirimden..

Yanlış bişey yapma, haklı iken haksız duruma düşme. Yaz içindekileri boşalt ve sakinleş

suc sende canım benım sımartmayın bunları boyle
3 senedır neyın kınını tutuyor bu adam annen kızına sahıp cıkmıs oda sozunde duracak kuklasımısın sen onun calıs dıyınce calıscaksın cık dıyınce cıkcaksın yok oyle
o gıtmıyorsa sahsen bende onun aılesıne gıtmezdım
ne sınır bır durum kan davası guder gıbı kın guduyor

Canım bence sen sakinliği koru.Akşamda düzgünce konuş.
Bunda tafra yapılacak birşey olmadığını gereksizce canınızın sıkıldığını söyle.
Yaptıığın fedakarlığa karşı onunkinin çok uygun olmadığını belirt bence.Ama sakin konuşman önemli.

çok konuştum..yeri geldi sakin sakin anlattım..yeri geldim çatladım öfkemden bağırdım isyan ettim..yeri geldi ağladım üzüntümden...anlatmaya çalıştım..benim yaptığım fedakarlık değil senin ailen olduğu için gidiyorum..ama aynı şeyi bende beklerim..

güzel güzel konuştuğum anlattığım zamanlar çok oldu...
o gelmediği halde aileme ben gidiyorum...
evet çoğu kadın bunuda yapmazdı..
ama ne şimdi bu..ben gitmicem demedim..
SEN GELıNCE BERABER GıDELıM DEDıM..hatta sonra bozulduğunu anlayınca mesaj çektim tamam gidiyorum şimdi diye...
hakettim mi ya...ne bu tavır tafra..
bana yapmadığı bişeyi benden istemeye bunun için tavır yapmaya hiçmi utanmıyor...
giyindim çıkıyodum evden sinirlendim çıkmadım gitmedim annesine
akşam gelincede gidiyoo içeri yatıyo
manyak herif yaaaaa
gerizekalııı

suc sende canım benım sımartmayın bunları boyle
3 senedır neyın kınını tutuyor bu adam annen kızına sahıp cıkmıs oda sozunde duracak kuklasımısın sen onun calıs dıyınce calıscaksın cık dıyınce cıkcaksın yok oyle
o gıtmıyorsa sahsen bende onun aılesıne gıtmezdım
ne sınır bır durum kan davası guder gıbı kın guduyor

haklısın..çok şımarttım ben bunu...haksızda olsam sırf evde huzursuzluk çıkmasın diye
gönlünü aldım be..manyak kafam...
ama ne yapayım işten eve geliyorum..böle aramız açık oluncada üzülüyorum..ne izlediğimden ne yeyip içtiğimden zevk alıyorum...

akşam o beni bekledi yine yanına giderim de konuşurum bu ne tafra neoldu şimdi ben ne yaptım sana diye..
ama gitmedim...
konuşmadım

kıçı kalktı yaaa

öfkelenmişsin.
çok da haklısın.
bence hiç ilgilenme,
arkadaşların da dediği gibi normalde nasıl görünüyorsan öyle görünmeye çalış ona.
ama sakın adım atma.
en azından düşünme payı bırak.
mutlaka anlayacaktır hatasını...

ne yapayım şimdi akşam...bu benimle kesin konuşmaz tavrına devam eder biliyorum..benden bekler yine sanki suçluymuşum gibi..

peki arkadaşlar suçlumuyum..lütfen söleyin..belki ben farkında değilimdir ne bileyim kafam durdu..bunun böyle davranması acaba bendemi hata var dedirtiyor bana..
ne yapayım akşam ben
yani aslında öyle bişey yapmam lazımki kendi hatasını görebilsin...

öfkende sinirinde cok haklısın hemde cok senin aileni insan yerine takmayacak sonrada sana tirip yapacak sakın taviz verme arkadasım hatta sen gelmiyorsan bende gitmiyorum bundan sonra de ben nasıl anneme yalnız gidiyosam o da yalnız gitsin aynısını yap yaptıklarının bakalım ne yapacak hiç sinirlenme üzme de kendini bencille bencil ol sende canım

çatlıcam sinirimden..

Neeeey:1shok:

Kesinlikle alttan alma, haddini bilsin. Hatta bilmiyorsa itinayla bildir. Bu kadar kendini kaf dağında görmesinin sebebi nedir acaba beyzadenin.:eek:lmaz:

Böyle bir sebepten solayı nasıl görüşmez ailenle. Niye müsade ettin buna, tavrını niye koymadın. Bayramda seyranda eşinin ailesine gitmeyin adam var karşında herne kadar eşinde olsa, kesinlikle tavrını koy, gerçi geç kalmışsın bunda ama, neyse.

Arkadaşım, 3 senedir sen niye gidiyorsun onu ailesine, kısasa kısas. Sanki senin anan baban onun anasına küfretmiş, psikopat insanlar. Çok da mantıklı konuşmuş annen, akıllı kadınmış, eşinin halt yemesi o. (seni işten çıkarmaya çalışması yani)

Ben olsam kılımı kıpırdatmam yeminle, hatta okkalı bir kavga ederim, aklını başına getirmek için.

bencil herifalsanaalsanasmile

ne yapayım şimdi akşam...bu benimle kesin konuşmaz tavrına devam eder biliyorum..benden bekler yine sanki suçluymuşum gibi..

peki arkadaşlar suçlumuyum..lütfen söleyin..belki ben farkında değilimdir ne bileyim kafam durdu..bunun böyle davranması acaba bendemi hata var dedirtiyor bana..
ne yapayım akşam ben
yani aslında öyle bişey yapmam lazımki kendi hatasını görebilsin...

Evet suçlusun. Peki neden suçlusun??
3 yıldır onun senin ailene gelmemesinde bir sakınca görmediğin için, hiçbirşey yokmuş gibi hayatına devam ettiğin için suçlusun. Tavrını koymadığın için suçlusun. Burnundan getirmediğin için suçlusun. hep alttan aldığın için, beyfendinin burnunun deeee fizana ulaşmasını sağladığın için suçlusun. Suçlusun işte:nazar:

Evet suçlusun. Peki neden suçlusun??
3 yıldır onun senin ailene gelmemesinde bir sakınca görmediğin için, hiçbirşey yokmuş gibi hayatına devam ettiğin için suçlusun. Tavrını koymadığın için suçlusun. Burnundan getirmediğin için suçlusun. hep alttan aldığın için, beyfendinin burnunun deeee fizana ulaşmasını sağladığın için suçlusun. Suçlusun işte:nazar:

katılıyorum sana arkadaşım

bence eşini fazla şımartmışsın koca 3 sene gidilmezmi hiç ailene
sen evlisin artıkk mecburen gelicek senle ailene üstelik bayramlarda ne yapsa gitmeliydi
bence bi çözüm bulun ya barışın yada herkes anasına yanlız gitsin madem sende gitme artık onun anasına

bu arada bence tavrınızda çok haklısınız üstelik bu kadar trip yapacak bi durumda yok eşiniz fazla abartmış

X