Moralim çok bozuk

Lonelypoet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
2.197
1.573
40
Diğer yere açıcaktım ama ordan gören yorum yapan olmuyor lütfen biraz burda kalırsa sevinirim.Kızlar bu seneki öğrenci sayım 25 kişi ve çok yaramaz var her gün baygın halde eve geliyorum sürekli oyun etkinlik şarkı vs herşeyi yapıyorum eğleniyolar ama bi yere kadar her şeyi bozan 5 6 öğrenci mahvediyor bağırmıyorum uyarıyorum hediye vs deniyorum ama bana mısın demiyo tavsiyelerinizi bekliyorum sanırım kalabalık olduğundan oluyor malum tek tek ilgilenmek zor oluyor hepinize şimdiden teşekkürler

Ebeveynleri ile görüşün ona göre yol cizersiniz belki problemli bir ailelere sahip olduklarından böyle davranıyor olabilirler
Aynen parçalanmış aileler konuştum onlarda konuştuklarını falan söylüyorlar sabah gelince iyi ama diğerleriyle beraber şımarıyolar

Hocam serbest oyun oynamalarına teşvik ederseniz bu sürede biraz dinlenme fırsatınız olur. Onun dışında sınıfınızda müzik açma imkanınız var ise spor yaptırabilirsiniz müzik eşliğinde. Hem çok hoşlarına gidiyor hem de enerjilerini atıyorlar.
Yine sınıf imkanlarınız var ise projeksiyonla tavana yansıtarak powerpointle hazırlanmış hikayeler okuyabilirsiniz. En hareketli öğrencilerin bile dikkatini çekiyor bu.

Çocuk çocuğu gördüğü zaman huyu değişir.. evde durdukları gibi durmazlar..
Hareketli çocuklara ayrı ayrı bir kaç defa sınıfta 'beni dinlersen sevinirim' diye hitap ederseniz. azda olsa etki eder..
Okulun ilk günleri olduğu için normal ileri ki zamanlarda biraz daha uyum sağlarlar..

uzmanlar hediyeyi önermiyorlar çünkü çocuk bir süre sonra ona da alışıp sıkılabiliyormuş;o çabuk sıkılan birkaç çocuğa onlara uygun ekstra etkinlik verebilirsiniz belki , disiplinsizliğe mahal vermiycek şekilde ayağa kalkıp hareket edecekleri aktivitelere yönlendirebilirsiniz,mesela şarkıdan sıkıldı diyelim " şimdi x gelip bize bu şşarkıya uygun hareketler öğretsin" diyebilirisniz

X