• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk yeni evliyim??

Yahu evlenirken bu adamlarla hiç mi zaman geçirip tanımıyorsunuz anlamıyorum ki. Yani kınamak da değil niyetim ama 10 yıllık 15 yıllık olsa dicem ki adam heyecan arayışına girdi sonradan huyu suyu değişti. Ama daha 2 buçuk aylık evlilikte neyden sıkılmış olabilir. Her şeyden önce size saygısı yokki daha 2 bucuk aylık karısını düşünmeden umursamadan liseli ergenler gibi av peşine düşmüş. Siz de durmuş bişey dersem kızar diyorsunuz. Önce sizin kendinşze saygı duyup değerli olduğunuzu anlamanız lazım. Böyle adamların karşısında ezilip büzülmeyin ne olur.

8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Neyse kayinvalidem icerlenmis bizi istemiyorlar mi diye . Benimkine söylememiş benimki baskasindan duymuş annesi kiz ariyormus. Gel annemle konus heni anlamiyor diyor.
Bu adam sizi hiç önemsememiş ki zaten :))

Size kullandığı cümleye bak :KK43:

Eğer gidip kv 'ye oğlunla ben evlenmek istiyorum dedi iseniz bu evlilikten bir hayır beklemeyin

Kimse kimseyi ikna etmek mecburiyetinde değil ben olsam buluşalım der buluşma yerine gelmesini beklerdim orda da o kişi bendim der resti çekerdim net.

2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Adam sizi aldatıyor ve üstelik belli ki başka kadınlarla da cinsel birliktelik yaşamak istiyor.. Ya da daha öncede yaşadı yaşamaya devam ediyor.. Size gelince de meşgul.. Ev adresleri falan istemeler başka birşey olamaz.. Ve siz h bunlara rağmen "trip atsam" falan diyorsunuz . Gerçekten trip atmalık mı yoksa cinnetlik bir durum mu?? Yani tabi herkesin yapısı farklıdır ama neden kendinizi bu kadar ezik görüyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.. Trip atsam, biraz kızsam bana daha da sinirlenir falan diyorsunuz???? Siz bu adamın karısı olduğunuza emin misiniz??Çok üzücü.. Bu adam neden böyle diye sormuşsunuz şeref yoksunu, karaktersiz bir adamla evlenmişsiniz maalesef o yüzden.. Allah sizi bu adamdan tez zamanda kurtarsın ama lütfen akıllıca davranın.. Tabi siz kurtulmak isterseniz..

Bu konu belki fake ama günümüz de çok fazla var kocanın gözü dışarda olduğunu bile bile susuyorlar anlam veremiyorum gerçekten insan nasıl hiçbirşey olmamış gibi ayni yastığa başını koyabiliyor aklım almıyor büyük konuşmak gibi olmasın ama sindiremem böyle bi durum olsa

Sizin fake hesabinizdaki kişi gerçek bir kadin olsaydı eşiniz sizi aldatacakti farkındasınız di mi? Hala neyin guveninden bahsediyosunuz? Sen ne yapmaya calisiyosun derse sosyal medyada kızlarla yazısan naptigi belli olmayan bi adama güvenmiyorum kimse de güvenmez dersiniz sizin ağzınız yok mu?

2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Siz ciddi misiniz... Ne demek sinirlenir. Ortaligi ayaga kaldırın aldatiliyorsunuz. 2.5 ayda boyleyse yillandiginizi düşünemiyorum. Sizi dinlemiyor siz de takmiyorsunuz. Siz nasil katlanabiliyorsunuz tüm bu olanlara???

Daha 2.5 Aylık evlisiniz ve eşiniz şimdiden böyle sizin için çok üzüldüm bu adamdan bir cacık olmaz

Iyi de bu evlilik zaten bitmiş. Ne olur aldatanları affetmeyin. Ne güveni güven mi kalmış. Birazcık kendinize değer veriyorsanız boşanın, yolunuza bakın geç olmadan, çocuk olmadan. Aldatma sadece cinsellikle olmuyor ki ,bu adam cinsel olarak ta sizi aldatmıştır. Güveni zedelenir diyerek delirtmeyin insanı sinirlerim bozuldu.

belki düzelir çocuk eve bağlar diyerek çocuk yapmayın neolur

Tanımadığı kızlarla fake hesaptan konuşup adres soruyor. Ve sen kocam kızar diyorsun. Adam seni aldatıyor farkındamısın? Kocanın kızması mı sorun burda ? Sadakatsiz ve arsız bir kocan var. Boşanmalısın yol yakınken

Amacın ne senin der çok kötü kavga ederiz güveni biter
Güveni biter derken?Ha sizin ona olan guveniniz bitmemiş demek ki 🤔Aman bacım Allah korusun,sen şimdi aranıyor,millete buluşalım diye adres veriyorsun ya,sana guveni biterse naparsin 🙄

Back