- Konu Sahibi Blackworld_
Senin güvenin varmı ki ona. Zaten fake hesapla kadın kız kandırarak eğlenen sefille ne bilim nasıl evlilik sürdürcenAmacın ne senin der çok kötü kavga ederiz güveni biter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin güvenin varmı ki ona. Zaten fake hesapla kadın kız kandırarak eğlenen sefille ne bilim nasıl evlilik sürdürcenAmacın ne senin der çok kötü kavga ederiz güveni biter
Bence onun güveninden çok kendi biten güveninizi neden düşünmüyorsunuz şaka gibiAmacın ne senin der çok kötü kavga ederiz güveni biter
Bence çocuk yapma.Yok yani bu eşin kimse olmamış o .Sana da yazık olur.Gıtsın ne yapıosa yapsın canının ıstedıgıyle.Annesının egıtenedıgını sen mı egıteceksın?2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Benuniversite alttan kalmış dersimi veriyorum o da iyi bir fabrikada isciEşinin mesleği ne ? Sen çalışıyor musun ? Önceki konudan bildiğim annen ve kardeşlerin var baban vefat etmiş 22 yaşındasın evliliğin görücü usulü olmuş..
Gbt çıkartmış kadar oldum
Bişey derse suçlu konu sahibi çıkar çünküKorkarım ki eve kadın attıgında yan kanepede sessiz sedasınız bekleyecekmişsiniz gibi....
Allah korusun. Okadar da degildir. Bence adam cok kavgaci ve arsiz bir tip. Konuyu yazan arkadasda yeni evlendigi icin ve ailesinin destegini hissetmedigi icin nasil davranacagini sasirmis.Korkarım ki eve kadın attıgında yan kanepede sessiz sedasınız bekleyecekmişsiniz gibi....
Onun güveni bitse kaç yazar ya biraz geniş çaplı düşünün mesela eşiniz resmen sizi altadacak gibiAmacın ne senin der çok kötü kavga ederiz güveni biter
Ergenlik döneminde bastırılmış erkekler eninde sonunda yaşıyor ergenliğini :))2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Böyle bir yorum yazmak istemezdim ama gerçekten çok üzgünüm... yan kanepede otur demis kendisine.... üzgünüm Aslında konu sahibinin yaklasımı tamamen psikolojik bozukluk umarım atlatırBişey derse suçlu konu sahibi çıkar çünkü
Amacın ne senin der çok kötü kavga ederiz güveni biter
Ya tabikide Allah korusun bende istemem kimse istemez ama yorumları bu şekilde olduğu için bizlerde ani parlıyoruz kendisine gelmesi için. Çünkü çok üzüldüm, canım sıkıldı umarım atlatır.Allah korusun. Okadar da degildir. Bence adam cok kavgaci ve arsiz bir tip. Konuyu yazan arkadasda yeni evlendigi icin ve ailesinin destegini hissetmedigi icin nasil davranacagini sasirmis.
Onun sana güveni bitince problem :)))Amacın ne senin der çok kötü kavga ederiz güveni biter