• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk yeni evliyim??

2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Bence çocuk yapma.Yok yani bu eşin kimse olmamış o .Sana da yazık olur.Gıtsın ne yapıosa yapsın canının ıstedıgıyle.Annesının egıtenedıgını sen mı egıteceksın?

Bu adam bir günde böyle olmadı değil mi?

Aman kızmasın bilmem ne diye susmuşsunuz. Hiç gizli saklı yapmadan aleni bir şekilde sanal zamparalık yapmasından belli. Öyle emin ki ne yapsa sesinizi çıkarmazsınız. Bundan sonra da çıkarmayacaksınız zaten. Arada yakaladıkça konu açarsınız,

Kocamı yakaladım
Kocamı yine yakaladım
Kocamı bi daha yakaladım
Kocamı tekrar yakaladım...

Korkarım ki eve kadın attıgında yan kanepede sessiz sedasınız bekleyecekmişsiniz gibi....
Allah korusun. Okadar da degildir. Bence adam cok kavgaci ve arsiz bir tip. Konuyu yazan arkadasda yeni evlendigi icin ve ailesinin destegini hissetmedigi icin nasil davranacagini sasirmis.

Sana yazan bendim deseniz Size yine eğlendiğini söyleyecek. Ama böyle eğlence anlayışı olmazki. Alın karşınıza konuşun. Elalem istek yollayabilir kabul etmeyeceksin, yazan olursa konuşmayacaksın. Evli barklı adamsın kendine gel yoksa biter diyeceksiniz.

2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Ergenlik döneminde bastırılmış erkekler eninde sonunda yaşıyor ergenliğini :))

Ikinizinde isi gucu yok fake hesap aciop duruyorsunuz galiba 🤣🤣🤣 bu adamdan bir de korkuyor musunuz siz??Yazik valla..Siz evli oldugunuza emin misiniz??

Allah korusun. Okadar da degildir. Bence adam cok kavgaci ve arsiz bir tip. Konuyu yazan arkadasda yeni evlendigi icin ve ailesinin destegini hissetmedigi icin nasil davranacagini sasirmis.
Ya tabikide Allah korusun bende istemem kimse istemez ama yorumları bu şekilde olduğu için bizlerde ani parlıyoruz kendisine gelmesi için. Çünkü çok üzüldüm, canım sıkıldı umarım atlatır.

Bn olsam tanimadigi bi arkadasimla gorustururdum sonra onlarin yanina gider tekmeyi basardim simdi siz yuzune vurursaniz bn senin oldugunu anladim bilerek oyle yaptim der

Back