• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk yeni evliyim??

Adam 2.5 ayda mevzuyu aşmış. Bu resmen aldatmadır. Sen hala ne duruyorsun adam seni ayak üstü yiyor. Kimbilir daha neleri vardır

Eski konularınıza baktım da ilişki konusunda mantıklı karar verenilen biri değilsin sanırım. 8 aylık bir erkek arkadaşınız varken (o da hanzoymuş) evlenmeyi düşünürken iş yerinizden birindende etkileniyormuşsunuz.bu olaylar Nisan da olmuş. Ondan ayrılıp hangi ara bununla tanışıp evlendiniz.

Bu kadar kısa sürede tanışıp evlendiğiniz adama tabi ki sen ne yapıyorsun diyemezsiniz. Tanımamışsınızdır bile birbirinizi. Neden ve nasıl yapıldığı belli olmayan bir evlilik

Bunu ilk kez yazıyorum bir konuya çünkü başka alternatifi yok. Boşan. Ciddiyim yol yakınken kurtul bu adamdan.

eşinize neden sürekli birileri mesaj atma gereği duyuyor onu anlamadim,
çok mu yakışıklı,
yada eşiniz sizin bilmediginiz bir platformdan kizlarla görüsüyor oedan geliyor mesajlar

Burda daha neler okuyacagim acaba, gercekten pes yani ve sen hala guveni biter diyorsun ya su adamlara bu kadar deger vermeyi birakip kendinize mi versenjz o degeri...

22 yaşındayım annemle yaşıyorum babam sizlere ömür 7 sene önce vefat etti. Abim ve ablalarım var. Geçen aylarda gorucu geldi kabul etmedim fakat o kisiyi gorunce fikrim degisti ablasini vs biliyodum zaten onlar araci oldu. Yaklasik 20 gundur gorusuyoruz aramiz iyi. Kadin kadin aile tanismasi oldu gecen hafta bir dedigimizi iki etmediler pek her konuda ılımlı yaklastilar fakat anlasilamayan konular var. Benim ailem biraz farkli annem diyor yok bu kadar bu kadar bilezik ablamsa hep kendi cevresinde asiri zenginlerle gorusmemi sey etti fln . Neyse karsi taraf temmuz 15 gibi nisan istiyor ailem hep herseyi uzatmak istiyor. Birseyi cok uzatmak iyi degil fakat karsi tarafta cok aceleci ben 2 ara 1 derede kaldim. Abimse cok degisik o gun karsi taraf oturmaya geldi gittiklerinde durumu anlatmak icin abimi cagirdigimizda banane tarzinda yaklasimda bulunup gelmedi. Karsi taraf 2 hafta sonra gelmeyi dusunuyor nisan olucak diyor ama bizimkiler lay lay lom . Psikolojim cok bozuldu . Neyi nasil toparlicam onuda bilmiyorum. Ailem isteme nişan ayri istiyor neymiş istemede benim icin bilezik mevzusu konusucaklarmis isteme olmadan nisan alisverisine gidilmezmis . Erkek arkadaşım da asiri yakisikli biri ve ondan karsi surekli aklimda bilenen bir problem var o da cok se..s icerikli konusmak istemesi. Evlenicez biz diyor sadece konusuyorum sana birsey mi yapiyorum sanki diyor. Ben napicam bilmiyorum. Psikolojim cok bozuldu.
Sizi arkadaşlar uyarmışlar acele etmeyin diye.
Sırf yakışıklı diye sizinle ilk günlerde bile abazan gibi seks konuşan adamla evlenirseniz ihmal edilmeniz çok normal. Çünkü arayışta eşiniz. Ve bu arayışlar asla bitmez. En azından çocuk yapmayın.

Ben ortada bir evlilik görmüyorum.
Evde hizmetini gorecek bir kadinla yasamak zorunda olan pislik bir adam var sadece.
Arkadan kendine istedigi bir hayat kuran..

Aile apartmanı. Amacın ne senin der suçlu ben olurum . Çok kötü kavgaya gider.

“Ulan asıl senin amacın ne?” Diye sormak aklınıza gelmiyor mu?
Genel olarak konuya yazdığınız cevaplar, bakış açınız çok garip.
Düzelir sabret cevabını almak için takla atıyorsunuz adeta

Bacım çok kurcalama sen. Belli ki bi aksiyon da almayacaksın. Psikolojin bozulmasın bari.. cehalet mutluluktur diye boşa dememişler..

sosyal medyaya düşkün erkeklere karşı hep önyargılıyımdır zaten, sizin konunuzla bir kere daha teyit etmiş oldum...

Sanmıyorum konuları gerçek ama gerçekleri söyleyince savunmaya geçti sadece merak etme yakışıklı kocasının her şeyini bu kafayla çeker
Bende öyle düşündüm de kafa karistirmak ıstemedim o kafayla daha çok fakelerle karsilasir

Back