- Konu Sahibi Blackworld_
Adam 2.5 ayda mevzuyu aşmış. Bu resmen aldatmadır. Sen hala ne duruyorsun adam seni ayak üstü yiyor. Kimbilir daha neleri vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi arkadaşlar uyarmışlar acele etmeyin diye.22 yaşındayım annemle yaşıyorum babam sizlere ömür 7 sene önce vefat etti. Abim ve ablalarım var. Geçen aylarda gorucu geldi kabul etmedim fakat o kisiyi gorunce fikrim degisti ablasini vs biliyodum zaten onlar araci oldu. Yaklasik 20 gundur gorusuyoruz aramiz iyi. Kadin kadin aile tanismasi oldu gecen hafta bir dedigimizi iki etmediler pek her konuda ılımlı yaklastilar fakat anlasilamayan konular var. Benim ailem biraz farkli annem diyor yok bu kadar bu kadar bilezik ablamsa hep kendi cevresinde asiri zenginlerle gorusmemi sey etti fln . Neyse karsi taraf temmuz 15 gibi nisan istiyor ailem hep herseyi uzatmak istiyor. Birseyi cok uzatmak iyi degil fakat karsi tarafta cok aceleci ben 2 ara 1 derede kaldim. Abimse cok degisik o gun karsi taraf oturmaya geldi gittiklerinde durumu anlatmak icin abimi cagirdigimizda banane tarzinda yaklasimda bulunup gelmedi. Karsi taraf 2 hafta sonra gelmeyi dusunuyor nisan olucak diyor ama bizimkiler lay lay lom . Psikolojim cok bozuldu . Neyi nasil toparlicam onuda bilmiyorum. Ailem isteme nişan ayri istiyor neymiş istemede benim icin bilezik mevzusu konusucaklarmis isteme olmadan nisan alisverisine gidilmezmis . Erkek arkadaşım da asiri yakisikli biri ve ondan karsi surekli aklimda bilenen bir problem var o da cok se..s icerikli konusmak istemesi. Evlenicez biz diyor sadece konusuyorum sana birsey mi yapiyorum sanki diyor. Ben napicam bilmiyorum. Psikolojim cok bozuldu.
Çok yakışıklıeşinize neden sürekli birileri mesaj atma gereği duyuyor onu anlamadim,
çok mu yakışıklı,
yada eşiniz sizin bilmediginiz bir platformdan kizlarla görüsüyor oedan geliyor mesajlar
Yakışığı batsın onun tam bir abazaa yaşı kaç ergenliğe yenimi girdi?Çok yakışıklı
26Yakışığı batsın onun tam bir abazaa yaşı kaç ergenliğe yenimi girdi?
Bu size bir fayda sagladi mi peki?Çok yakışıklı
Aile apartmanı. Amacın ne senin der suçlu ben olurum . Çok kötü kavgaya gider.
Sanmıyorum konuları gerçek ama gerçekleri söyleyince savunmaya geçti sadece merak etme yakışıklı kocasının her şeyini bu kafayla çekerArkadaşlar sakin olun bu arkadaş erkekmiş veya bekar fit bi kızmış vs vs fakeymis bam yedi
Bende öyle düşündüm de kafa karistirmak ıstemedim o kafayla daha çok fakelerle karsilasirSanmıyorum konuları gerçek ama gerçekleri söyleyince savunmaya geçti sadece merak etme yakışıklı kocasının her şeyini bu kafayla çeker