• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk yeni evliyim??

Adam gözü acilmamis kizi alip aile apartmanina oturmus. Isini gördürüyor ama araniyor hala. Kiz da daha kendini bile savunamiyor bastirildigi icin. Ailesi yok mu acaba
Insallah arkasinda duracak bir ailesi vardir haklisiniz. Ama ben aileden once kendisinde bunlara katlanmaya razi olamayacak ozsaygi ve biraz da akıl olmasını isterim. Ha bir de hemen hamile kalmayacak kadar bilinç lutfen🙏 hem uzuluyorum hem kiziyorum ya.

Canım ben genellikle yorum yapmadan önce eski konulara bakıyorum şimdi senin şubat gibi bi konun var 8 aylık ilişkin olduğunu yazın evleneceginizi yazdığınız tek tek okumadım onu ama dikkatimi çeken 20 günlük tanıdığın daha doğrusu görücü gelen kişiyle mı evlendin sen ?
Evet 4 ay görüşüp evlendik

Eşinin mesleği ne ? Sen çalışıyor musun ? Önceki konudan bildiğim annen ve kardeşlerin var baban vefat etmiş 22 yaşındasın evliliğin görücü usulü olmuş..

Gbt çıkartmış kadar oldum :KK70::KK70:

Evlenmek icin cok yanlis bir adami secmissiniz. Kizarsa kizin. Hakli olan siz, suclu olan o. Böyle sus pus bir kösede beklemeyin, yoksa ilerde aldatmasi kacinilmaz olur. Ben olsam ciddi bir sekilde uyariridim ve eger devam ederse annemin evine giderimki, isin ciddiyetini fark etsin.
+1🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💞💞💞

Şimdi nasıl ortaya cikaricam napicam. Ben olduğumu söyleyemem suclu ben olurum kendini hep haklı çıkaran bı adam. Bana çok önceden diyodu ki işte fakeler yazdı kim olduğunu çıkarmaya çalıştım falan. Kızsamda dinlemiyodu ben napicam
Biraz cazgirlasman gerekiyor böyle insanlara karsi. Senin gözünü korkutmus. Hep kendini hakli cikartiyor demissin, böyle insanlar genelikle narsist oluyorlar. Sakin cocuk yapmaya kalkisma, korun.
Sen onun baskalariyla yazismasindan rahatsiz oldugunu belirttigin halde, bu tavirlari sergilemekten vazgecmiyorsa, demeki sana saygi duymuyor.
Gerekirse aile büyüklerinden yardim iste.

Eşinin seni sevdiğine emin mısın çünkü seven insan bunu yapmaz yaşında küçük ne diyeceğimi bilemedim ya boşan desem evet kolay değil ama bu adamla da omur geçmez cocuk düşünme sakın ha cocuk olsa evliliğim düzelir düşüncesi ile bunu yapma çünkü düzelmez

2.5 aylık evliyiim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Yazık sana daha adam ergenliğini bitirmeden evlenmişsin. Sende bi değişiksin adam belkide o kişilerle görüşüyor aldatıyor seni söylersem bana kızar diyorsun ben çoktan ağzına s... evden göndermiştim o adamı. Adam kelimesi bile fazla ona yazık etme kendine

2.5 aylık evliyiim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Ben evi başına yıkmıştım şimdiye kadar. Kızar diye korkuyorsunuz. Şiddet mi uyguluyor? Paranız pulunuz gidecek yeriniz mi yok?

Konu sahibi neden hesaplar arasında geçiş yapıp yorum yapıyorsunuz?

Aileniz yok mu? Zorla mi evlendirildiniz ? Adam nasil üste çıkabiliyor fake hesaba bile konum atmış

Back