• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk yeni evliyim??

2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Acele evlilik kararımı aldınız?bu kadar yeni bir Evlilikte gizli fake hesaplar .Neymiş eğlenmek için ,gırgır olsun diye takılıyormuş .Ona sorun siz aynı şekilde davransanız tepkisi ne olurdu ?Kocanızın aklı bir karış havada ,evliliğin sorumluluğunu üstlenemeyecek,hovarda bir tip olduğu ortada .Çocuk yapmayın ,ikaz edin konuşun .Küserse küssün,bu konuda tavrınızı net koyun .Gerçek yüzü böylece ortaya çıkmış olur .

Güven hakkında ne ilginç bir konu. Eşinin bana güveni biter diyorsun da, asıl guvenmemen kişi kocan ama sen bunu idrak bile edemiyorsun.

Şimdi nasıl ortaya cikaricam napicam. Ben olduğumu söyleyemem suclu ben olurum kendini hep haklı çıkaran bı adam. Bana çok önceden diyodu ki işte fakeler yazdı kim olduğunu çıkarmaya çalıştım falan. Kızsamda dinlemiyodu ben napicam
Kim olduğunu öğrenip napıcakmış eskilerden beklediği biri mi var da onu çıkarcak, aynı hareketi bekarken yapsa anlıcam hangi eski sevgilim acaba diye düşünebilir ya da biri benden mi hoşlanıyo ya da biri benle alay mı ediyo diye de düşünebilir ama bu insan evli evli böyle şeylerle uğraşması ilgilenmesi çok saçma ve seni aldatıyo aldatma illa fiziksel olmaz

Napicagimi şaşırdım beni hep suçlu durumuna düşüruyor çok üzülüyorum . Kimsem yok anlatabilecegim herşeyi icime atiyorum
Çıkıp gitsenize o evden ailenizin yanına.
Düşünecek yanı mı kalmış bu işin?
Yoksa kocanız siz evdeyken başka kadın getirecek o eve.
Gidişat bunu gösteriyor, göremiyor musunuz?

2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Pasadaki keyfe bak hem haltlari yiyo hem karisini azarliyo o ne güzel dunyaymis oyle ya.
Sen de kizar delirir diye alttan mi aliyosun? Bravo.
Sen delirsene bi kere televizyonu falan kır bak bakalim ne yapacak? Üstüne bide terket evi. Kendi kendine delirsin dursun.
Beklemen hata.

Eş demeye bin şahit lazım bu varlığa. Siz iyimisiniz hala sinirlenir, çok büyük kavga çıkar diyorsunuz. O büyük kavgayı sizin cikarmaniz lazım size zarar verebilecek biriyse onleminizi alarak. Bir ömür gecirebilecekmisiniz bu şahısla?

Back