Moralim çok bozuk yeni evliyim??

Adam gözü acilmamis kizi alip aile apartmanina oturmus. Isini gördürüyor ama araniyor hala. Kiz da daha kendini bile savunamiyor bastirildigi icin. Ailesi yok mu acaba
Insallah arkasinda duracak bir ailesi vardir haklisiniz. Ama ben aileden once kendisinde bunlara katlanmaya razi olamayacak ozsaygi ve biraz da akıl olmasını isterim. Ha bir de hemen hamile kalmayacak kadar bilinç lutfen hem uzuluyorum hem kiziyorum ya.

Evet 4 ay görüşüp evlendik

Eşinin mesleği ne ? Sen çalışıyor musun ? Önceki konudan bildiğim annen ve kardeşlerin var baban vefat etmiş 22 yaşındasın evliliğin görücü usulü olmuş..

Gbt çıkartmış kadar oldum

+1

Biraz cazgirlasman gerekiyor böyle insanlara karsi. Senin gözünü korkutmus. Hep kendini hakli cikartiyor demissin, böyle insanlar genelikle narsist oluyorlar. Sakin cocuk yapmaya kalkisma, korun.
Sen onun baskalariyla yazismasindan rahatsiz oldugunu belirttigin halde, bu tavirlari sergilemekten vazgecmiyorsa, demeki sana saygi duymuyor.
Gerekirse aile büyüklerinden yardim iste.

Eşinin seni sevdiğine emin mısın çünkü seven insan bunu yapmaz yaşında küçük ne diyeceğimi bilemedim ya boşan desem evet kolay değil ama bu adamla da omur geçmez cocuk düşünme sakın ha cocuk olsa evliliğim düzelir düşüncesi ile bunu yapma çünkü düzelmez

Yazık sana daha adam ergenliğini bitirmeden evlenmişsin. Sende bi değişiksin adam belkide o kişilerle görüşüyor aldatıyor seni söylersem bana kızar diyorsun ben çoktan ağzına s... evden göndermiştim o adamı. Adam kelimesi bile fazla ona yazık etme kendine

Ben evi başına yıkmıştım şimdiye kadar. Kızar diye korkuyorsunuz. Şiddet mi uyguluyor? Paranız pulunuz gidecek yeriniz mi yok?

Konu sahibi neden hesaplar arasında geçiş yapıp yorum yapıyorsunuz?

Aileniz yok mu? Zorla mi evlendirildiniz ? Adam nasil üste çıkabiliyor fake hesaba bile konum atmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…