Moralim çok bozuk yeni evliyim??

Ben napicam onu sasirfim zaten
Ailesine söylesen hak verirler ama oğullarının arkasında dururlar. Biraz zaman geçsin bakalım bir yılın dolmasını bekle şu an istesende boşanamazsın baktın bir yıl içinde kendini toparladı devam et toparlamazsa bile bilede aldanma kendi ömründen verme. Yeni evlisiniz alışma sürecindesiniz daha evli bi adam olduğunu idrak etmesi zaman alır

Gel görüşelim demekten kasti ne?Sizde ben ne yapayım mi diosunuz??2 aylik evlilikte böyleyse sonrayi düşünmek bile istemiyorum

Ben bu durumu söylesem hakliyken haksız olurum

Severek mi evlendiniz? Gözü dışarda gibi geldi bana.
Sinir oluyorum böyle insanlara. Bismillah bı dur daha 2-3 aylık evlisin ya. Hiç yapmasınlar tabi ama böyle zihniyete sahipse bismillah çekeyim dedim.

Ben bu durumu söylesem hakliyken haksız olurum
Mesela neden haklıyken haksız oluyorsunuz. Eşiniz evli ama ilişkim yok demiş sosyal medyada tanıştığı kişiye randevu vermiş savunulacak bir tarafı yok. Siz daha şimdiden özgüvensizlik edip onun ekmeğine yağ sürüyorsunuz.

Canım ben genellikle yorum yapmadan önce eski konulara bakıyorum şimdi senin şubat gibi bi konun var 8 aylık ilişkin olduğunu yazın evleneceginizi yazdığınız tek tek okumadım onu ama dikkatimi çeken 20 günlük tanıdığın daha doğrusu görücü gelen kişiyle mı evlendin sen ?

Sizin olduğunuzu biliyodur belki

Daha coluk cocuk denecek yasta evlenmissiniz. Yasiniz 22 ama hem sizin hem esinizin davranislari ergenlige girmis cocuklar gibi. Bilmiyorum egitim ve calisma durumunuz nedir ama boyle bir kütüge kendinizi harcatmak yerine yeni ve size yakisan bir hayatin pesinden gitmeyi dusunmez misiniz? Zira esinizin tam bir mal müdürü oldugu ortada

Adam gözü acilmamis kizi alip aile apartmanina oturmus. Isini gördürüyor ama araniyor hala. Kiz da daha kendini bile savunamiyor bastirildigi icin. Ailesi yok mu acaba

Fake hesapların herhalde geçmiş ilişkilerindeki kişiler olduğunu düşünüyor.Yoksa bir insan neden fake hesaplarla bile görüşmek ister ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…