- 6 Ağustos 2020
- 343
- 277
- 18
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Ailesine söylesen hak verirler ama oğullarının arkasında dururlar. Biraz zaman geçsin bakalım bir yılın dolmasını bekle şu an istesende boşanamazsın baktın bir yıl içinde kendini toparladı devam et toparlamazsa bile bilede aldanma kendi ömründen verme. Yeni evlisiniz alışma sürecindesiniz daha evli bi adam olduğunu idrak etmesi zaman alırBen napicam onu sasirfim zaten
Gel görüşelim demekten kasti ne?Sizde ben ne yapayım mi diosunuz??2 aylik evlilikte böyleyse sonrayi düşünmek bile istemiyorum
O da aklı sıra fakeleri kandiriyormuşGel görüşelim demekten kasti ne?Sizde ben ne yapayım mi diosunuz??2 aylik evlilikte böyleyse sonrayi düşünmek bile istemiyorum
O da aklı sıra fakeleri kandiriyormuş
Ben bu durumu söylesem hakliyken haksız olurum"O.spnun mastırı ağlar suçunu bastırır" diye bi laf var kocanızınki o hesap. Burda kızıp bağırması gereken o değil sizsiniz. Ayrıca bu adam 2.5 ayda mı böyle oldu birden. Evlenmeden önce hiç belli etmedi mi bu tavırlarını
Kandırdığı tek kişi sizsiniz maalesefO da aklı sıra fakeleri kandiriyormuş
Mesela neden haklıyken haksız oluyorsunuz. Eşiniz evli ama ilişkim yok demiş sosyal medyada tanıştığı kişiye randevu vermiş savunulacak bir tarafı yok. Siz daha şimdiden özgüvensizlik edip onun ekmeğine yağ sürüyorsunuz.Ben bu durumu söylesem hakliyken haksız olurum
Haksız olsan ne olur ki. Adam sana 50 cm uzunluğunda 5 cm çapında boynuz takıyor farkında mısın ?Ben bu durumu söylesem hakliyken haksız olurum
Sizin olduğunuzu biliyodur belki2.5 aylık evliyiim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Daha coluk cocuk denecek yasta evlenmissiniz. Yasiniz 22 ama hem sizin hem esinizin davranislari ergenlige girmis cocuklar gibi. Bilmiyorum egitim ve calisma durumunuz nedir ama boyle bir kütüge kendinizi harcatmak yerine yeni ve size yakisan bir hayatin pesinden gitmeyi dusunmez misiniz? Zira esinizin tam bir mal müdürü oldugu ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?