- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Lise mezunu mu yaniBenuniversite alttan kalmış dersimi veriyorum o da iyi bir fabrikada isci
Bu adam sizi hiç önemsememiş ki zaten :))8 aylık bir iliskim var . Ben 22 o 23 yasinda. Normalde ocakta aile tanismasi bu yaz dugun vardi . Ama annem okulum tamamen bitmedigi ve babam hayatta olmadigi ben herseyi tek yetistiremeyecegim icin erteledi.
Neyse kayinvalidem icerlenmis bizi istemiyorlar mi diye . Benimkine söylememiş benimki baskasindan duymuş annesi kiz ariyormus. Gel annemle konus heni anlamiyor diyor.
Valla aynen sok geçirerek okuyorum çoğu konuyuAdam sizi aleni aldatıyor siz onun sinirlenmesine mi takıldınız..
Yahu bizim kadınların içtiği suya xanax falan mı koyuyorlar kafalar bir değişik
Adam sizi aldatıyor ve üstelik belli ki başka kadınlarla da cinsel birliktelik yaşamak istiyor.. Ya da daha öncede yaşadı yaşamaya devam ediyor.. Size gelince de meşgul.. Ev adresleri falan istemeler başka birşey olamaz.. Ve siz h bunlara rağmen "trip atsam" falan diyorsunuz . Gerçekten trip atmalık mı yoksa cinnetlik bir durum mu?? Yani tabi herkesin yapısı farklıdır ama neden kendinizi bu kadar ezik görüyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum.. Trip atsam, biraz kızsam bana daha da sinirlenir falan diyorsunuz???? Siz bu adamın karısı olduğunuza emin misiniz??Çok üzücü.. Bu adam neden böyle diye sormuşsunuz şeref yoksunu, karaktersiz bir adamla evlenmişsiniz maalesef o yüzden.. Allah sizi bu adamdan tez zamanda kurtarsın ama lütfen akıllıca davranın.. Tabi siz kurtulmak isterseniz..2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Kavgaya gitsin, bence bu konu biraz kavgaya da gitmeli.Aile apartmanı. Amacın ne senin der suçlu ben olurum . Çok kötü kavgaya gider.
Er bi zahmet kavga edin yani adam ava çıkmış sen diyorsun kavga başkası olsa adamı keser di vallaha. Ben anladım sen fakesin yoksa bu salaklığın başka anlamı olamaz..Aile apartmanı. Amacın ne senin der suçlu ben olurum . Çok kötü kavgaya gider.
Siz ciddi misiniz... Ne demek sinirlenir. Ortaligi ayaga kaldırın aldatiliyorsunuz. 2.5 ayda boyleyse yillandiginizi düşünemiyorum. Sizi dinlemiyor siz de takmiyorsunuz. Siz nasil katlanabiliyorsunuz tüm bu olanlara???2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
+1Güveni mi biter ? Sen ona güveniyor musun ki ?
Güven mi? Şaka gibisiniz yahu...Amacın ne senin der çok kötü kavga ederiz güveni biter
belki düzelir çocuk eve bağlar diyerek çocuk yapmayın neolur2.5 aylık evliyim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Güveni biter derken?Ha sizin ona olan guveniniz bitmemiş demek kiAmacın ne senin der çok kötü kavga ederiz güveni biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?