- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.546
- 498
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Bence onun amacinin ne olduğu daha önemli değil miAile apartmanı. Amacın ne senin der suçlu ben olurum . Çok kötü kavgaya gider.
Napicam çok kötü durumdayim .Şaka mı yapıyorsunuz? Bu evlilik çoktan bitmiş.Farkında mısınız bilmiyorum ama bu resmen alenen aldatma.İlla cinsellik yaşanmasına gerek yok ki adresini veriyor imkanı olsa cinsel olarak da aldatacak,hatta aldatıyor belki.Kendinize biçtiğiniz değer buysa devam edin.Adamın en ufak saygısı sevgisi kalmamış.Hayretle okudum,umarım şakadır.
Adam sizi aleni aldatıyor siz onun sinirlenmesine mi takıldınız..
Yahu bizim kadınların içtiği suya zanax falan mı koyuyorlar kafalar bir değiş
Napicagimi şaşırdım beni hep suçlu durumuna düşüruyor çok üzülüyorum . Kimsem yok anlatabilecegim herşeyi icime atiyorumBen anlamadım hala kızar diyemi düşünüyorsun neyse kızlar gelir şimdi
Napicam çok kötü durumdayim .
Çok büyük hata yapıyorsun asla saklama ailenden özellikleNapicagimi şaşırdım beni hep suçlu durumuna düşüruyor çok üzülüyorum . Kimsem yok anlatabilecegim herşeyi icime atiyorum
Şimdi nasıl ortaya cikaricam napicam. Ben olduğumu söyleyemem suclu ben olurum kendini hep haklı çıkaran bı adam. Bana çok önceden diyodu ki işte fakeler yazdı kim olduğunu çıkarmaya çalıştım falan. Kızsamda dinlemiyodu ben napicamEvlenmek icin cok yanlis bir adami secmissiniz. Kizarsa kizin. Hakli olan siz, suclu olan o. Böyle sus pus bir kösede beklemeyin, yoksa ilerde aldatmasi kacinilmaz olur. Ben olsam ciddi bir sekilde uyariridim ve eger devam ederse annemin evine giderimki, isin ciddiyetini fark etsin.
Haklı olarak trip atsan o üste çıkmak için daha çok trip atar lafı ağzına tıkar asla kabul etmez suçunu ah ah o kdar iyi biliyorum ki böyle yapıdaki adamları2.5 aylık evliyiim . Eşim sosyal medya düşkünü . Sürekli profilini gizler açar beni dinlemez.Fake hesaplar yazar cevap verir bana söylerdi hep yazıyor fakeler kim olduklarını çıkarmaya çalışıyorum eğleniyorum diye. Beni dinlemiyor o yüzden takmıyodum ama uzun zamandır da yoktu birşey. Bı fake hesabım vardı girdim baktım hesabını gizlemisti şeytan dürttü istek attım msj attı fakesin fln diye dedim görüşelim ilişkin var mı profilinde tarih var dedim yoo iliskim dedi görüntülü aradı Mahalleni adını verdi gel dedi. Sözde isteykende çok yoğun meşguldür bana bile yazmaz . Ben napicam arkadaşlar bu adam neden böyle beni dinlemez kızsam trip atsam dahada sinirlenir kızar delirir ben ne yapacağımı şaşırdım .
Ben napicam onu sasirfim zatenHaklı olarak trip atsan o üste çıkmak için daha çok trip atar lafı ağzına tıkar asla kabul etmez suçunu ah ah o kdar iyi biliyorum ki böyle yapıdaki adamlarıhani kabul etsede telafi edicem dese yine bi ışık var dicemde böyle hiç ümit vermedi hiç olmazsa sussa yine eyv ama susmazlar bi de üstüne kızarlar. Şimdi o mesj atan bendim desem biliyodum zaten der veya kızar beni sınıyosun açık arıyosun diye. Ah be yavrm keşke sevgiliyken görseydin bu yüzünü şimdi ne denir ki iki aylık evli birine bu durumda temkinli ol aman diyorum ama bu şüphe seni yer bitirir umarım eşin aklını başına alır
Evet benim. Suclu ben olurum hakliyken haksizda@esmerkiz98__ de sizsisinz anlaşılan. Aynı konuyu farklı hesaplardan açmışsınız tam 3 adet. Eşinin güveni sana bitse ne bitmese ne. Sen güveniyor musun ki bu saatten sonra eşine. Yüzüne çarpacaksın yediği naneyi. Evlilik de güven yoksa başka neyin olmasına gerek var ki? Daha 2.5 aylık bir evlilik de bunu yapıyorsa sonunu düşünemiyorum hiç gerçekten
Eski konularınıza baktım şimdi. Bu adam sizi sevdiği için evlenmemiş evlendi densin hizmeti görülsün diye evlenmiş. Daha bir aylık evli iken size diğer kanapeye otur diyormuş...Napicagimi şaşırdım beni hep suçlu durumuna düşüruyor çok üzülüyorum . Kimsem yok anlatabilecegim herşeyi icime atiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?