Moralim çok bozuk yeni evliyim??

Napicam çok kötü durumdayim .

Allah allah bi kesim var bu şekilde ya, hastalık gibi bir şey buda sanırım. Hiç mi işiniz yok herifler.

Evlenmek icin cok yanlis bir adami secmissiniz. Kizarsa kizin. Hakli olan siz, suclu olan o. Böyle sus pus bir kösede beklemeyin, yoksa ilerde aldatmasi kacinilmaz olur. Ben olsam ciddi bir sekilde uyariridim ve eger devam ederse annemin evine giderimki, isin ciddiyetini fark etsin.

Adam sizi aleni aldatıyor siz onun sinirlenmesine mi takıldınız..

Yahu bizim kadınların içtiği suya zanax falan mı koyuyorlar kafalar bir değiş

Ben anlamadım hala kızar diyemi düşünüyorsun neyse kızlar gelir şimdi
Napicagimi şaşırdım beni hep suçlu durumuna düşüruyor çok üzülüyorum . Kimsem yok anlatabilecegim herşeyi icime atiyorum

@esmerkiz98__ de sizsisinz anlaşılan. Aynı konuyu farklı hesaplardan açmışsınız tam 3 adet. Eşinin güveni sana bitse ne bitmese ne. Sen güveniyor musun ki bu saatten sonra eşine. Yüzüne çarpacaksın yediği naneyi. Evlilik de güven yoksa başka neyin olmasına gerek var ki? Daha 2.5 aylık bir evlilik de bunu yapıyorsa sonunu düşünemiyorum hiç gerçekten

Şimdi nasıl ortaya cikaricam napicam. Ben olduğumu söyleyemem suclu ben olurum kendini hep haklı çıkaran bı adam. Bana çok önceden diyodu ki işte fakeler yazdı kim olduğunu çıkarmaya çalıştım falan. Kızsamda dinlemiyodu ben napicam

Haklı olarak trip atsan o üste çıkmak için daha çok trip atar lafı ağzına tıkar asla kabul etmez suçunu ah ah o kdar iyi biliyorum ki böyle yapıdaki adamları hani kabul etsede telafi edicem dese yine bi ışık var dicemde böyle hiç ümit vermedi hiç olmazsa sussa yine eyv ama susmazlar bi de üstüne kızarlar. Şimdi o mesj atan bendim desem biliyodum zaten der veya kızar beni sınıyosun açık arıyosun diye. Ah be yavrm keşke sevgiliyken görseydin bu yüzünü şimdi ne denir ki iki aylık evli birine bu durumda temkinli ol aman diyorum ama bu şüphe seni yer bitirir umarım eşin aklını başına alır

Ben napicam onu sasirfim zaten

Evet benim. Suclu ben olurum hakliyken haksizda

2buçuk ayda mı oldu bunlar?Öncesinde böyle bir huyu olduğunu bilmiyor muydunuz?

Napicagimi şaşırdım beni hep suçlu durumuna düşüruyor çok üzülüyorum . Kimsem yok anlatabilecegim herşeyi icime atiyorum
Eski konularınıza baktım şimdi. Bu adam sizi sevdiği için evlenmemiş evlendi densin hizmeti görülsün diye evlenmiş. Daha bir aylık evli iken size diğer kanapeye otur diyormuş...

Özetle adamın derdi gününü gün etmek. Değişmez yani... Boşanıp yolunuza bakın çocuk yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…