• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk eşimle birbirimize girdik

onada kesin bi cevap bulur. Neyse uzmeyin kendinizi. Sınırlarınızı ihlal etmesine de izin vermeyin
tepkisiz kaldigim zamanlarda hatasini anliyor sabah ders oldu ona. Yarin ben arabayi kullandigimda basta delirse de korkumu esek degilse ilerleyen zamanlarda anlar heralde

tepkisiz kaldigim zamanlarda hatasini anliyor sabah ders oldu ona. Yarin ben arabayi kullandigimda basta delirse de korkumu esek degilse ilerleyen zamanlarda anlar heralde

Ilerleyen zamanlarda ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz. Boyle insanlar baş kaldiriyi kabul etmez. Tepkisiz kalmak yerine anında tepki verip sorunu cozmek istediginizde asla hata yaptigini kabullenmeyecek. Her neyse boyle cok havada kaldi yazdiklarim. Dikkatli olun sadece

Ilerleyen zamanlarda ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz. Boyle insanlar baş kaldiriyi kabul etmez. Tepkisiz kalmak yerine anında tepki verip sorunu cozmek istediginizde asla hata yaptigini kabullenmeyecek. Her neyse boyle cok havada kaldi yazdiklarim. Dikkatli olun sadece
Yok anladım demek istediginizi. Asla hata kabul etmez biri durumu çözmüşsünüz. Hatasini kabul etmez ama icten ice vicdan yapar. Kendimi de kimsenin vicdanina birakacak değilim davranışları degismezse medeni hali degisecek keyfi bilir

Ben şeytanın ta kendisiyim eşim arabanın anahtarının yerini bilmez verirsem kullanırsa şükür namazı kılar. Ama ben ona sormam çünkü sizin iyi niyetiniz buradan okunuyor. Erkek aklı neye basar ki buna bassın. 😂
Kötü bisey soylemek istemiyorum ama erkek gururu denen sey neden yok erkeklerde. Ben erkek olsam beni oldurmeleri lazim esimin arabasina binmem icin

Yani dönüşümlü arabaları kullanabilirsiniz ama kendisininkini hiç ellemeyip sadece sizinkini kullanması hemde böyle dıkkatsız kullanması iyi niyetli değil.
Kendi araci da duz vites bana diyor ki otomatik olsaydi sen bu arabayi mahvederdin. Iste kisi kendinden biliyor isi

Esimi tanimadigi icin bu yorumu yapması normal. Herkes kendince degerlendiriyor lakin benim esim dinleme kabiliyeti olan biri degil biri yazmis ya hanzo:KK66:
Bu yorumu yapmak için eşini tanımaya gerek yok ki. Konu içeriği yeterince ipucu veriyor zaten eşin hakkında. Ben de tam olarak ona güldüm zaten. Adam hanzo ama gelen tavsiyeye bak 🤣🤣🤣

Bu yorumu yapmak için eşini tanımaya gerek yok ki. Konu içeriği yeterince ipucu veriyor zaten eşin hakkında. Ben de tam olarak ona güldüm zaten. Adam hanzo ama gelen tavsiyeye bak 🤣🤣🤣
Olsun olsun başta anlayamamis olabilir. Incitmeyelim kadinlar olarak birbirimizi;))

Sizin araba sıfır mı? Her gün uzak yol gidip geliniyor, neden eski araba ile gidilmiyor da yeni araç eskitme derdinde eşiniz? Cevap açık, sizin çünkü... Ya onun araçla gidin, yada siz kullanın. Adam size değer vermiyor ki aracınıza versin.

Sizin araba sıfır mı? Her gün uzak yol gidip geliniyor, neden eski araba ile gidilmiyor da yeni araç eskitme derdinde eşiniz? Cevap açık, sizin çünkü... Ya onun araçla gidin, yada siz kullanın. Adam size değer vermiyor ki aracınıza versin.
Evet sıfır ve hic bu acidan dusunmemistim. Seninki yakiti az yakiyor diyordu ben de gerizekali oldugum icin uzerinde durmuyordum

Evet sıfır ve hic bu acidan dusunmemistim. Seninki yakiti az yakiyor diyordu ben de gerizekali oldugum icin uzerinde durmuyordum
Yol da sıkıntılı sanırım, öyle birşey yazmışsınız. Zaten tartışıyorsunuz, bir yenisi için çekinmeyin. Senin araçla gidiyoruz deyin yada siz kullanın en kötü. Senin araç eski model her gün yol yapıyoruz onu kullanalım deyin.

Back