• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moralim çok bozuk eşimle birbirimize girdik

Yol da sıkıntılı sanırım, öyle birşey yazmışsınız. Zaten tartışıyorsunuz, bir yenisi için çekinmeyin. Senin araçla gidiyoruz deyin yada siz kullanın en kötü. Senin araç eski model her gün yol yapıyoruz onu kullanalım deyin.
Yol sıkıntı degil normalde o ozellikle beni korkutmak icin mucurlu yola girdi. Dediklerinizi uygulayacagim tesekkur ederim

Kendi arabasi eski model o arabaya o kadar ozenli davraniyor ki. Benim icin para pul mal mülk olaylari cok onemli değil ama dediginiz gibi bir araba ne kadar olmus. Yani arabaya gosterdigi ozen bana gosterdigi ozenle bence esdeger sevdiklerimizin deger verdigi seyler bizim icin daha değerli olmaz mi mantiken
İyi de mal ikinizinde mali. Satarken ederken yine o para ikinizin kesesi ben anlamadım bu tavrını yani cidden.
İnadına yapıyor gibi sanki.

Kızlar merhaba. Sabah sabah eşimle birbirimize girdik. Evimiz iş yerimize uzak tek arabayla gidiyoruz. Her gün benim arabamla gidiyoruz hic sorun yok ama esim benim arabami cok kotu kullaniyor sifir arabanin alti perisan oldu. Asiri hiz yapıyor ve panik atak durumum var ciglik cigliga kalıyorum. Sabah kasise girecekti öyle hizli girdi ki ben de panikten ölecektim kalbim durdu sandim duuuur dedim aniden. Bana cok kotu kizdi avazi ciktigi kadar bagirdi ve arabayi hala hizli kullanmaya devam etti. Mucurlu yolda hiz yapti. Gerçekten anlayamiyorum ve cok kırılıyorum kendi malina o kadar özenli davraniyorken konu benim arabam olunca hoyrat davranmasi gücüme gidiyor ve korktugum seyleri onemsemez gibi davraniyor. Sizce ne yapmaliyim
kendi paranizla aldiysaniz sizin arabaniz sizin kararlariniz.izin vermiyorum diyeceksiniz bence.yani sanki size yabanci birinin malinj ele gecirmis kullanmis gibi davraniyor esiniz.

Kızlar merhaba. Sabah sabah eşimle birbirimize girdik. Evimiz iş yerimize uzak tek arabayla gidiyoruz. Her gün benim arabamla gidiyoruz hic sorun yok ama esim benim arabami cok kotu kullaniyor sifir arabanin alti perisan oldu. Asiri hiz yapıyor ve panik atak durumum var ciglik cigliga kalıyorum. Sabah kasise girecekti öyle hizli girdi ki ben de panikten ölecektim kalbim durdu sandim duuuur dedim aniden. Bana cok kotu kizdi avazi ciktigi kadar bagirdi ve arabayi hala hizli kullanmaya devam etti. Mucurlu yolda hiz yapti. Gerçekten anlayamiyorum ve cok kırılıyorum kendi malina o kadar özenli davraniyorken konu benim arabam olunca hoyrat davranmasi gücüme gidiyor ve korktugum seyleri onemsemez gibi davraniyor. Sizce ne yapmaliyim
izin verme kullanmasına otobüse binsin gitsin eşşeğe bak.

sizi niye korkutmak istiyor .derdi neymis paşamizin.cidden ne garip kocalar var.Allah sakinlik versin kocaniza
Valla erkekligini boyle ispat ediyor heralde
izin verme kullanmasına otobüse binsin gitsin eşşeğe bak.

İyi de mal ikinizinde mali. Satarken ederken yine o para ikinizin kesesi ben anlamadım bu tavrını yani cidden.
arabayi babam ben bekarken almıştı araba babamin üzerine

kendi paranizla aldiysaniz sizin arabaniz sizin kararlariniz.izin vermiyorum diyeceksiniz bence.yani sanki size yabanci birinin malinj ele gecirmis kullanmis gibi davraniyor esiniz.
Valla hasetliginden bile yapiyo olabilir erkek kafasini hic anlayamayacagim

Bu daha başlangıç, içimden bir ses manipülasyonun dibini daha görmediğinizi söylüyor. Öfke kontrol probleminin ardına saklanıp insanlara eziyet edenlerden nefret ediyorum. Sinirliyse sinirli, yiyosa gitsin patronuna karşı öfkelensin ve problemi olduğunu söylesin, bakalım kim sabredecek ona. Bu ilişkide sizin gelecek durumunuzu hiç iyi görmedim.

Bu daha başlangıç, içimden bir ses manipülasyonun dibini daha görmediğinizi söylüyor. Öfke kontrol probleminin ardına saklanıp insanlara eziyet edenlerden nefret ediyorum. Sinirliyse sinirli, yiyosa gitsin patronuna karşı öfkelensin ve problemi olduğunu söylesin, bakalım kim sabredecek ona. Bu ilişkide sizin gelecek durumunuzu hiç iyi görmedim.
Ben de hep onu derim surekli ben sinirli adamim der durur. E niye patronuna sinirini gostermiyosun bana 5 anlatir disarida kuzu gibidir sozlerine de inanmiyorum artik

Eşiniz narsist demiyorum. Konuları atma amacım bu değil, burada manipülasyonun nasıl yapıldığına dair çok iyi örnekler var. Okuyun ve kendinizi iyice değerlendirin. Ciddi biçimde manipüle edildiğinizi düşünüyorum okuduğum her yorumunuzda.

Israrla paracı değilim, malımı kıskandığımdan değil, deme ihtiyacı hissediyorsunuz. Adamın maaşı da büyük ihtimalle az farkla da olsa sizden düşük sanki ve bu durumda huzursuz olmanız için çabalayan biri var gibi. Karımın malı diye eşyanıza çöp muamelesi yapamaz, aksine çok daha özenli kullanması gerekir. Sadece öfke kontrol değil daha ciddi bir kişilik bozukluğu olması muhtemel bence. Temkinli olun

Eşiniz narsist demiyorum. Konuları atma amacım bu değil, burada manipülasyonun nasıl yapıldığına dair çok iyi örnekler var. Okuyun ve kendinizi iyice değerlendirin. Ciddi biçimde manipüle edildiğinizi düşünüyorum okuduğum her yorumunuzda.

Israrla paracı değilim, malımı kıskandığımdan değil, deme ihtiyacı hissediyorsunuz. Adamın maaşı da büyük ihtimalle az farkla da olsa sizden düşük sanki ve bu durumda huzursuz olmanız için çabalayan biri var gibi. Karımın malı diye eşyanıza çöp muamelesi yapamaz, aksine çok daha özenli kullanması gerekir. Sadece öfke kontrol değil daha ciddi bir kişilik bozukluğu olması muhtemel bence. Temkinli olun
Evet maasi benden düşük okuyacagim simdi attiginiz metni cok ama cok tesekkur ederim

Valla hasetliginden bile yapiyo olabilir erkek kafasini hic anlayamayacagim
siz karısısıniz dusmani degil.hasetlik yapiyorsa sizinki evlilik degildir.neyini anlamiyosunuz.dupeduz kullaniyor sizi.malesef .ya sınır koyarsiniz yada ayrilirsiniz.bence baska sacma huylarida var gibi kocanizin

Buna da kuduruyordur. Baban sana kıymet vermiş araba hediye etmiş, kendisine böyle özen gösteren olmadıysa onu da çekemiyordur.
Zaten onu anlatmaya calistim babam aşırı ilgi sevgi gosterir Allaha şükür hic maddi zorluk görmedim beni en iyi okullarda okuttu ablam ve ben ikimiz de kariyerimizin en ust noktasindayiz. Ama onun ailesi 1 lira vermemis kendi soylemedi ben anladim hep esirgemis ve hala da esirgiyorlar ordan anliyorum

Arabanızı kendiniz kullanın.
Illaki ben kullanacağım diyorsa da onun aracıyla gidin,kendi arabasını kullansın.
Yok buna da hayır derse,iyi sen kendi arabanla ben benimkiyle gidiyorum deyip geçin. Kendi arabanızla gidin.
Hakettigi bu zira.

Valla erkekligini boyle ispat ediyor heralde

arabayi babam ben bekarken almıştı araba babamin üzerine
Ondan bu kadar rahat.
Babanızın malı diye.
Eşiniz çok fesat.
Yerinizde olsam asla kullandırmazdım arabami,binsin manuel arabaya kullansın kiyıpta, anlar hatasını

Back