- 15 Kasım 2016
- 1.485
- 2.651
- 133
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Tövbe tövbe kafayı yemiş terbiyesiz.Çekmeye niyetiniz var mı onu sorayım? Daha yolun başındasınız kendinizi yormaya değer mi bu adam için?Çok konuştum seni tatmin edecek başka bulup çeker gidersin dedi
Dönemem ayrilamamSert davranildiginda dahada sert hatasını hiç anlamaz
Şu laftan sonra bir dakika durmazdım orda. Kendi komplekslerini kusurlarını sana hakaretler edip dövmeye kalkarak örtmeye çalışıyor herhalde aciz herifÇok konuştum seni tatmin edecek başka bulup çeker gidersin dedi
Kendinizi ateşin içine atmışsınız. Profilde 22 yaşında görünüyorsunuz, ne acelesi vardı ki? Insan eşine bunu yapamaz, sadece bir kağıda imza atıldı diye size duygusal ya da fiziken hiç fark etmez şiddet gösterme iznini almış olmuyor hemcinsim. Lütfen değerinin farkında ol, senin de bir ailen var, herşeyden önce bir insansın, bu yaşa kadar kolay gelmedin, sonra seni birisinin alıp sömürmesine izin veremezsin. Cinsel ilişki karşılıklı yaşanan hazdır, 10 dakikada adam sadece kendini tatmin ediyor, ya sen? Bu kadar değersiz değilsin.Gördüm nişanliyken yaşadıklarımı anlatsam roman olur artık yaşamak bile istemiyorum
10 dk dediginiz sadece işini görup gidiyor yani sevisme falan hak getire ozamanSert davranildiginda dahada sert hatasını hiç anlamaz
Ve bana hakaret edip dövmeye kalktı sonra ise çekti gitti.
Tabikide görseniz bide manken gibi herif sözde10 dk dediginiz sadece işini görup gidiyor yani sevisme falan hak getire ozaman
Bir kere bile vücudumu ölmedi 2.yi hiçbir defa yapmaz. Görseniz birde kendimi övmek değil amacım ama manken gibi bir insanımda10 dk dediginiz sadece işini görup gidiyor yani sevisme falan hak getire ozaman
Hatasını anlamadığı taktirde günler geçse dahi ne yapayımEvet mutlaka anlamalı. Ettiği laflar çok kırıcı.
size kendini tatmin edecek birini bulur gidersin demiş birde, ne terbiyesiz ya.Tabikide görseniz bide manken gibi herif sözde
Ben napicam ölmek istiyorumŞu laftan sonra bir dakika durmazdım orda. Kendi komplekslerini kusurlarını sana hakaretler edip dövmeye kalkarak örtmeye çalışıyor herhalde aciz herif
İnat edin derim. Yani ben olsam öyle yapardım. Siz bilirsiniz yine deHatasını anlamadığı taktirde günler geçse dahi ne yapayım
Ölmeyi asla düşünmeyin. Her şeyin bir çaresi var. Sakince, soğukkanlıkla çözüm yollarını düşününBen napicam ölmek istiyorum
Ben napicam artık ölmek istiyorum birde babasız bir kızım bana hep ağlak der neler neler. Ailesi hasta yaşlı onlara dahi bakıyorum ama yok ne değer bilmek ne birşey hicbirsey yoksize kendini tatmin edecek birini bulur gidersin demiş birde, ne terbiyesiz ya.
kendinde o kabiliyeti göremiyor demek ki mal bu işine gelirse yani
Surat asmiyorum yanıma gelip opmuyor sarilmiyor ben napayım arkadaşım ben mi sarılıp öpeyim uzanıyorum gel öp saril . Kaç kere gösterdim ah ahhhhSurat aşmak yerine önce kendiniz daha geniş bir zamanda gitseniz? Istemiyorum mu diyor? Işını cabuk halletmek istediğinde izin vermeyip hazır değilim deseniz ve o anda istediğiniz şeyleri gösterseniz ya da anlatsanız. Belki kafası basmıyordur ve sonra kendini yetersiz görüp saldirganlasiyordur. Yanlış anlamayın adamı savunmuyorum tabii ki. Sadece her seferinde ona uyup sonra da surat asmanın bir şey değiştirmeyeceğini anlatıyorum
Neden öluyorsun ayol dur hele dünyanin sonumu geldi bir tarafi kalkmistir sen onla daha fazla sevismek istedigin icin kendi acimdan yaziyorum atardim evden ama iste senin hiyarda siddette var boyun egme çükü boynuna dolansin hiyarin annenlere git yada yolla evden veya hic konusma sekste yapmaBen napicam ölmek istiyorum
Artık yapacak birşeyim kalmadiÖlmeyi asla düşünmeyin. Her şeyin bir çaresi var. Sakince, soğukkanlıkla çözüm yollarını düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?