Moralim çok bozuk çok kötüyüm napicam?

Çok konuştum seni tatmin edecek başka bulup çeker gidersin dedi
Şu laftan sonra bir dakika durmazdım orda. Kendi komplekslerini kusurlarını sana hakaretler edip dövmeye kalkarak örtmeye çalışıyor herhalde aciz herif

Gördüm nişanliyken yaşadıklarımı anlatsam roman olur artık yaşamak bile istemiyorum
Kendinizi ateşin içine atmışsınız. Profilde 22 yaşında görünüyorsunuz, ne acelesi vardı ki? Insan eşine bunu yapamaz, sadece bir kağıda imza atıldı diye size duygusal ya da fiziken hiç fark etmez şiddet gösterme iznini almış olmuyor hemcinsim. Lütfen değerinin farkında ol, senin de bir ailen var, herşeyden önce bir insansın, bu yaşa kadar kolay gelmedin, sonra seni birisinin alıp sömürmesine izin veremezsin. Cinsel ilişki karşılıklı yaşanan hazdır, 10 dakikada adam sadece kendini tatmin ediyor, ya sen? Bu kadar değersiz değilsin.

Ay bu erkekler bir tane normali yok kimisi seks hastasi kimisi istemez kimisi emann ben bosalimde gerisinden banane kimisinin elinden kurtulamiyor karisi ayyy bıktım en iyisi evlenmiçen alcan bir dildo ohh

Surat aşmak yerine önce kendiniz daha geniş bir zamanda gitseniz? Istemiyorum mu diyor? Işını cabuk halletmek istediğinde izin vermeyip hazır değilim deseniz ve o anda istediğiniz şeyleri gösterseniz ya da anlatsanız. Belki kafası basmıyordur ve sonra kendini yetersiz görüp saldirganlasiyordur. Yanlış anlamayın adamı savunmuyorum tabii ki. Sadece her seferinde ona uyup sonra da surat asmanın bir şey değiştirmeyeceğini anlatıyorum

size kendini tatmin edecek birini bulur gidersin demiş birde, ne terbiyesiz ya.
kendinde o kabiliyeti göremiyor demek ki mal bu işine gelirse yani
Ben napicam artık ölmek istiyorum birde babasız bir kızım bana hep ağlak der neler neler. Ailesi hasta yaşlı onlara dahi bakıyorum ama yok ne değer bilmek ne birşey hicbirsey yok

Surat asmiyorum yanıma gelip opmuyor sarilmiyor ben napayım arkadaşım ben mi sarılıp öpeyim uzanıyorum gel öp saril . Kaç kere gösterdim ah ahhhh

Ben napicam ölmek istiyorum
Neden öluyorsun ayol dur hele dünyanin sonumu geldi bir tarafi kalkmistir sen onla daha fazla sevismek istedigin icin kendi acimdan yaziyorum atardim evden ama iste senin hiyarda siddette var boyun egme çükü boynuna dolansin hiyarin annenlere git yada yolla evden veya hic konusma sekste yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…